يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ 20 July 2025
دوشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۵
کد خبر: ۹۳۷۱۸

کاخ سفید از بررسی گزینه مشاور امنیت ملی آمریکا خبر داد

کاخ سفید از بررسی گزینه مشاور امنیت ملی آمریکا خبر داد
در پی اخراج «مایک والتز»، رئیس‌جمهور آمریکا می‌گوید در حال بررسی «استیون میلر» برای سمت مشاور امنیت ملی آمریکاست.

 «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا روز یکشنبه گفت استیون میلر، معاون ارشد دفتر ریاست‌جمهوری، یکی از گزینه‌های اصلی برای انتصاب به‌عنوان مشاور امنیت ملی پس از برکناری مایک والتز است.

ترامپ روز پنج‌شنبه والتز را برکنار کرد و مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا، را به‌طور موقت به این سمت منصوب کرد. در حالی که مقام‌های آمریکایی می‌گویند انتظار ندارند ترامپ برای انتخاب فردی دائمی عجله کند، چندین نامزد برای این سمت مطرح شده‌اند.

ترامپ در هواپیمای ایر فورس وان، هنگام بازگشت به واشنگتن از تعطیلات آخر هفته‌اش در باشگاه فلوریدا، به خبرنگاران گفت: «قرار است کسی را معرفی کنم.»

او گفت انتظار دارد این سمت را ظرف حدود شش ماه پر کند و ممکن است آن فرد استیون میلر باشد.

به نقل از خبرگزاری رویترز، ترامپ گفت: «فکر می‌کنم او تا حدودی به‌طور غیرمستقیم همین حالا هم این نقش را دارد. چون درباره خیلی چیزها نظر دارد. استیون، فرد بسیار ارزشمندی در دولت است.»

استیون میلر، مشاور ارشد و چهره بانفوذ در دولت دونالد ترامپ، یکی از معماران اصلی سیاست‌های مهاجرتی سخت‌گیرانه آمریکا بود. او پیش‌تر برای سناتور «جف سشنز» کار کرده و در دوران ترامپ به‌عنوان مشاور سیاسی و سخن‌نویس فعالیت می‌کرد. میلر مدتی کوتاه هم به‌طور موقت مدیر ارتباطات کاخ سفید فعالیت داشت. او به دلیل دیدگاه‌های تند ملی‌گرایانه‌اش مورد انتقاد گسترده قرار گرفته است.

مایک والتز پس از افشای استفاده از پیام‌رسان رمزگذاری‌شده «سیگنال» برای هماهنگی حمله‌ای جنجالی به یمن، تحت فشار قرار گرفت. نزدیکی او به نهادهای اطلاعاتی رژیم صهیونیستی هم بر حساسیت‌ها افزود و نهایتاً به اخراجش از سمت مشاور امنیت ملی انجامید. با این حال، ترامپ او را به‌عنوان سفیر آمریکا در سازمان ملل معرفی کرد؛ تصمیمی که واکنش‌های زیادی برانگیخت.

معرفی میلر در شرایطی رخ می‌دهد که اندکی پیش از آن ترامپ در جریان مصاحبه‌ای گفت روبیو می‌تواند دو سمت فعلی خود را به‌طور نامحدود ادامه دهد.

ترامپ در مصاحبه با شبکه ان‌بی‌سی نیوز و در پاسخ به این پرسش که آیا روبیو می‌تواند این دو سمت را برای مدت نامحدود با هم داشته باشد، گفت: «بله، می‌تواند.»

رئیس‌جمهور آمریکا افزود که از نظر تئوری، لزومی ندارد که دو نفر این دو سمت را برعهده داشته باشند. ترامپ گفت: «هنری کیسینجر هم هر دو سمت را داشت.»

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

گام خطرناک مجلس در مورد اتباغ افغانی

باشگاه پرسپولیس: بررسی گزینه‌های مختلف برای جذب بازیکن در جریان است

نتانیاهو غذای فاسد خورد و مسموم شد!

ترامپ از مرداک و روزنامه‌اش به دلیل جنجال جنسی، شکایت کرد

پزشکیان: راهکارهای رفع چالش کم‌آبی باید ریشه‌ای و جامع باشد

«همایون» در کنار مزار چهره‌های شاخص به خاک سپرده شد

دعوت پاشینیان از پزشکیان برای سفر به ارمنستان

درخواست اعاده دادرسی محکومین پرونده قتل امیرمحمدخالقی رد شد

«اهداف کریدور داوود» چیست؟

قوانین برای شرایط عادی است؛ در زمان جنگ منافع، امنیت ملی و توده‌های مردم در نظر گرفته می‌شود | هشدار عارف به محتکرین

سامانه‌های آسیب‌دیدۀ پدافند هوایی در جنگ تحمیلیِ ۱۲ روزه جایگزین شدند

توضیحات زاکانی درباره عملیات آواربرداری از اماکن آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه

درخواست نماینده قم از قوه قضائیه درباره اجرای حکم جاسوسان جنگ ۱۲ روزه

انتفاد لیبرمن از نتانیاهو: او به دنبال این است که جنگ را تا زمان انتخابات ادامه دهد

پیشنهاد سردبیر
زندگی