چهارشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۴ 08 October 2025
چهارشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۹
کد خبر: ۹۳۸۶۴

مقام آمریکایی: آنچه با حوثی‌ها حاصل شده، صرفا تفاهم شفاهی است

مقام آمریکایی: آنچه با حوثی‌ها حاصل شده، صرفا تفاهم شفاهی است
پس از اینکه رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد حملات به یمن را متوقف می‌کند، یک مقام آمریکایی تصریح کرد آنچه با جنبش انصارالله یمن حاصل شده است، صرفا تفاهم شفاهی است.

یک مقام آمریکایی به شبکه خبری الجزیره گفت آنچه میان انصارالله و واشنگتن حاصل شده است، توافق نیست، بلکه یک تفاهم شفاهی برای توقف حملات متقابل است.  

وی افزود: این تفاهم با انصارالله آزادی دریانوردی را احیا خواهد کرد، اما واشنگتن معتقد است که آنها به حمله به اسرائیل ادامه خواهند داد. بنابراین، اگر اسرائیل مورد حمله قرار بگیرد، آمریکا به او در دفاع از خود، کمک خواهد کرد، البته که اسرائیل توانایی‌های زیادی دارد.

این مقام آمریکایی گفت «استیو ویتکاف» نماینده آمریکا در امور منطقه سیگنال‌هایی از انصارالله دریافت کرده و با میانجیگری عمان، با این جنبش مذاکره کرده است.

ترامپ دیروز سه‌شنبه پس از اینکه مدعی شد کشورش «وعده‌ای» از سوی یمنی‌ها مبنی بر توقف حملات به کشتی‌ها در دریای سرخ دریافت کرده است و آن را «اخباری خوب» توصیف کرد، اعلام کرد آمریکا حملات هوایی خود را به یمن متوقف خواهد کرد.

مقام آمریکایی مدعی شد عملیات نظامی علیه یمن «خسارات سنگینی» بر انصارالله وارد کرد و اذعان کرد آمریکا هم خساراتی متحمل شد. او در ادامه مدعی شد توانایی انصارالله برای انجام حملات، علیرغم هدف قرار دادن فرودگاه بن گوریون، به دلیل حملات آمریکا کاهش یافته است.

این مقام آمریکایی ادامه داد: «انصارالله برای توقف حملات متقابل آماده بود و درباره مذاکره، سیگنال‌هایی به عمانی‌ها فرستاد.»

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

خطیر: مدیران باشگاه استقلال ناآگاهند

فرو ریختن سد برق آبی در شمال ویتنام؛ خسارات مالی در حال ارزیابی است

جدیدترین آمار شهدا و مجروحان حملات اسرائیل به غزه

موشک‌هایی با برد ۸۰۰۰ کیلومتر؛ پشت‌پرده بزرگترین دروغ نتانیاهو درباره ایران

صف طولانی وام ازدواج؛ بی‌توجهی بانک‌ها صدای همه را درآورد

فرابورس مثبت شد؛ شاخص بازار بورس؛ چهارشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۴

برندگان نوبل شیمی ۲۰۲۵ معرفی شدند

رئیس پلیس اماکن تهران: کافه و کنسرت‌ها نامحسوس رصد می‌شوند

عراقچی: گمانه‌زنی روزنامه الجریده کویت درباره تماس من با ویتکاف اشتباه است

صداوسیما همچنان ناکام؛ سریال‌های تلویزیونی که زیر ۱۰ درصد مخاطب دارند

پزشکیان خطاب به سفیر سوئیس در تهران: شما باید تلاش کنید این واقعیت را به مقامات آمریکایی منتقل کنید که جمهوری اسلامی ایران، هیچ‌گاه به دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و نیست

رکوردشکنی بیت‌کوین ریست شد؛ آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان

نماینده قم درباره افزایش قیمتها: رئیس‌جمهور فرمانده‌ای واحد برای تیم اقتصادی مشخص کند

نفت دوباره صعودی شد

پیشنهاد سردبیر
زندگی