يکشنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ 27 July 2025
پنجشنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۵
کد خبر: ۹۳۸۸۵

جشنواره گندم، نان و شیرینی در کیش؛ طلایه‌دار فرهنگ نان و همدلی برای دومین سال پیاپی

جشنواره گندم، نان و شیرینی در کیش؛ طلایه‌دار فرهنگ نان و همدلی برای دومین سال پیاپی
۳۱ فروردین‌ در تقویم ملی ما، از سال گذشته به نام "گندم و نان" عنوان گرفته است، در همین راستا امسال دومین دوره‌ این جشنواره از پنج شنبه 18 تا 21 اردبیهشت‌ در محل اسکله تفریحی کیش برگزار می‌شود.

به گزارش روابط‌عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد کیش، مهدی افشون رئیس اداره نان و غله کیش، در نشست خبری جشنواره گندم، نان و شیرینی، محوریت اصلی این جشنواره را اعم از مسابقات تا برنامه‌های شاد برای خانواده ها عنوان کرد و افزود: رونمایی از کیک‌های غول‌پیکر با ظاهر نان ، نورافشانی، مسابقه و موسیقی‌ محلی از جمله برنامه‌هایی است که هرشب برگزار خواهد شد.

افشون با تاکید بر این‌که نان برکت سفره‌های و خانواده ایرانی است؛ از برگزاری کلاس‌های آموزشی تخصصی رایگان پخت نان با حضور استادهای بزرگ کشور برای نوجوانان خبر داد و تصریح کرد: احداث بنگاه‌های اقتصادی از جمله اهداف این دوره‌ها است.

سعید زاهدی مدیر اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش نیز با بیان این که مهم‌ترین سیاست این جشنواره، ترویج مصرف صحیح نان، با پیشینه‌ی فرهنگی گرانقدر خود است؛ گفت: این جشنواره در راستای فرهنگ‌سازی مصرف صحیح نان طراحی شده است.

زاهدی ادامه داد: ایجاد فضای شاد با محوریت گندم، نان و شیرینی در روزهای ملی این نهاد، دیگر این جشنواره است که با ابتکار عمل اداره نان و غله سال گذشته برگزار و با استقبال بسیار خوبی روبه‌رو شد.

مدیر امور اجتماعی سازمان با اشاره به همکاری مجله "گل‌های کیش" گفت: وقتی کودکان و نوجوانان در ایام طلایی رشد خود با سختی تولید نان، آشنا می‌شوند، قدر این نعمت گران در سراسر دنیا را بهتر می‌دانند. از اینرو در کارگاه "نانوا کوچولو" از ساعت 19 تا 21 در طول برگزاری جشنواره طریقه تولید نان به آنان آموزش داده می شود.

وی همچنین با تاکید بر حضور برخی‌ نانوایان و شیرینی‌پزان دارای ویژند ( برند) خاطرنشان کرد: دیده شدن فعالان حوزه نان و شیرینی علاوه بر ایجاد انگیزه در جهت کیفیت ‌بخشی، به تقدیر از آنان نیز خواهد انجامید.

زاهدی بر دعوت از تمامی فعالین این حوزه در کیش، تاکید کرد و از حضور دامون نان، کرنر، نون‌کافه، زدکافه، گندم‌طلا، دوستی، سرپرست خانوار و بانوهای کارآفرین که بی هیچ برند خاصی، نان‌های محلی تولید می‌کنند؛ خبر داد و افزود: تمامی غرف به‌صورت کاملا رایگان در اختیار کافه‌ها و نانواها و شیرینی‌پزان قرار می‌گیرد.

وی در پایان با اشاره به حضور آزمایشگاه بهینه‌آزما در محل برگزاری رویداد، بر رصد دائمی تولیدات و عرضه تاکید کرد.

محبوبه صفرنژاد نیز در این نشست، با اشاره به بانوان فعال در مشاغل خانگی، از ایجاد محلی برای عرضه‌ نان و شیرینی‌های خانگی با همکاری مدیریت فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش خبر داد و افزود: با هماهنگی و همراهی اداره غله، در جهت تامین آرد موردنیاز این بانوان تمهیدات لازم اندیشیده شده است.

گفتنی است رونمایی از پوستر دومین جشنواره گندم، نان و شیرینی کیش از دیگر بخش‌های اين نشست بود. جشنواره گندم، نان و شیرینی کیش از پنج شنبه 18 تا 21 اردبیهشت‌ از ساعت ۱۸ تا 23 هرشب در محل اسکله تفریحی کیش برگزار می‌شود.
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

سه‌شنبه و چهارشنبه ادارات این شهر تعطیل است

توصیه مهم محمد مهاجری به علم‌الهدی: قبل از هر خطبه و سخنرانی این کار را انجام دهید

جلسه محاکمه قاتل الهه حسین‌نژاد، «غیرعلنی» است

دلت تهران، چشات ایران...

تاج: درباره وضعیت آزادی از استقلال و پرسپولیس بپرسید!

توقیف کشتی «حنظله» دزدی دریایی است

زباله به چه درد این غول فناوری می‌خورد؟!

اتباع افغانی دوباره به ایران برمی‌گردند؟

کاربران باید در تصمیم‌سازی اینترنتی دیده شوند، نه حذف

با این کار، رقم قبض آب ۲۰ برابر می‌شود

صدور کیفرخواست برای یک اسرائیلی در ارتباط با ایران

استارمر می‌خواهد ترامپ را به چالش بکشد

عراقچی: در مسیر رفت و برگشت به ترکیه، چند بار پهپاد بالای سرمان آمد | در شورای عالی امنیت ملی مصوب شده بود، اگر دشمن تقاضای آتش‌بس بدون پیش‌شرط کرد، می‌پذیریم | سوء‌تفاهمی بین من و نیروهای مسلح در مورد ساعت اجرای آتش‌بس پیش آمد

آغاز فروش نقد و اقساط خودروی J4 با پیش پرداخت متنوع

پیشنهاد سردبیر
زندگی