۳۰ مهر ۱۴۰۵ ۰۰:۰۱
يکشنبه ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۷
کد خبر: ۹۴۲۶۱

تهیه‌کننده خندوانه خطاب به رئیس صداوسیما: شما نزد افکار عمومی محکوم هستید

تهیه‌کننده خندوانه خطاب به رئیس صداوسیما: شما نزد افکار عمومی محکوم هستید
شما با سیاست‌های غلط و جزم‌اندیشی بی‌حاصل، نه‌تنها فرصت رشد تلویزیون را از بین بردید، بلکه هنرمندان و چهره‌های شاخصی را که تلویزیون خانه اول و آخرشان بود، ناامید و از رسانه ملی دور کردید.

 

به گزارش فراز، سیدعلی احمدی تهیه‌کننده خندوانه در پستی اینستاگرامی انتقادات صریحی را از مدیریت ۳ ساله و نیمه پیمان جبلی بر صداوسیما بیان کرد.

او نوشته است: 

جناب آقای پیمان جبلی، سلام.

شما در سخنان اخیر خود از موفقیت سریال «پایتخت» به عنوان «نمونه‌ای بارز از همکاری موفق هنرمندان و رسانه ملی» یاد کردید. اما حقیقت این است که تولیدات تلویزیونی پیش از دوره مدیریتی شما نیز دقیقاً همین ویژگی‌ را داشتند. این تولیدات، مخاطب‌محور، پرطرفدار و حاصل همکاری سازنده میان هنرمندان و رسانه ملی بودند. 

شما و همفکرانتان، به بهانه «طرح تحول»، این ارتباط سازنده را مختل کردید. بسیاری از برندهای موفق تلویزیون را متوقف فرمودید و با اتخاذ سیاست‌های نادرست، سرمایه‌های انسانی و هنری سازمان را به حاشیه راندید.

این طرح تحول که چیزی جز یک توهم نبود، با شکست مواجه شد. نتیجه این شکست، افت کیفیت برنامه‌ها و کاهش اعتماد مخاطبان بود. اکنون، پس از این ناکامی، بازگشت به تولیدات موفق قبلی را به عنوان موفقیت خود جلوه می‌دهید. اما این موفقیت، نه متعلق به شماست و نه حاصل سیاست‌های شما. 

این موفقیت، میراث سال‌های پیشین تلویزیون است؛ سال‌هایی که رسانه ملی با شناخت دقیق مخاطبان، تولیدات باکیفیت و ارتباط مؤثر با هنرمندان، اعتماد و محبوبیت گسترده‌ای داشت.

شما با سیاست‌های غلط و جزم‌اندیشی بی‌حاصل، نه‌تنها فرصت رشد تلویزیون را از بین بردید، بلکه هنرمندان و چهره‌های شاخصی را که تلویزیون خانه اول و آخرشان بود، ناامید و از رسانه ملی دور کردید.

بسیاری از این هنرمندان که روزگاری علاقه‌مند به تولید در تلویزیون بودند، یا به سمت پلتفرم‌های آنلاین رفتند یا اکنون در فضای تولیدات سینما و پلتفرم‌ها معلق و سرگردانند. شما اکنون با تلاش‌های بی‌ثمر، می‌خواهید جلوی تولیدات این پلتفرم‌ها را بگیرید ، اما این آب در هاون کوبیدن است.

مشکل عمیق‌تر از این است. بسیاری از مدیران ارشد شما، اندک تجربه رسانه‌ای هم ندارند. چگونه ممکن است در مهم‌ترین دستگاه فرهنگی این کشور، افرادی بدون هیچ شاخصه مدیریتی، بدون هیچ تجربه در تولید و اداره رسانه، با اعتماد به نفسی غیرواقع‌بینانه بر صندلی‌های مدیریت این سازمان تکیه بزنند و تصمیم‌گیری کنند؟ این افراد، با تصمیمات نادرست خود، سازمان را به سمت بی‌ثباتی و افت کیفیت سوق داده‌اند. اما آنچه تأسف‌بارتر است، این است که در برابر خطاها و ناکامی‌های آنان، نه تنها مسئولیتی پذیرفته نمی‌شود، بلکه اشتباهات آنان به پای دیگران نوشته می‌شود!

شما به جای حفظ سرمایه‌های انسانی و هنری که این سازمان در اختیار داشت، آنان را ناامید کرده و راندید. اگر واقعاً به تعامل و حمایت از هنرمندان اعتقاد داشتید، امروز بسیاری از چهره‌های برجسته این سرزمین همچنان در رسانه ملی فعالیت می‌کردند، نه اینکه سرگردان در پلتفرم‌های دیگر به دنبال فضایی برای ادامه کار خود باشند

آقای جبلی!

لطفاً موفقیت کارها را نه به نام خود ثبت کنید و نه با سخنان نسنجیده، داغ هنرمندان این سرزمین را تازه کنید. شما می‌توانید از سریال «پایتخت» به عنوان یک اثر موفق تقدیر کنید، اما بدون آنکه این موفقیت را به تعامل سازنده هنرمندان با رسانه ملی، درک صحیح از مخاطب ایرانی و تمرکز بر عناصر هویتی جامعه نسبت بدهید.

زیرا همه این‌ها سال‌ها در رسانه وجود داشت و شما آن را به فنا دادید. حقیقت این است که شما و همکارانتان هیچ تعامل سازنده‌ای با هنرمندان نداشتید. اگر این تعامل را بلد بودید، سرمایه‌های هنری و انسانی سازمان را حفظ می‌کردید و امروز وضعیت تلویزیون بسیار بهتر از شرایط فعلی بود.

آقای جبلی!

شما نزد افکار عمومی، نزد برنامه‌سازان دلسوز و اهالی فرهنگ و هنر این کشور و حتی نزد حامیان واقعی این نظام، محکوم هستید. لطفاً دست از تبلیغات غیرواقعی بردارید و به جای ادعاهای بی‌پایه، به آسیب‌هایی که به بدنه فرهنگی و هنری کشور وارد کرده‌اید، پاسخگو باشید.

 

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
مهرداد اخلاقی با حکم رئیس‌جمهور سکان‌دار وزارت دفاع شد
لیست سیاه تنگه هرمز به ۱۲۲ شناور رسید؛ موج تازه برخورد با کشتی‌های متخلف
نقشه نیلی نتانیاهو | ادعای اتحاد راهبردی امارات و اسرائیل علیه ایران
کاهش قیمت نفت به دنبال تعلیق تحریم‌های روسیه توسط ترامپ
کشته شدن دست‌کم ۱۸ نفر در حمله انصار الله به اردوگاه نظامی دولت یمن در شبوه
دردسر پالایشگاه‌های آسیایی و چالش تولیدکنندگان نفت خاورمیانه به دلیل هزینه‌های سرسام‌آور حمل‌ونقل
هشدار قطر درباره به اوج نرسیدن شوک‌های انرژی ناشی از جنگ علیه ایران
حمله به پادگان «العلم» در شبوه | العربی از ۵۳ کشته و ۲۰۰ زخمی خبر داد
تکذیب ادعای رد درخواست دیدار عاصم منیر از سوی محسن رضایی
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
انتقاد شدید ترامپ از زلنسکی پس از حمله بزرگ اوکراین به روسیه
در آستانه پایان انقلاب کوبا؛ جهان یکی از بازیگران برهم‌زننده نظم موجود را از دست می‌دهد
شارژ اعتبار جدید کالابرگ تا پایان مهر | فرصت ثبت درخواست برای جاماندگان در آبان
در قبال ایران، اپوزیسیون اسرائیل حتی از نتانیاهو جنگ‌طلب‌تر است
پیشنهاد سردبیر
زندگی