چهارشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۴ 08 October 2025
يکشنبه ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۳
کد خبر: ۹۴۲۸۰

آقا تهرانی: دولت در تلاش است تا لایحه جدیدی درباره حجاب بدهد که هیچ‌ بازدارندگی ندارد

آقا تهرانی: دولت در تلاش است تا لایحه جدیدی درباره حجاب بدهد که هیچ‌ بازدارندگی ندارد
مرتضی آقاتهرانی نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: متأسفانه دولت با تهدید به عدم اجرای قانون، در تلاش است تا لایحه جدیدی قبل از ابلاغ قانون ارائه کند که هیچ‌گونه بازدارندگی ندارد. مردم نسبت به این وضعیت (حجاب) گلایه‌مند هستند، به ویژه با توجه به نزدیک شدن به فصل تابستان.

 مرتضی آقاتهرانی نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی خود اظهار کرد: مسائل اقتصادی و معیشتی از اهمیت بالایی برخوردارند، اما به همان اندازه نیز باید به احکام الهی توجه کنیم.

 وی افزود: همان‌طور که در مورد فساد حساسیت نشان می‌دهیم و برای آن فریاد می‌زنیم، باید در خصوص احکام خدا نیز همین‌طور عمل کنیم.

نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: من دو نامه در رابطه با موضوع عفاف و حجاب به احمدیان، دبیر شورای عالی امنیت ملی و قالیباف نوشته‌ام، اما متأسفانه هنوز پاسخی دریافت نکرده‌ام. مسئولان باید پاسخگو باشند تا ما نیز بتوانیم به مردم پاسخ دهیم.

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس ادامه داد: در مورد ابلاغ قانون عفاف و حجاب، حدود ۲۰۹ نماینده مجلس نامه‌ای را امضا کردند، اما هنوز این موضوع معطل مانده است. این تأخیر بدعتی جدید است که برای اولین بار شاهد آن هستم. نباید اجازه دهیم قانونی که شورای نگهبان آن را تأیید کرده، معطل بماند.

آقاتهرانی تصریح کرد: متأسفانه دولت با تهدید به عدم اجرای قانون، در تلاش است تا لایحه جدیدی قبل از ابلاغ قانون ارائه کند که هیچ‌گونه بازدارندگی ندارد. مردم نسبت به این وضعیت (حجاب) گلایه‌مند هستند، به ویژه با توجه به نزدیک شدن به فصل تابستان.

وی تأکید کرد: باید جدی‌تر به این موضوع بپردازیم. من نمی‌دانم چرا این موضوع معطل مانده است. اکنون ۸ ماه از تصویب این قانون گذشته و هنوز اقدامی صورت نگرفته است. این وضعیت ناپسند است و اهمال در کارها درست نیست. مردم مطالبه دارند و ما باید به این مطالبه‌ها پاسخ دهیم.

منبع:مهر

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

جنگ زرگری برای شانه خالی کردن از مسئولیت کرسنت

برنده نوبل شیمی ۲۰۲۵، تابعیت عربستان سعودی دارد

برنده جایزه نوبل که دنیا دنبالش می‌گشت!

دو کلمه حرف حساب | اسرائیل هم از خودشونه!

سندرومی به نام «موی انیشتین» | ژن‌های مسئول موهای شانه‌گریز کدامند؟

استاد فیزیک دانشگاه: اگر سراغ اسنپ نروم، پای زندگی‌ام لنگ می‌زند

پرتره مرموز و مبهم ولادیمیر پوتین | از زندگی با موش‌ها تا جاسوسی در آلمان شرقی +تصاویر

ظریف: ما در دو گذشته زندانی هستیم؛ در این دو زندان یا در خیال زندگی می‌کنیم یا ناامیدی | می‌شود هم آمریکا را شکست داد و هم در داخل آمریکا کار کرد؛ به شرطی که خودمان را باور کنیم | ما همه چیز را باور داریم غیر از دیپلماسی

مشاور سیاسی پزشکیان: برجام بدون تردید یکی از پیوندهای مهم ایران با ساختارهای نظام بین‌الملل بود

حماس: ذهنیت سران تل‌آویو، فاشیستی است

حماس از تبادل فهرست اسرا خبر داد | در شرم‌الشیخ چه می‌گذرد؟

مقام روس: تامین موشک «تام‌هاوک» برای اوکراین را با آمریکا تلافی می‌کنیم

بارورسازی ابرها در حوضه دریاچه ارومیه در اولویت اجرا قرار گرفت

۵۰۰۰ تا ۶۰۰۰ معلول جسمی نمی‌توانند وارد مدارس عادی شوند

پیشنهاد سردبیر
زندگی