سه‌شنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۴ 25 November 2025
دوشنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۸
کد خبر: ۹۴۳۱۲

نحوه محاسبه مبنای حقوق بازنشستگان در ۱۴۰۵ تغییر می‌کند؟

نحوه محاسبه مبنای حقوق بازنشستگان در ۱۴۰۵ تغییر می‌کند؟
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی گفت: هیچ تغییر مشخصی در خصوص افزایش ماه‌های تعیین حقوق بازنشستگی صورت نگرفته و حتی توافق با مراجع و نهادهای دیگر نیز نشده است.

 افزایش مبنای حقوق بازنشستگی از ۲۴ ماه حقوق آخر دریافتی به ۳۱ ماه از ابتدای سال آینده در روزهای اخیر در فضای مجازی منتشر و ادعا شده که این کار از سوی سازمان تامین اجتماعی و صندوق های بازنشستگی در دست اقدام است تا با کاهش حدود ۲۰ درصدی حقوق بازنشستگان، بخشی از ناترازی خود را جبران کنند.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در این باره تاکید کرد که هیچ تغییری در حقوق بازنشستگی کارمندان برای سال ۱۴۰۵ صورت نگرفته است.

مصطفی سالاری در حاشیه حضورش در اتاق بازرگانی ایران در پاسخ به مباحث مطرح شده در خصوص تغییر مبنا قرار دادن حقوق بازنشستگی کارمندان از میانگین ۲۴ ماه حقوق آخر به ۳۱ ماه حقوق برای سال آینده اظهار داشت: این عدد ۳۱ ماه در نوشته ها و گفته های کارشناسان سازمان تامین اجتماعی وجود ندارد ممکن است در بحث های کارشناسی مباحث مختلفی مطرح شده باشد.

وی افزود: در خصوص افزایش ماه های حقوق کارمندان در تعیین حقوق بازنشستگی هیچ تغییر مشخصی صورت نگرفته و حتی توافق با مراجع و نهادهای دیگر نیز نشده است.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی ادامه داد: در صورتی که قرار باشد تغییری ایجاد شود با جامعه کارگری و کارفرمایی به عنوان شرکای اجتماعی این سازمان بحث و گفت و گو خواهیم کرد تا ساز و کاری تعیین شود که در آن نه کارگر، نه کارفرما و نه سازمان دچار ضرر نشوند.

وی تاکید کرد: فعلا هیچ تصمیمی در این زمینه قطعی نیست.

منبع:ایرنا

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

شاخص بازار بورس؛ سه‌شنبه ۴ آذر ۱۴۰۴ 

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس: به جای دهک‌بندی، صدک‌بندی داشته باشیم

شمار مبتلایان به تب دنگی در هرمزگان به ۲۳۲ نفر رسید

استفاده مخالفان آزادی اینترنت از خط سفید منافقانه است

نامه دموکرات‌ها به هگست و پم باندی درباره حمله به کشتی‌های ونزوئلایی: اسناد محرمانه را منتشر کنید

بازداشت چهارمین عضو شورای این شهر به اتهام ارتشا

درخواست ویزای عضو پارلمان اسرائیل توسط آمریکا رد شد

همواره بر جذب سرمایه‌گذاری خارجی تاکید کرده‌ایم؛ اما سرمایه‌گذار خارجی اعتماد نمی‌کند | چه کسی می‌تواند بازگشت سرمایه آنان را تعهد کند؟ | تاکید معاون اول پزشکیان بر برخورد با فرار مالیاتی و دانه‌درشت‌ها

علت پلمب فدراسیون را نمی‌دانیم

هوش مصنوعی به کمک نابینانیان آمد!

ارتباط واکسن زونا با کاهش خطر زوال عقل

ثابتی یار و مشاور سعید جلیلی: بسیاری از تولیدات سینمایی و شبکه نمایش خانگی از محل پول‌های آلوده است

چقدر از عمرمان در هوای آلوده تهران کم می‌شود؟

رسایی درباره پلتفرم‌های خارجی: جل‌الخالق! این چطور تحریمی است؟

پیشنهاد سردبیر
زندگی