۱۵ شهريور ۱۴۰۵ ۱۸:۰۲
چهارشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۸
کد خبر: ۹۴۴۱۱

قالیباف: از خسارت فقدان «رئیسی عزیز» فرصت بسازیم

قالیباف: از خسارت فقدان «رئیسی عزیز» فرصت بسازیم
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: فقدان رئیسی عزیز و همراهانش به اندازه کافی خسارت‌بار بوده است. ما با حفظ مبانی و استفاده از تجربیات این خادمان مردم است که می‌توانیم از دل این فقدان فرصت بسازیم و روح آن‌ها را شاد کنیم.

به گزارش فراز، محمدباقر قالیباف صبح چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ در مراسم «پاسداشت شهدای خدمت» که در محل برگزاری جلسات علنی مجلس برگزار شد، گفت: ابتدا خیر مقدم به یکایک عزیزان، مسئولین به ویژه رئیس جمهور آقای دکتر پزشکیان، اعضای هیئت دولت، اعضای شورای نگهبان، قوه قضاییه در سطوح مختلف به ویژه خانواده‌های معظم شهدا و شهدای خدمت می‌کنیم. عزیزانانی که در دوران کرونا و در فعالیت‌های جهادی و در عرصه‌های خدمت به مردم به شهادت رسیدند.

وی با تسلیت اولین سالگرد آسمانی شدن رئیس جمهور فقید ایران آیت الله سید ابراهیم رئیسی و همراهان شهیدش، گفت: سال گذشته در چنین روزهایی پس از ساعت‌ها بهت و انتظار، کام مردم ایران، همسنگران، دوستان و آشنایان آیت‌الله رئیسی از سانحه‌ای دردناک تلخ شد.

وی افزود: یک رئیس جمهور پرتلاش و خستگی ناپذیر که از سر صدق و صفا و صمیمیت برای مردم شبانه روز نمی‌شناخت را از دست دادیم.

رئیس مجلس در ادامه گفت: نه سنگینی کارها و نه آزردگی ناسپاسان نتوانسته بود کوه استقامت رئیسی را بشکند و این عالم مجاهد را از گره گشایی در کار مردم باز بدارد.

وی ادامه داد: علاوه بر رئیس‌جمهور خدمتگزار، وزیر خارجه‌ای جهادگر و امام جمعه‌ای مردمی و استانداری انقلابی و دست‌اندرکاران حفاظت و پرواز را که هر کدام در کار خود خبره و مجاهد بودند را نیز از دست دادیم.

وی بیان کرد: در عرض چند ساعت، ایران عزیز ما در فقدان این مردان بزرگوار و فداکار، غرق اشک و اندوه شد. مردم رئیسی و همراهانش را شهدای خدمت نام‌گذاری کردند تا نشان دهند قدر مسئولانی که با ارزش‌های انقلاب نسبت وثیق‌تری دارند را خوب می‌دانند. این مردم بودند که در عرض چند ساعت و در طول چند روز تهدیدی را که می‌توانست ارکان حکمرانی ایران را به لرزه درآورد، به یک فرصت برای نمایش عقیده، علاقه و اقتدار خود تبدیل کردند.

قالیباف ادامه داد: مردم بودند که با هدایت دست پنهان الهی از سانحه‌ای بی جبران، لحظه‌ای با برکت در عمر انقلاب اسلامی ساختند. اگر این گواهی رهبر فرزانه انقلاب درباره شهید رئیسی را به یاد بیاوریم که برای او صلاح و رضایت مردم که حاکی از رضایت الهی است بر همه چیز ترجیح داشت، راز و رمز این کشش مردمی هم روشن خواهد شد.

وی افزود: مردم بهتر از هر مرجع دیگری خدمت‌گذاری کریمانه و خالصانه را تشخیص می‌دهند و این منحصر به اشخاص نیست. این پیام روشن برای همه کارگزاران ایران اسلامی در همه دوره‌هاست که مردم را ولی نعمت خود بدانند. این موضوع منافاتی با مبانی فکر سیاسی اسلام ندارد، بلکه منطبق با قوی‌ترین منطق فکر سیاسی اسلام است.

وی تاکید کرد: مبنای شهید رئیسی در دولت‌داری، کار و امید و حرکت بود. برای همین، فرصت و توفیق پیدا کرده بود به جای پاسخ گزنده به بهانه‌جویان و خرده‌گیران، نصاب جدیدی از خدمت‌گذاری پیش چشم مردم ترسیم کند. این همان چیزی است که مطابق مکتب امام (ره) از رئیس جمهور ایران اسلامی انتظار می‌رود.

رئیس مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: دیگر حکمرانان کشور در حال و آینده نیز در هر سطحی از مسئولیت که باشند، صلاح و رضایت مردم را جز با تامین متوازن عقلانیت، معنویت و عدالت به دست نخواهند آورد. اگر کسانی بدون فرصت‌طلبی سیاسی در پی زنده نگه داشتن راه و مرام رئیسی عزیز هستند، باید خود و دیگران را به اصول سه‌گانه مکتب امام راحل دعوت کنند و متعهد نمایند.

وی ادامه داد: ما به تجربه دولت او برای ساختن آینده ایران نیازمندیم و این تجربه در این بیان رهبر انقلاب خلاصه می‌شود که او خودش را از دیگران برتر نمی‌دانست، خودش را در ردیف مردم، مثل مردم، در مواردی کوچکتر از مردم به حساب می‌آورد، با این نگاه، با این دید حکمرانی می‌کرد بر کشور و دولت را اداره می‌کرد و کارها را پیش می‌برد، برای خودش چیزی از این امکان سیاسی و اجتماعی نمی‌خواست، برداشت نمی‌کرد، همه توانش، همه نیرویش همه در خدمت مردم بود، برای مردم بود، برای خدمت به بندگان خدا بود، برای اعتلا و ارتقای آبروی ملی و عزت ملی بود.

وی تاکید کرد: رئیسی در خدمت‌رسانی مردمی زنده است، در تلاش شبانه‌روزی برای ارتقای کیفیت زندگی مردم با اولویت اقشار کم برخورد از منابع ملی زنده است، در بازشناسی فرصت‌های شرقی و غربی برای تامین منافع ملی ایران و در اهتمام به مصالح کلی امت اسلام با محوریت فلسطین و مقاومت زنده است و در همه این جهت‌گیری‌های درست، در عملگرایی مبنادار به جای حرف درمانی و شعار زدگی، زنده است.

رئیس مجلس بیان کرد: آیت الله رئیسی، رئیس‌جمهور کشور بود، رئیس جمهور همه آنهایی که در انتخابات شرکت کرده بودند یا نکرده بودند. همه آن‌هایی که به او رای داده بودند یا رای نداده بودند. شان و کرامت او اقتضا می‌کند که میراثش برای همه ملت ایران باشد و در افقی ملی درک شده و پاس داشته شود.

وی افزود: فقدان رئیسی عزیز و همراهانش به اندازه کافی خسارت‌بار بوده است. ما با حفظ مبانی و استفاده از تجربیات این خادمان مردم است که می‌توانیم از دل این فقدان فرصت بسازیم و روح آن‌ها را شاد کنیم.

قالیباف خاطرنشان کرد: قرآن می فرماید، «آنچه به نفع عموم مردم رقم می‌خورد ماندگار خواهد بود» و ما به این سنت الهی ایمان داریم. ما مسیر آرمان‌گرایی واقع‌بینانه را با سکان‌داری رهبر معظم انقلاب و با میدان‌داری مردم ادامه خواهیم داد. این راه بن‌بست و شکستی ندارد.

 

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
تدوین پیش‌نویس قطعنامه اعضای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت
موزه بانک صادرات ایران افتتاح شد
«آیدین» سه میلیون مدل هوش مصنوعی را در دسترس گذاشت
ظهور ایرانی با اعتمادبه‌نفس بیشتر پس از شش ماه جنگ با آمریکا
ضیا نبوی: هم کشتند، هم تصویر نجات دهنده از خودشان ساختند
آمریکا می‌خواهد بن‌بست در تنگه هرمز را مدیریت کند؛ ایران می‌خواهد آن را بشکند
آمریکا موقعیت نفتی خود در ونزوئلا را برای جلوگیری از رقیق‌سازی سهام ساختاردهی کرد
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
فروش اعتباری؛ راهكار فولاد مباركه برای رفع بحران نقدینگی قطعه‌سازان چگونه فولاد مبارکه زنجیره خودرو را سرپا نگه داشت؟
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
اقتصادنوین دست پر از الکامپ برگشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
پیشنهاد سردبیر
زندگی