۱۵ شهريور ۱۴۰۵ ۲۱:۲۳
جمعه ۰۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۶
کد خبر: ۹۴۴۶۷
محسن سیفی:

نگاه صیانتی​​ و مشورتی واحد‌های نظارتی، نقش برجسته‌ای در موفقیت‌های بانک صادرات ایران داشته است

نگاه صیانتی​​ و مشورتی واحد‌های نظارتی، نقش برجسته‌ای در موفقیت‌های بانک صادرات ایران داشته است
گردهمایی مدیران حوزه‌های حراست و حفاظت بانک صادرات ایران و شرکت‌های تابعه با رویکرد آموزشی با حضور محسن سیفی مدیرعامل، یاسر مرادی عضو هیئت‌مدیره، امین کعبه رئیس مرکز حراست بانک صادرات ایران و جمعی از اساتید و مدیران حوزه‌های آموزشی دستگاه‌های نظارتی و حراستی در مشهد مقدس برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، محسن سیفی در این گردهمایی گفت: امروز بانک‌ صادرات ایران با تلاش تمامی کارکنان و مدیران و تقویت دیدگاه صیانتی و‌ مشورتی واحد‌های نظارتی، به توفیقات بزرگی در شفافیت مالی و ریل‌گذاری درست در راهبردهای کلان خود دست یافته است.

وی افزود: یکی از اصلی‌ترین دغدغه های کلان که زمان و انرژی زیادی از مدیران و کارکنان این بانک را طی سالهای اخیر به خود اختصاص داد، شفافیت در صورت‌های مالی بود. شفافیت می‌تواند کیفیت نظارت و کنترل را ارتقا دهد که امروز این موفقیت در بانک صادرات ایران، به دست آمده است.

سیفی با ارائه گزارشی از روند بهبود شاخص‌های عملکردی بانک، روند سودآوری بانک در ماه‌ها و یک سال اخیر را تشریح کرد و افزود: بانک در صورت‌های مالی سال ۱۴۰۳ به سود مناسبی دست یافته که با انجام مرحله دیگر افزایش سرمایه تا ۱۲۰ هزار میلیارد تومانی در آینده نزدیک و افزایش سرمایه بعدی، بانک صادرات ایران به قدرت رقابتی مناسبی در مقایسه با سایر بانک‌های بزرگ کشور برای خدمت به مردم و اقتصاد کشور دست خواهد یافت. این مسیر بانک را از بحران‌های سنواتی و برخی ناترازی‌های گذشته رهایی خواهد داد.

سیفی گفت: بانک صادرات ایران امروز به مدد صیانت دستگاه‌های ناظر و تلاش بی وقفه همکاران در صف و ستاد به این توفیقات دست یافته است.

مدیرعامل بانک صادرات ایران همچنین ایجاد ثبات در سازمان و اجرای اقدامات اصلاحی و اقدامات پیشگیرانه را از جمله مهمترین مأموریت واحد‌های نظارتی برشمرد و گفت: نگاه صیانتی و مشورتی در حوزه فعالیت واحد‌های نطارتی، نگاهی درست‌تر و صحیح تر است. نگاه صیانتی چتری گسترده‌تر دارد و موجب افزایش اعتماد، بهره‌وری و کارایی سرمایه‌های انسانی است.

سیفی همچنین با گرامی‌داشت یاد و خاطره و زحمات رئیس‌جمهور شهید و شهدای خدمت دولت، تلاش‌های شهید مالک رحمتی استاندار فقید آذربایجان‌شرقی و رئیس اسبق سازمان خصوصی‌سازی برای کمک به محقق شدن مهمترین مرحله افزایش سرمایه بانک از محل سلب حق تقدم سهام و آورده‌نقدی را یادآور شد و به آنها ادای احترام کرد.

گردهمایی مدیران حوزه‌های حراست و حفاظت بانک صادرات ایران و شرکت‌های تابعه در راستای ارتقای دانش و مهارت حرفه‌ای مدیران حراست ستاد مرکزی و مدیران حوزه‌های حراست مدیریت شعب استان‌ها و مناطق تهران و شرکت‌های تابعه از ۳۰ اردیبهشت‌ماه به مدت ۳ روز در شهر مشهد مقدس برگزار شد.

دستیابی به اهدافی همچون ارائه آموزه‌های لازم در راستای مهارت‌افزایی و همچنین آشنایی مدیران حراست با ابزار‌های فناورانه نوین، تبادل تجربیات و بهره‌مندی مسوولان حراست جدید از تجارب مدیران با سابقه از برنامه‌های این گردهمایی بود.

در این مراسم همچنین، آموزه‌هایی در خصوص «فناوری و کاربرد آن در امور حراستی»، «نقش حراست‌ها در صیانت توام با تقویت اقدامات سرمایه‌گذاری در تولید»، «اخلاق حرفه‌ای مدیران حراست» و «حراست از منابع ارزی و حوزه‌های بین‌الملل» توسط مدیران ارشد تبیین شد.

در پایان این گردهمایی با حضور مدیرعامل بانک صادرات ایران از حامد رضائیان رئیس حوزه حراست مدیریت شعب مرکز تهران، احمد محمدی رئیس حوزه حراست مدیریت شعب استان خراسان‌رضوی و رضا احسان‌منش رئیس حوزه حراست مدیریت شعب استان البرز به عنوان روسای برتر حوزه‌های حراست شبکه بانک صادرات ایران تجلیل شدند.

 

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
تدوین پیش‌نویس قطعنامه اعضای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت
موزه بانک صادرات ایران افتتاح شد
«آیدین» سه میلیون مدل هوش مصنوعی را در دسترس گذاشت
ظهور ایرانی با اعتمادبه‌نفس بیشتر پس از شش ماه جنگ با آمریکا
ضیا نبوی: هم کشتند، هم تصویر نجات دهنده از خودشان ساختند
آمریکا می‌خواهد بن‌بست در تنگه هرمز را مدیریت کند؛ ایران می‌خواهد آن را بشکند
آمریکا موقعیت نفتی خود در ونزوئلا را برای جلوگیری از رقیق‌سازی سهام ساختاردهی کرد
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
فروش اعتباری؛ راهكار فولاد مباركه برای رفع بحران نقدینگی قطعه‌سازان چگونه فولاد مبارکه زنجیره خودرو را سرپا نگه داشت؟
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
اقتصادنوین دست پر از الکامپ برگشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
پیشنهاد سردبیر
زندگی