دوشنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ 16 June 2025
دوشنبه ۰۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۱
کد خبر: ۹۴۶۲۴

هشدار کره‌شمالی به آمریکا؛ اگر امنیت می‌خواهی تهدید نکن

هشدار کره‌شمالی به آمریکا؛ اگر امنیت می‌خواهی تهدید نکن
کره شمالی به ایالات متحده آمریکا هشدار داد اگر امنیت سرزمینتان مهم است تهدید نظامی علیه دیگر کشورها را کنار بگذارید.

 

 کره شمالی روز یک‌شنبه از ایالات متحده خواست در صورتی که نگران امنیت سرزمین خود است، تهدیدات نظامی علیه دیگر کشورها را کنار بگذارد.

رئیس دفتر سیاست‌گذاری وزارت دفاع کره شمالی در بیانیه‌ای که خبرگزاری رسمی این کشور (KCNA) منتشر کرد، اعلام کرد: «تضمین امنیت سرزمین اصلی آمریکا به کنار گذاشتن تهدیدات نظامی و تلاش‌های تجاوزکارانه علیه دیگر کشورها بستگی دارد.»

 در این بیانیه آمده است: «ارتش آمریکا به‌شدت در تلاش است تهدید کره شمالی علیه سرزمین اصلی خود را بزرگنمایی کند، در حالی که به طور همزمان در حال گسترش بی‌سابقه تسلیحات نظامی است.»

کره شمالی در این بیانیه، مقام‌های نظامی آمریکا را به تحریک‌آفرینی متهم کرده و گفته آن‌ها اقدامات دفاعی کره شمالی برای تقویت توان هسته‌ای را بهانه کرده‌اند و «اظهارات تحریک‌آمیزی درباره احتمال وقوع جنگ با کره شمالی» مطرح می‌کنند.

این بیانیه همچنین به آزمایش اخیر یک موشک بالستیک قاره‌پیما توسط آمریکااشاره کرده و آن را نشانه‌ای از «تفکر غیرمنطقی» دانسته، زیرا اقدام آمریکا دفاعی تلقی می‌شود اما اقدامات مشابه کره شمالی تهدید خوانده می‌شود.

در پایان این بیانیه آمده است: «این تهدیدات، باج‌خواهی نظامی و تقویت یک‌جانبه قدرت نظامی توسط آمریکا است که باعث شده و همچنان باعث تشدید تهدیدات خارجی علیه سرزمین اصلی این کشور شده است.»

کره شمالی تأکید کرده که در حال انجام «تلاش‌های مستمر و عملی» برای توسعه بازدارندگی جنگی در برابر بی‌ثباتی امنیتی ناشی از توسعه تسلیحات هسته‌ای آمریکا است.

منبع:فارس

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

شبانگاه دوشنبه؛ انفجار در صداوسیما، ایران به ساکنان تل آویو هشدار تخلیه داد

پنتاگون در حال بررسی اعزام نیرو‌های تقویتی بیشتری به خاورمیانه است

سخنگوی ستادکل نیروهای مسلح: دست جمهوری اسلامی کاملا پر است

واکنش سپاه به حمله اسرائیل به ساختمان صداوسیما

۲ امدادگر هلال‌احمر مورد اصابت پرتابه‌های اسرائیلی قرار گرفتند

وزیر خارجه آلمان: ایران ممکن است با انزوای بیشتری روبه‌رو شود

افشای گاف امنیتی اسرائیل در پادگان‌های نظامی

واکنش طالبان به حملات جنایتکارانه اسرائیل علیه ایران

پیام مصطفی تاجزاده از زندان اوین درباره حمله اسرائیل به ایران

آغاز حملات جدید ایران به اسرائیل؛ الحدث: ده موشک ایرانی به سمت اسرائیل شلیک شد

مقام ارشد امنیتی: ایران برای یک ضربه بسیار بزرگ پس از اولین شرارت اسرائیل آماده شده‌

جبلی پس از حمله اسرائیل به ساختمان صداوسیما: خبرنگار چه تهدیدی برای صهیونیست دارد، جز کاغذ آغشته به خون؟

تماس تلفنی اردوغان با پزشکیان؛ اعلام آمادگی ترکیه برای میزبانی مذاکرات ایران و آمریکا

رد خون؛ تصاویری از حمله اسرائیل به مردم تهران

پیشنهاد سردبیر
زندگی