جمعه ۱۴ شهريور ۱۴۰۴ 05 September 2025
پنجشنبه ۲۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۲
کد خبر: ۹۵۶۳۸

تسنیم: شبکه ریز پرنده‌های اسرائیل با قطع اینترنت سیم‌کارت‌ها، کاملا زمین‌گیر شده

تسنیم: شبکه ریز پرنده‌های اسرائیل با قطع اینترنت سیم‌کارت‌ها، کاملا زمین‌گیر شده
 موضوع اعمال محدودیت در دسترسی به شبکه اینترنت در این روزهای جنگی زوایای دیگری بر خلاف آنچه در دوره های قبل اتفاق افتاده دارد که پرداختن به آنها نشانگر اهمیت بالقوه این موضوع می‌باشد.

در روزهای نخست تجاوز دشمن، همزمان با عملیات نظامی شاهد عملیات‌های گسترده سایبری در حوزه هایی مثل رسانه، بانکها و الگوهای حساس اقتصادی کشور در بستر اینترنت بودیم.

اما موضوع صرفا به شبکه بانکی محدود نماند و متاسفانه در بستر اینترنت به زیر ساخت یکی از مجموعه های خصوصی مرتبط با معاملات رمز ارز نیز حمله سایبری صورت ‌گرفت.

به عبارتی دشمن متجاوز قصد داشت در بستر دسترسی به شبکه اینترنت از طریق حمله های سایبری پی در پی به زیر ساخت های ملی و گلوگاههای اقتصادی جلوی تداوم انسجام ملی شکل گرفته شده در مقابل متجاوز را بگیرد.

بر اساس اطلاعات واصله از یک منبع مطلع شبکه ریز پرنده‌های رژیم صهیونیستی هم با استفاده از اینترنت فعالیت می‌کرده که با توقف دسترسی به اینترنت، این شبکه کاملا دچار اختلال و زمین‌گیر شده است.

در واقع قطع اینترنت سیم‌کارت‌ها شبکه ریز پرنده‌ها را مختل کرد و با این اتفاق هدف‌گیری جنگنده‌های رژیم که با استفاده از اطلاعات ریزپرنده‌ها فعالیت میکرده به شکل موثری مختل شده است.

هر چند محدودیت‌های اعمال شده بر اینترنت بین‌الملل، بسیاری از کاربران را دچار زحمت و سختی در فعالیت‌های روزمره و حتی جهادی و تبیینی خود کرده است. اما حقیقت این است که در شرایط جنگی و آشکار شدن نتایج مثبت قطع شدن موقت دسترسی به شبکه اینترنت مردم نیز از این تصمیم حمایت می کنند.

لازم به توضیح نیست که با اتمام شرایط جنگی، دسترسی به اینترنت به روند عادی گذشته خود برخواهد گشت.

منبع:تسنیم

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

عراقچی: هیستری غرب درباره گسترش تسلیحات هسته‌ای در منطقه ما، کاملا تصنعی است

بیانیه سازمان جهانی بهداشت درباره خروج یک بیماری از وضعیت اضطراری

مهراب قاسم‌خانی: بدون آنکه بدانیم چرا، «شب‌های برره» تمام شد

عراقچی: سوءتفاهم پیش‌آمده بین تهران و دوحه برطرف شد

احتمال رگبار و سیلاب؛ آماده‌باش در ۴ استان جنوبی کشور

مهلت ۳۰ روزه‌ای که در خصوص ایران آغاز شده به معنای پایان دیپلماسی نیست

العربیه: دولت لبنان طرح ارتش برای محدود کردن سلاح را تصویب کرد

دومین بانک بزرگ روسیه در تکاپوی تأسیس شعبه در ایران

رایزنی وزیر خارجه ایتالیا و گروسی درباره ایران

وزیر لبنانی: شرط‌های تحمیل شده از خارج در جلسه کابینه مطرح شد

بررسی طرح ارتش برای خلع سلاح حزب‌الله؛ الجزیره: وزیران حزب‌الله و جنبش امل از جلسه کابینه دولت لبنان خارج شدند

ترامپ: آمریکا هند و روسیه را به «عمیق‌ترین و تاریک‌ترین» کشور باخته

تغییرات در کابینه دولت بریتانیا؛ وزیر خارجه انلگیس تغییر می‌کند؟

پیشنهاد سردبیر
زندگی