پنجشنبه ۲۰ آذر ۱۴۰۴ 11 December 2025
جمعه ۳۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۲
کد خبر: ۹۵۷۱۳

محدودیت‌های تودیع ضمانت‌نامه بانکی برای واردات کالا برداشته شد

محدودیت‌های تودیع ضمانت‌نامه بانکی برای واردات کالا برداشته شد
رئیس کل گمرک ایران بخشنامه رفع محدودیت تودیع ضمانت‌نامه بانکی تا هر مبلغی را ابلاغ کرد.

فرود عسگری رئیس کل گمرک ایران در بخشنامه‌ای به گمرکات اجرایی کشور، تسهیلات اخیر گمرکی به فعالان اقتصادی بخش تولید در شرایط حساس کنونی کشور را ابلاغ کرد.

بر اساس این بخشنامه در راستای حمایت از تولید و جبران کمبود نقدینگی و کمک به استمرار فعالیت واحدهای تولیدی کشور، گمرک ایران با تودیع ضمانت‌نامه بانکی با هر مبلغی موافقت کرده و محدودیت ۱۵۰ میلیون تومان پرداخت نقدی را لغو کرده است.

همچنین علاوه بر اینکه سقف تودیع ضمانت‌نامه بانکی از ۳ به ۶ ماه افزایش می‌یابد، با الحاق «افراد حقیقی یا شرکت‌های بازرگانی که اقدام به واردات کالا برای تولید می‌کنند» به مفاد این بخشنامه، موافقت کرده است.

گفتنی است چهارشنبه‌شب ۲۸ خرداد نیز سید علی مدنی‌زاده وزیر اقتصاد در تشریح برنامه‌های این وزارت در شرایط حساس کنونی موارد ابلاغی از سوی رئیس کل گمرک به گمرکات اجرایی را اعلام کرده بود.

به گفته مدنی‌زاده، به منظور تأمین به موقع کالاهای اساسی و مورد نیاز کشور، محدودیت‌های تودیع ضمانت نامه بانکی برای واردات کالا با هدف حمایت از تولید، جبران کمبود نقدینگی و کمک به استمرار فعالیت واحدهای تولیدی در گمرکات سراسر کشور برداشته شد.

وی ادامه داد: بر این اساس از امروز تودیع ضمانت نامه بانکی بدون محدودیت و با هر مبلغی امکان پذیر خواهد بود و محدودیت ۱/۵ میلیارد ریال پرداخت نقدی لغو می‌شود و همچنین سقف زمانی تودیع ضمانت نامه برای سایر شرکت‌های تولیدی از ۳ ماه به ۶ ماه افزایش می‌یابد.

وزیر اقتصاد تاکید کرد: در چارچوب تسهیلات جدید گمرکی، شرکت‌های بازرگانی یا اشخاص حقیقی که برای واحد تولیدی اقدام به واردات کالا می‌کنند، مشمول تسهیلات افزایش سقف زمانی تا ۶ ماه است.

منبع:مهر

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

ثبت یک رکورد جدید در تاریخ عملیات باروسازی ابرها

وقوع آتش در بخشی از جنگل‌های عباس‌آباد مازندران

برخی کارهایی که دشمن با ایران کرد، با هر کشور دیگری می‌کرد، آن ملت و کشور کُن‌فَیَکون می‌شد

پیش‌فروش سکه‌های ۱۳۸۶ کی اجرا می‌شود؟

ژنرال آمریکایی، فرماندهی نیروی بین‌المللی غزه را بر عهده می‌گیرد

توقیف نفتکش ونزوئلایی؛ قیمت نفت صعودی شد

روزنامه اصولگرا: ثابتی با اتهام‌پراکنی آبروی یک فرمانده سپاه را هدف قرار داده

تاریخ دقیق پرتاب ماهواره ایرانی از پایگاه روسیه اعلام شد

توافقات مسکو و واشنگتن بر خلع سلاح و بی‌طرفی اوکراین تأکید دارد | آمادگی مسکو برای تضمین کتبی علیه ناتو

دانشگاه‌های دولتی ناچارند نظام مالی خود را تغییر دهند

قیمت‌ها سد حمایتی دلار را شکستند؛ نرخ جدید یورو و سایر ارزها در ۲۰ آذر اعلام شد

رکوردشکنی سکه امامی؛ قیمت طلا و انواع مسکوکات در ۲۰ آذر ۱۴۰۴ اعلام شد

ویدیو؛ تقدیر رامبد جوان از «بچه مردم»: یک فیلم «سالم، مهربان و عزیز» برای سینمای ایران

منشور حقوق شهروندی، می‌تواند کاستی‌های قانون اساسی را جبران کند؟

پیشنهاد سردبیر

مقصود فراستخواه استاد جامعه‌شناسی در گفت‌وگو با فراز

حجاب بیش از آنکه مساله دینی باشد، مساله قدرت است l هنوز فرصت آشتی وجود دارد

گفتگوی فراز با امان‌الله قرایی مقدم، جامعه‌شناس

ماراتن کیش: حکومت با مساله حجاب چه کند؟!

زندگی