دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ 17 November 2025
جمعه ۳۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۹
کد خبر: ۹۵۷۳۰

انتظار مقام اسرائیلی از مذاکرات ایران و اروپا

انتظار مقام اسرائیلی از مذاکرات ایران و اروپا
منابع اسرائیلی به سی‌ان‌ان گفته‌اند که اسرائیل انتظار دارد طرف‌های اروپایی خواستار جمع‌آوری کامل برنامه هسته‌ای ایران شوند.

 یک مقام اسرائیلی به شبکه تلویزیونی سی‌ان‌ان گفته‌است که اسرائیل علاقمند است نتیجه مذاکرات اروپا و ایران، تسلیم کامل برنامه موشکی و هسته‌ای ایران باشد.

یک منبع دیپلماتیک اسرائیلی روز جمعه به سی‌ان‌ان گفت که اسرائیل از مقام‌های اروپایی که با همتایان ایرانی در ژنو دیدار می‌کنند، انتظار دارد که «خواستار جمع‌آوری کامل» برنامه هسته‌ای ایران شوند.

این منبع اسرائیلی به سی‌ان‌ان گفت: «انتظار داریم وزرای خارجه اروپایی موضع سرسختانه‌ای در قبال ایران اتخاذ کنند و خواستار به عقب برگرداندن کامل برنامه هسته‌ای ایران، جمع‌آوری کامل برنامه و زرادخانه موشک بالستیک و پایان دادن به اقدامات تروریستی منطقه‌ای و حمایت فعال از گروه‌های نیابتی تروریستی شوند.»

 گفت و گوهای سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و وزرای خارجه سه کشور آلمان، بریتانیا و فرانسه و نماینده عالی سیاست خارجی اتحادیه اروپا عصر روز جمعه در ژنو، سوئیس برگزار شد.

وزیر خارجه ایران ایران اعلام کرده‌است که این دور رایزنی‌ها فقط به منزله گفت و گو و تبادل نظر است و مادامی که حملات اسرائیل به ایران ادامه داشته‌باشد، هیچ مذاکره‌ای انجام نخواهد شد.

ایران همیشه اعلام کرده‌است که مساله غنی‌سازی اورانیوم در خاک ایران، خط قرمز مذاکرات هسته‌ای است و هیچ مذاکره‌ای در خصوص برنامه موشکی ایران با هیچ طرف خارجی انجام نخواهد شد.

منبع:خبرآنلاین

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

کشف ۸ اسکلت در آبیک حکایت از چه دارد؟

کشف ویرانه‌های باستانی شهر آتلانتیس در قطب جنوب حقیقت دارد؟

آیا بنیامین برادر حضرت یوسف (ع) هم پیامبر بوده؟

گرفتن بادیگارد برای یک هنرمند چقدر آب می‌خورد؟ | چرا برخی سلبریتی‌ها هرجا می‌روند بادیگارد می‌برند؟

طولانی‌ترین سال در تاریخ معاصر چگونه نامگذاری شد؟

با تاریخ «کُشتی» در الواح باستانی بین‌النهرین آشنا شوید +تصاویر

این پروژه حتی در بمباران هم نخوابید! | گره ترافیک کرج به زودی باز می‌شود

بهزاد نبوی: افکارم فرق کرده، چون شرایط بیرونی فرق کرده | دیگر مثل گذشته‌ها انقلابی نیستم

معاون مدرسه گفته هرکاری دوست داشته باشم، می‌کنم!

جزئیات الجزیره از طرح آمریکا برای اداره غزه پس از جنگ

زیان انباشته موسسه ملل ۶۵ هزار میلیارد تومان و نسبت کفایت سرمایه آن، منفی ۴۱ درصد است

فهرست ۱۴۶۸ نفره‌ از اسیران فلسطینی به حماس تحویل داده شد

ادعای وزیر خارجه ترکیه: جنگ اوکراین رو به پایان است

نتانیاهو: موضع ما به هیچ وجه تغییر نکرده | همچنان با تشکیل کشور فلسطین مخالفیم

پیشنهاد سردبیر
زندگی