شنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۴ 11 October 2025
شنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۶
کد خبر: ۹۵۷۳۷

روایت اسرائیلی‌ها از حملات ایران و صدای انفجار در حیفا و تل‌آویو

روایت اسرائیلی‌ها از حملات ایران و صدای انفجار در حیفا و تل‌آویو
در حالی که رسانه‌های عبری نوشتند آژیر حمله هوایی در شمال فلسطین اشغالی به دلیل ترس از نفوذ پهپاد به صدا درآمد، صدای انفجارهای تل‌آویو و حیفا در نتیجه رگبار موشکی جدید ایران شنیده شد.

به گزارش فراز؛ ارتش اشغالگر بامداد روز شنبه اعلام کرد که رگبار جدیدی از موشک‌های پرتاب شده از ایران را رصد و شناسایی کرده است که نشان می‌دهد سامانه‌های دفاعی این رژیم برای رهگیری موشک‌ها فعال شدند.

آژیرهای حمله هوایی در مناطق وسیع، به ویژه تل‌آویو به صدا درآمد.

کانال ۱۲ گزارش داد که تقریباً پنج موشک در آخرین رگبار پرتاب شد، در حالی که صدای انفجارهای شدید در تل‌آویو، بیت المقدس، حیفا و مناطق ساحلی شنیده شد.

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شد که سامانه گنبد آهنین پنج موشک را رهگیری کرده است، در حالی که یدیعوت آحارونوت گزارش داد که رگبار ایران منطقه مرکزی تل‌آویو بزرگ را هدف قرار داد که بر اثر اصابت ترکش موشک رهگیر در ساختمانی سه طبقه در حولون آتش سوزی شده است.

رادیو ارتش اشاره کرد: آتش نشانان و آمبولانس‌ها به سرعت به محل اعزام شدند.

در این راستا سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در بیانیه خود اعلام کرد موج هجدهم عملیات وعده صادق ۳ در مرکز فلسطین اشغالی و فرودگاه بن گورین علیه اهداف نظامی و مراکز پشتیبانی عملیاتی ارتش رژیم صهیونیستی به صورت حجم انبوهی از پهپادهای انتحاری و رزمی شاهد ۱۳۶ و موشک‌های نقطه زن سوخت جامد و مایع به اجرا درآمد و اهداف از پیش تعیین شده را به حول و قوه الهی با موفقیت نابود ساخت.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

احتمال وقوع جنگ مجدد ایران و اسرائیل چقدر است؟ | استاد دانشگاه تهران: اوضاع خاورمیانه در ۱۰۰ سال اخیر بی‌سابقه است

ماچادو: جایزه نوبل صلح را به ترامپ تقدیم کردم

حمید آقای گل! بیداری؟!

همزمان با توافق آتش بس حماس و اسرائیل، رهبر حوثی‌ها دستور توقف حملات را صادر کرد

این تصاویر هوایی از غزه را ۲ سال پس از جنگ ببینید

کره شمالی از موشک بالستیک قاره پیمای جدید رونمایی کرد

وزیر کشور لبنان: همکاری امنیتی بین ما و سوریه با حمایت عربستان سعودی در جریان است

بحران سیاسی «بی‌پایان» فرانسه. مکرون دوباره نخست وزیر مستعفی را نخست وزیر کرد

ایلان ماسک به والدین توصیه می‌کند اشتراک نتفلیکس را لغو کنند

ویدیو؛ معاون وزیر بهداشت به یک خبرنگار: «یه الف بچه حرف مفت می‌زنه!»

معاون پیشین اطلاعات سپاه: شماری از نفوذی‌های اسرائیل بازداشت شدند

۲۵ درصد ایرانی‌ها دچار اختلالات روانی هستند

بازار‌های طلا و ارز فعلا رونق دارند و مسکن در رکود به سر می‌برد

رکورد بی‌سابقه ۵۷.۸ میلیارد دلاری صادرات غیرنفتی کشور

پیشنهاد سردبیر
زندگی