۱۵ شهريور ۱۴۰۵ ۱۸:۳۷
يکشنبه ۰۱ تير ۱۴۰۴ - ۰۶:۵۵
کد خبر: ۹۵۸۴۵

ترامپ در اتاق وضعیت کاخ سفید در جریان حملات به ایران

ترامپ در اتاق وضعیت کاخ سفید در جریان حملات به ایران
دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا عصر شنبه به وقت محلی به کاخ سفید بازگشت تا بار دیگر با تیم امنیت ملی خود درباره جنگ رژیم اسرائیل علیه ایران تشکیل جلسه دهد.

 بر اساس اعلام شبکه های تلویزیونی آمریکا، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری ایالات متحده آمریکا عصر شنبه به وقت محلی از اقامتگاه خود در بدمینستر، در ایالت نیوجرسی به کاخ سفید بازگشته و قرار است در پی تنش‌ها و درگیری‌های اخیر میان اسرائیل و ایران، نشستی با تیم امنیت ملی خود برگزار کند.

 رئیس جمهوری آمریکا در مسیر بازگشت به واشنگتن دی‌سی با خبرنگاران گفت و گو نکرد.

بر اساس برنامه اعلام‌شده، ترامپ قرار است روز یکشنبه نیز نشست دیگری با تیم امنیت ملی خود داشته باشد.

رئیس‌جمهوری آمریکا عصر شنبه به وقت محلی  با انتشار ویدئویی از یک برنامه تحلیلی شبکه فاکس‌نیوز درباره احتمال پیوستن یا نپیوستن آمریکا به جنگ تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی علیه ایران، با انتشار این ویدئو در شبکه اجتماعی خود موسوم به تروث سوشال نوشت: فقط زمان است که همه چیز را مشخص خواهد کرد!

شبکه تلویزیونی ای بی سی نیوز آمریکا به نقل از منابع خود اعلام کرد که به دونالد ترامپ رئیس جمهوری این کشور درباره خطرات هر گونه تصمیم علیه ایران هشدار داده شده است.

 شبکه تلویزیونی ای بی سی نیوز آمریکا روز شنبه به وقت محلی با استناد به منابعی گفت: اطلاعات اسرائیل قابل اعتماد نیست و بمب سنگرشکن احتمالا آن طور که انتظار می‌رود، عمل نخواهد کرد و میزان خطر برای نیروهای آمریکایی در منطقه در صورت واکنش ایران، مشخص نیست.

این رسانه آمریکایی در این گزارش افزود: منابع آگاه اعلام کردند به دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا هشدار داده شده است، هر گونه حمله آمریکا به یک تاسیسات هسته‌ای کلیدی ایران می‌تواند خطرناک باشد و کارشناسان می‌گویند بمب سنگر شکن، فقط آزمایش شده، اما هرگز در یک موقعیت تاکتیکی واقعی استفاده نشده است و ماهیت دقیق بتن و فلز محافظ سایت فردو مشخص نیست.

استیو بنن ستاره جنبش ماگا (عظمت را به آمریکا بازگردانید) که با ترامپ هم تلفنی و هم حضوری گفت و گو کرده، معتقد است که همه اینها ایده بدی است. اظهارات بنن در مورد ایران نشان دهنده اختلاف فزاینده در میان پایگاه ترامپ در جنبش ماگا است.

منابع می‌گویند که او برای ناهار از پیش برنامه‌ریزی شده خود با ترامپ در روز پنجشنبه که نکات خاصی را برای صحبت در اختیار داشت، به کاخ سفید رفت و قصد داشت بگوید که به اطلاعات اسرائیل نمی‌توان اعتماد کرد و بمب سنگرشکن ممکن است طبق برنامه عمل نکند و در صورت تلافی ایران، خطر دقیق برای ۴۰ هزار نیروی آمریکایی در منطقه به ویژه ۲ هزار و ۵۰۰ نفر در عراق نیز مشخص نیست.

یک مقام کاخ سفید توضیح داد زمانی که ترامپ برای ناهار با بنن نشست، تصمیم گرفته بود که تصمیم گیری درباره ایران را به تعویق بیندازد. این تصمیم به کارولین لیویت، سخنگوی کاخ سفید، منتقل شد که سپس به پشت تریبون رفت و به خبرنگاران گفت که رئیس جمهور ظرف دو هفته آینده درباره ایران تصمیم خواهد گرفت.

کارولین لیویت سخنگوی کاخ سفید روز پنجشنبه به وقت محلی در نشستی با خبرنگاران که از شبکه های تلویزیونی آمریکا بصورت زنده پخش شد، افزود: دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، قصد دارد دو هفته دیگر به دیپلماسی فرصت دهد و سپس درباره ایران تصمیم‌گیری کند.

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا  در بیانیه‌ای که سخنگوی کاخ سفید در نشست خبری روز پنج‌شنبه به وقت محلی قرائت کرد، گفته است  که می‌خواهد پیش از اتخاذ تصمیم نهایی درباره هر اقدام آمریکا، به تلاش‌های دیپلماتیک ادامه یابد.

در این بیانیه آمده است: « بر اساس این واقعیت که احتمال قابل توجهی برای مذاکراتی که ممکن است در آینده نزدیک با ایران انجام شود یا نشود، وجود دارد، من تصمیم خود را در مورد انجام یا عدم انجام آن ظرف دو هفته آینده خواهم گرفت.»

منبع:ایرنا

 

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
تدوین پیش‌نویس قطعنامه اعضای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت
موزه بانک صادرات ایران افتتاح شد
«آیدین» سه میلیون مدل هوش مصنوعی را در دسترس گذاشت
ظهور ایرانی با اعتمادبه‌نفس بیشتر پس از شش ماه جنگ با آمریکا
ضیا نبوی: هم کشتند، هم تصویر نجات دهنده از خودشان ساختند
آمریکا می‌خواهد بن‌بست در تنگه هرمز را مدیریت کند؛ ایران می‌خواهد آن را بشکند
آمریکا موقعیت نفتی خود در ونزوئلا را برای جلوگیری از رقیق‌سازی سهام ساختاردهی کرد
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
فروش اعتباری؛ راهكار فولاد مباركه برای رفع بحران نقدینگی قطعه‌سازان چگونه فولاد مبارکه زنجیره خودرو را سرپا نگه داشت؟
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
اقتصادنوین دست پر از الکامپ برگشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
پیشنهاد سردبیر
زندگی