چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ 03 December 2025
يکشنبه ۰۱ تير ۱۴۰۴ - ۰۸:۰۹
کد خبر: ۹۵۸۵۹

جزئیات جدید از حمله آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ایران

جزئیات جدید از حمله آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ایران
نیویورک تایمز به نقل از منابع آگاه نوشت که بمب‌افکن‌های بی۲ آمریکایی که در حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران نقش داشتند از خاک آمریکا پرواز کرده‌اند.

 نیویورک تایمز به نقل از مقا م های آمریکایی به شرط پنهان ماندن نام‌شان نوشت که بمب‌افکن‌های آمریکایی که در حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران نقش داشتند از ایالت میزوری در خاک آمریکا پرواز کردند.

نیویورک تایمز نوشت این بمب‌افکن‌های بی۲ از پایگاه هوایی در ایالت میزوری پرواز کردند و به مدت ۳۷ ساعت بدون توقف در حال پرواز بودند و چند بار در مسیر سوختگیری هوایی کردند.

بر اساس این گزارش، دولت آمریکا برای انجام این حمله از هیچ یک از پایگاه‌های هوایی متعلق به خود یا کشورهای دیگر که در نزدیکی خاک ایران قرار داشته‌باشد، استفاده نکرده‌است.

پیش از این اعلام شده‌بود که در صورت استفاده از پایگاه هوایی جزیره دیه‌گو گارسیا در اقیانوس هند، واشنگتن مجبور خواهد بود که از دولت بریتانیا برای این اقدام مجوز دریافت کند، چرا که حاکمیت این پایگاه بر عهده بریتانیا است.

به نظر می‌رسد که واشنگتن ترجیح داده‌است از پایگاه نزدیک به ایران و پایگاه‌هایی که استفاده از آنها نیاز به مجوز دیگر کشورها دارد استفاده نکند.

منبع:خبرآنلاین

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

آلمان عملیات اولیه سامانه موشکی «آرو ۳» اسرائیل را آغاز کرد

چرا این رانندگان در تهران، شب‌ها در خودرو می‌خوابند؟

وزیر نیرو: به دنبال واردات آب از کشور‌های دیگر هستیم!

ایران را با چقدر هزینه می‌توان از بحران آب نجات داد؟

فریادهای نماینده زن در صحن علنی مجلس درباره قانون مهریه

فاکتور کاغذی از ابتدای زمستان بی‌اعتبار می‌شود

مراسم ادای سوگند شهروندی آمریکا برای مهاجران ایرانی و ۱۸ کشور دیگر به تعلیق درآمد

آذر منصوری: قانون مهریه نه اصلاح است و نه حمایت، فقط تعمیق تبعیض است | نظام قانون‌گذاری در ایران تمایلی به دیدن ریشه‌های واقعی مشکلات ندارد

نماینده مجلس: اکبر طبری بدون توضیح آزاد شده است

وزیر جنگ آمریکا: این شام، «شام صلح» است

جبلی: ساترا اقدام اجرایی نمی‌تواند انجام دهد

ویدیو؛ ویتکاف و داماد ترامپ در روسیه، بازدید از نمایشگاه و ملاقات با پوتین

بازداشت ملی‌پوش سابق تیم انگلیس به اتهام تجاوز

ادعای روبیو: یکی از مشکلات ما با مادورو حضور نظامی نظامی ایران و حزب الله در ونزوئلا است

پیشنهاد سردبیر
زندگی