۳۰ مهر ۱۴۰۵ ۰۱:۳۰
يکشنبه ۰۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۶
کد خبر: ۹۵۸۹۴
سخنگوی دولت:

سه‌نرخی شدن گازوئیل فعلا منتفی است

سه‌نرخی شدن گازوئیل فعلا منتفی است
سخنگوی دولت از تفویض اختیارات قابل‌ تفویض هیئت دولت به وزرا و معاونان رئیس‌جمهوری، اختیارات قابل‌ تفویض وزرا به استانداران و هم‌سطح‌شدن تصمیم‌گیری نمایندگان ویژه رئیس‌جمهوری با تصمیمات شخص رئیس‌جمهوری و هیئت وزیران خبر داد.

 

به گزارش فراز، فاطمه مهاجرانی در گفت‌وگویی تلویزیونی با اشاره به اقدامات دولت برای مدیریت عمومی کشور، اظهار کرد: امروز جلسه دولت با حضور رئیس‌جمهوری برگزار شد که در راستای افزایش اثربخشی و ارتقای کیفیت و خدمات‌رسانی مطلوب و تسریع آن و افزایش انعطاف‌پذیری و تسریع تصمیم‌گیری دولت آرایش جدیدی گرفت.

تصمیمات نمایندگان ویژه رئیس‌جمهوری در حکم تصمیم رئیس‌جمهوری تلقی می‌شود

وی افزود: سه تصمیم تازه در دولت اتخاذ و به مرتبطان ابلاغ شد؛ از جمله اختیارات قابل‌ تفویض هیئت دولت به هرکدام از وزرا و معاونان رئیس‌جمهوری تفویض شد. همچنین اختیارات قابل‌تفویض هیئت وزیران به استانداران تفویض شد. در نهایت تصمیمات نمایندگان ویژه رئیس‌جمهوری در حکم تصمیم رئیس‌جمهوری و هیئت وزیران تلقی می‌شود.

مهاجرانی یادآور شد: رئیس‌جمهوری در این جلسه بر موضوع محله‌محوری و اینکه می‌توان با این اقدام نقش مراکز قابل‌ارجاع نظیر مساجد، مرکز بهداشت و مدارس در مدیریت بحران، رویکرد جدیدی اتخاذ کرد.

سخنگوی دولت همچنین اعلام کرد: با توجه به اینکه در چهار ماه از سال، ممنوعیت واردات برنج داریم، به منظور در دست گرفتن مدیریت بازار، این ممنوعیت حذف و واردات برنج آزاد شود.

وی افزود: هیئت دولت همچنین از تلاش صداوسیما در راستای ایجاد بستری برای انسجام اجتماعی تشکر کرد. همه ما برای این باید برای ایران رویکرد خود را متفاوت کنیم.

هیچ خطری برای مردم حاشیه سایت‌های هسته‌ای وجود ندارد

مهاجرانی تصریح کرد: برای مردم در حاشیه مناطق هسته‌ای نظیر اصفهان، نطنز و فوردو هیچ خطری وجود ندارد و آنان می‌توانند به زندگی خود در این مناطق ادامه دهند.

سخنگوی دولت یادآور شد: اخبار موثق را هم از کانال‌های رسمی خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران و صداوسیما دنبال کنید. همه مجموعه‌هایی که اطلاع‌رسانی رسمی جمهوری اسلامی را بر عهده دارند، در همه پیام‌رسان‌های داخلی کانال‌هایی برای عضویت و پیگیری اخبار دارند.

افزایش گشت ها در ساعات شبانه

وی افزود: در راستای افزایش امنیت به‌ویژه در ساعات شبانه، میزان گشت‌ها در محدوده‌های شهری افزایش یافته که از همه نیروهای مردمی و بسیج تشکر می‌کنیم.

مهاجرانی ادامه داد: همچنین کارگروه اقتصادی گزارشی مبنی بر اینکه تمام مجوزهای کسب‌وکار که از درگاه ایمنی مجوزها صادر شده بود، با دستور وزارت اقتصاد تا ۳ ماه آینده به‌صورت خودکار به کار خود ادامه می‌دهد.

سخنگوی دولت یادآور شد: همچنین صندوق بازنشستگی کشوری از پرداخت حقوق خرداد تعدادی از بازنشستگان و مستمری‌بگیران و وظیفه‌بگیران که در صف دریافت حقوق بودند خبر داد و بر تداوم پرداخت‌ها تاکید کرد.

وی تاکید کرد: افرادی که سکه‌های پیش‌فروش‌شده خریداری کرده بودند و سررسید آن تا پایان خرداد بوده تا پایان تیرماه تمدید شده و نیازی به پرداخت هزینه انبارداری برای نگهداری سکه‌ها وجود ندارد.

مهاجرانی با بیان اینکه بخشی از امتحانات متوسطه باقیمانده، اظهار کرد: وزارت آموزش و پرورش تاکید دارد که در چند روز آتی در این زمینه تصمیم‌گیری و اعلام نهایی انجام می‌شود.

سه‌نرخی شدن گازوئیل فعلا منتفی است

سخنگوی دولت گفت: در زمینه سه‌نرخی بودن گازوئیل هم که طبق تصمیمی که انجام شد، این امر فعلا به وضعیت قبلی بازگشت و موضوع سه‌نرخی شدن را فعلاً نخواهیم داشت.

وی اظهار کرد: باید از همه اصناف خود که بسیار اخلاق‌مدار عمل کردند، تشکر کرد. در حالی که باتوجه به حمله به کشور نگرانی‌هایی در زمینه ایجاد موجی از گران‌فروشی و احتکار بودیم اما در عین‌حال که ستاد تنظیم بازار همه ابزارها را در اختیار دارد اما شاهد کمترین چالش در این حوزه بودیم که نشان از اخلاق‌مداری مردم ماست که در شرایط تنگنا به‌شدت هوای یکدیگر را دارند. در حالی که برای مبارزه با کم‌فروشی، گران‌فروشی و احتکار در اختیار است اما تاکنون استفاده حداقلی از آن شده است.

مهاجرانی یادآور شد: در ادامه سه‌شیفت شدن کشتارگاه‌ها برای عرضه گوشت قرمز انجام می‌شود، حمل و توزیع گوشت هم به‌صورت سه‌شیفت ادامه می‌یابد؛ به‌ویژه در استان‌هایی که مسافرپذیری بیشتری دارند.

سخنگوی دولت تأکید کرد: همچنین جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی اعلام کرده که به اندازه کافی ذخایر راهبردی دارند و هیچ مشکلی در انبارها وجود ندارد.

وی همچنین اعلام کرد: با ایجاد یک پویش در جایگاه‌های CNG در استان زنجان که شروع به ارائه سوخت رایگان کرد، شهرهای کاشان، گلپایگان، استان لرستان، خمام، بندر کیاشهر، لاهیجان، فومن و برخی دیگر از مناطق نیز به این پویش پیوسته‌اند.

مهاجرانی ادامه داد: بیانیه‌ای که اهل سنت بلوچ در حمایت از رهبری انقلاب داشتند، بسیار مهم است تا برخی افراد فکر نکنند بلوچستانی‌ها و سیستانی‌ها نگاه متفاوتی دارند. آنان اعلام کردند هر تعرضی به جان یک مسلمان تعرض به جان همه مسلمانان است.

سخنگوی دولت یادآور شد: تاکنون در جریان تجاوز رژیم صهیونیستی، ۵۵ زن و کودک شهید و ۲۰۹ زن و کودک نیز مصدوم شده‌اند. به ۶ پایگاه اورژانس آسیب رسیده، ۹ آمبولانس آسیب دیده و ۱۸ نفر از کادر درمان نیز مصدوم شده‌اند یا به شهادت رسیده‌اند.

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
مهرداد اخلاقی با حکم رئیس‌جمهور سکان‌دار وزارت دفاع شد
لیست سیاه تنگه هرمز به ۱۲۲ شناور رسید؛ موج تازه برخورد با کشتی‌های متخلف
نقشه نیلی نتانیاهو | ادعای اتحاد راهبردی امارات و اسرائیل علیه ایران
کاهش قیمت نفت به دنبال تعلیق تحریم‌های روسیه توسط ترامپ
کشته شدن دست‌کم ۱۸ نفر در حمله انصار الله به اردوگاه نظامی دولت یمن در شبوه
دردسر پالایشگاه‌های آسیایی و چالش تولیدکنندگان نفت خاورمیانه به دلیل هزینه‌های سرسام‌آور حمل‌ونقل
هشدار قطر درباره به اوج نرسیدن شوک‌های انرژی ناشی از جنگ علیه ایران
حمله به پادگان «العلم» در شبوه | العربی از ۵۳ کشته و ۲۰۰ زخمی خبر داد
تکذیب ادعای رد درخواست دیدار عاصم منیر از سوی محسن رضایی
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
انتقاد شدید ترامپ از زلنسکی پس از حمله بزرگ اوکراین به روسیه
در آستانه پایان انقلاب کوبا؛ جهان یکی از بازیگران برهم‌زننده نظم موجود را از دست می‌دهد
در قبال ایران، اپوزیسیون اسرائیل حتی از نتانیاهو جنگ‌طلب‌تر است
شارژ اعتبار جدید کالابرگ تا پایان مهر | فرصت ثبت درخواست برای جاماندگان در آبان
پیشنهاد سردبیر
زندگی