حمله آمریکا به ایران؛ عراقچی وارد مسکو شد
«سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران شامگاه یکشنبه و به منظور دیدار و رایزنی با مقامات ارشد روسیه وارد مسکو شد.
«ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه با تایید سفر عراقچی به مسکو، گفت که دیپلمات ارشد ایرانی گفتوگوهایی را با مقامات عالیرتبه این کشور برگزار خواهد کرد.
عراقچی امروز و پیش از سفر به مسکو گفته بود: روسیه دوست ایران محسوب می شود. ۲ کشور شراکت راهبردی دارند. روسیه عضوی از برجام بوده و در جریان مذاکرات هستهای اخیر نیز بودهاند. من فردا با آقای پوتین دیدار و رایزنی میکنم.
او گفت: روسیه و چین هر دو عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل متحد هستند و میدانم که میخواهند قطعنامهای را برای توقف خصومتها ارائه کنند. واضح است که اوضاع تغییر کرده و من رایزنیهایی با آنها خواهم داشت که این موضوع چگونه باید به پیش برود.
منبع:ایسنا
در گفتوگو با هاشم اورعی رییس اتحادیه انجمنهای انرژی ایران، مطرح شد
حسین راغفر در گفتوگو با فراز مطرح کرد
- تازهها
- پربازدیدها
در گفتوگو با هاشم اورعی رییس اتحادیه انجمنهای انرژی ایران، مطرح شد
رییس کانون بازنشستگان به فراز: معوقات بازنشستگان هرچه سریعتر و یکجا پرداخت شود
گزارش تصویری اختصاصی فراز از مراسم بدرقه رهبر جانفدا
علی باقری دبیر کل حزب اطلاحطلب «عهد» در گفتگو با فراز:
مینو محرز در گفتوگو با فراز توضیح میدهد