۱۵ شهريور ۱۴۰۵ ۲۲:۲۴
چهارشنبه ۰۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۲
کد خبر: ۹۶۱۷۷

نوری قزلجه: در شرایط جنگی ۱۲ روز گذشته، کمبودی در کالاهای اساسی نداشتیم

نوری قزلجه: در شرایط جنگی ۱۲ روز گذشته، کمبودی در کالاهای اساسی نداشتیم
وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به آمادگی کامل این وزارتخانه در شرایط جنگی اخیر، گفت: طی ۱۲ روز گذشته هیچ کمبود کالای اساسی در کشور گزارش نشده و حتی در برخی موارد با کاهش قیمت‌ها مواجه بودیم.

 غلامرضا نوری قزلجه در نشست علنی صبح امروز (چهارشنبه، ۴ تیر ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی نحوه تولید و توزیع مناسب مایحتاج و ذخایر کافی کالاهای اساسی و استراتژیک و تداوم بخشی به چرخه تولیدات دامی و کشاورزی در وضعیت کنونی کشور ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای حملات ددمنشانه رژیم صهیونیستی که با مشارکت استکبار جهانی موجب شهادت تعدادی از فرماندهان نیروهای مسلح، دانشمندان و مردم بی دفاع شد، گفت: پیروزی عزتمندانه کشورمان را که با پایداری ملت ایران و نیروهای مسلح تبریک می گویم.

وزیر جهاد کشاورزی در ادامه با بیان اینکه یکی از توهمات دشمن فشار بر مردم و ایجاد نارضایتی و القای عدم توانایی دولت در کنترل اوضاع و پشتیبانی جنگ به ویژه در حوزه امنیت غذایی بود، عنوان کرد: خادمان ملت در دولت و حوزه‌های مختلف با فرمان رهبر حکیم و فرزانه و مدیریت مستقیم رئیس جمهور شجاع و با مشارکت مردم توانستند به نحو مطلوب ارائه خدمات و حتی بهبود آنها در حوزه‌های مختلف را داشته باشند و کوچک‌ترین نقصانی بر جای نگذارند.

وی در ادامه با بیان اینکه حوزه امنیت غذایی و تأمین کالاهای اساسی بسیار مهم بود که خوشبختانه به نحو مطلوبی تأمین شد، عنوان کرد: همکاری‌های بین دستگاهی و بین قوه‌ای در این زمینه بسیار کمک کننده بود. از کشاورزان، تولیدکنندگان و تأمین کنندگان، اصناف و رانندگان زحمتکش و همچنین رسانه‌ها در این حوزه قدردانی می‌کنم که کنار مهم‌ترین رکن همکاری یعنی مردم فهیم و آگاه ایران، ما را یاری کردند.

نوری قزلجه در ادامه تصریح کرد: از همان آغاز اولیه جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی به کشورمان، ستاد مدیریت بحران در وزارت جهاد کشاورزی شکل گرفت و همه اقدامات برای تأمین امنیت غذایی کشور تدبیر و اجرایی شد. ما از استان‌هایی که دارای شرایط ویژه بودند بازدید کردیم و به صورت میدانی در سطح کشور و بازارهای عمده فروشی و خرده فروشی را نظارت کردیم که در نتیجه این اقدامات در طول این ۱۲ روز، هیچ‌گونه کمبود یا نبود کالای اساسی و مواد غذایی در هیچ یک از نقاط کشور را شاهد نبودیم.

این عضو کابینه دولت چهاردهم ادامه داد: این روزها نه تنها شاهد افزایش اقلام خوراکی نبودیم، بلکه در بعضی موارد شاهد کاهش قیمت‌ها نیز بودیم. کارهای روزمره و برنامه‌های زمانی جریان‌های مختلف کشاورزی برای تداوم تولید در کشور کماکان و بدون وقفه ادامه داشت تا حتی در ماه‌های آتی نیز هیچ مشکلی پیش نیاید.

وی توزیع اقلام در سطح کشور با برنامه مشخص را از دیگر اقدامات این وزارتخانه دانست و افزود: ۸۰ درصد تأمین امنیت غذایی کشور ما بر پایه تولید داخل و کشاورزان عزیز ماست. البته برای تأمین ۲۰ درصد مورد نیاز باید واردات داشته باشیم که در این حوزه نیز مشکلی نداشتیم.

نوری قزلجه اضافه کرد: توزیع ۱۵۰ هزار تن برنج بخش خصوصی به صورت نظارت شده، توزیع ۲۰۰ هزار تن روغن خام میان کارخانجات، توزیع ۱۰۵ هزار تن شکر آماده مصرف خانگی و صنعتی، توزیع ۴۰ هزار تن آرد آماده مصرف در سراسر کشور، فعال سازی نانوایی‌های صنعتی با افزایش پخت نان از جمله اقدامات این وزارتخانه بود.

وی در ادامه با اشاره به توزیع روزانه حضور ۸ هزار تن مرغ، ۳۰ هزار تن گوشت قرمز و ۳ هزار تن تخم مرغ در کشور، عنوان کرد: تعاونی روستایی توزیع اقلام را در دورافتاده‌ترین روستاها انجام داد. ۲۰ هزار تن از انواع نهاده‌ها از هر نوع توزیع کردیم و تولید نیز به صورت روان هم اکنون در حال جریان است.

وزیر جهاد کشاورزی در پایان با بیان اینکه روند نرخ اقلام نیز به صورت کاهشی بود، گفت: در روزهایی که شاهد جنگ تحمیلی بودیم نه تنها شاهد افزایش قیمت نبودیم بلکه تورم کل در حوزه اقلام خوراکی در سطح کشور پایین آمد، البته این روند کاهشی از اسفندماه آغاز شده بود.

منبع:مهر

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
تدوین پیش‌نویس قطعنامه اعضای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت
موزه بانک صادرات ایران افتتاح شد
«آیدین» سه میلیون مدل هوش مصنوعی را در دسترس گذاشت
ظهور ایرانی با اعتمادبه‌نفس بیشتر پس از شش ماه جنگ با آمریکا
ضیا نبوی: هم کشتند، هم تصویر نجات دهنده از خودشان ساختند
آمریکا می‌خواهد بن‌بست در تنگه هرمز را مدیریت کند؛ ایران می‌خواهد آن را بشکند
آمریکا موقعیت نفتی خود در ونزوئلا را برای جلوگیری از رقیق‌سازی سهام ساختاردهی کرد
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
فروش اعتباری؛ راهكار فولاد مباركه برای رفع بحران نقدینگی قطعه‌سازان چگونه فولاد مبارکه زنجیره خودرو را سرپا نگه داشت؟
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
اقتصادنوین دست پر از الکامپ برگشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
پیشنهاد سردبیر
زندگی