يکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ 16 November 2025
چهارشنبه ۰۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۶
کد خبر: ۹۶۲۱۴

عارف: اورژانس در ۱۲ روز گذشته، ظرفیت پاسخ به بحران‌ها را به خوبی نشان داد

عارف: اورژانس در ۱۲ روز گذشته، ظرفیت پاسخ به بحران‌ها را به خوبی نشان داد
معاون اول رئیس‌جمهور در بادید اورژانس کشور گفت: بخش سلامت و اورژانس ظرفیت و توانایی خود در پاسخ به بحران‌ها به خوبی نشان داد و صدای آژیر آمبولانس‌ها نویدبخش سلامت و نجات جان انسان‌ها است.

 محمدرضا عارف در سازمان اورژانس کشور حاضر شد و در جمع مدیران سازمان اورژانس کشور با اشاره به اهمیت کار لحظه‌ای و از خود گذشتگی نیروهای سازمان اورژانس در نجات جان مردم در ۱۲ روز گذشته و پس از حملات رژیم کودک کش صهیونیستی، تاکید کرد: بخش سلامت و اورژانس ظرفیت و توانایی خود در پاسخ به بحران‌ها و مشکلات را در دو هفته گذشته به خوبی نشان داد و صدای آژیر آمبولانس‌ها نویدبخش سلامت و نجات جان انسان‌ها است.

معاون اول رئیس‌جمهور همچنین با اشاره به حماسه بزرگ مردم در ۱۲ روز گذشته تصریح کرد: به پشتوانه مردم برنامه‌های دشمنان ملت به هم ریخت و و آنان ناامید شدند که اگر بخواهند غلطی علیه ملت بزرگ ایران بکنند، مردم با آنان همراهی کنند و ملت بزرگ ایران اعتقاد خود به کشور را نشان دادند که این ملت نمی‌تواند در خدمت دشمن قرار گیرد و این یکپارچگی مردم تکلیف دولت و نظام را سنگین‌تر می‌کند.

همچنین در این بازدید رئیس سازمان اورژانس کشور گزارشی از خدمات اورژانس سراسر کشور در ۱۲ روز گذشته، آمار مصدومان و شهدای تجاوز رژیم صهیونیستی، چگونگی عملکرد نیروهای اورژانس در لحظات و ساعات اولیه حملات رژیم صهیونیستی، چگونگی رسیدگی به مصدومان حادثه، ایجاد امنیت روانی در جامعه و آموزش عمومی به مردم ارائه کرد.

منبع:مهر

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس سازمان انرژی اتمی: هر روز تهدید می‌شویم که «اگر دست به اقدامی بزنید، دوباره حمله می‌کنیم» | آنچه ما تجربه کردیم برای دیگر کشورها هنوز رخ نداده

گفت‌وگوی تلفنی وزیر خارجه مصر با «عراقچی» و «گروسی» درباره پرونده هسته‌ای ایران

حمایت یوسف پزشکیان از انتصاب چهره معتمد جریان جلیلی - پایداری در دولت | رئیس سازمان بهینه‌سازی با فشار یا توصیه‌ منصوب نشده است

تامین زمین برای ساخت ۱.۷ میلیون مسکن ملی در کشور 

هزینه هر کارمند بانک ایران زمین، ماهانه ۱۴۵ میلیون تومان | پرداخت ۳۳ میلیارد تومان حق مشاوره فقط در ۶ ماه!

عراقچی: به لحاظ نیروی دفاعی قوی‌تر از قبل ۲۳ خرداد هستیم | درخواست برای مذاکره با ایران دوباره آغاز شده | اگر با مردم ایران با زبان احترام و کرامت صحبت شود، مذاکرات موفقیت‌آمیز خواهد بود

قیمت دلار، یورو و سایر ارزها؛ یکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴

وقتی جمع کثیری از دانشجویان علوم پایه رشته پزشکی را سر کلاس‌ها می‌دیدم، واقعا دلهره پیدا کردم

چمران: باید در تهران ۱۱ هزار اتوبوس داشته باشیم، اما ۲ هزار عدد داریم

معاون عراقچی: اگر روزی مذاکره‌ای با آمریکا اتفاق بیفتد، قطعاً یک «مذاکره مسلح» است

۱۶ سد مهم در کشور کمتر از ۱۰ درصد آب دارند

قیمت طلا و سکه در بازار؛ یکشنبه ۲۵ آبان‌۱۴۰۴

تشکیل پرونده قضایی درباره مفقود شدن «ستاره حیدری»، دختر ۱۷ ساله

مسیر همکاری صنعت و دانشگاه با کیتونکست کرمان موتور / ثبت نام کیتونکست آغاز شد

پیشنهاد سردبیر
زندگی