چهارشنبه ۲۵ تير ۱۴۰۴ 16 July 2025
شنبه ۰۷ تير ۱۴۰۴ - ۲۳:۳۵
کد خبر: ۹۶۳۰۰

اظهارات وزیر خارجه آمریکا درخصوص بیانیه ایران علیه گروسی

اظهارات وزیر خارجه آمریکا درخصوص بیانیه ایران علیه گروسی
وزیر خارجه آمریکا با صدور بیانیه‌ای از ایران به دلیل درخواست برکناری و بازداشت گروسی انتقاد کرد و «حرفه‌ای‌گری» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را تحسین کرد.

 مارکو روبیو، وزیر خارجه ایالات متحده آمریکا با انتشار بیانیه‌ای در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «اظهارات در ایران در خصوص بازداشت و اعدام رافائل گروسی، مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، غیرقابل قبول است و باید محکوم شود.»

این اظهارات وزیر خارجه آمریکا در حالی بیان می‌شود که گزارش‌های جانبدارانه و احتمال درز اطلاعات حساس ایران به کشورهای متخاصم، باعث نارضایتی شدید ایران از عملکرد مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شده‌است.

دیپلمات ارشد آمریکا ادامه داد:‌«ما از تلاش‌های بسیار مهم راستی‌آزمایی و نظارت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در ایران حمایت می‌کنیم.»

روبیو با حمایت کامل از مدیر کل آژانس نوشت: «ما تعهد و حرفه‌ای‌گری مدیر کل و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را تحسین می‌کنیم.»

سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، در پیامی در شبکه‌های اجتماعی، در توضیح مصوبه مجلس شورای اسلامی برای تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نوشته‌بود: «این تصمیم نتیجه مستقیم نقش تأسف‌بار رافائل گروسی در پنهان‌کاری این واقعیت است که آژانس، یک دهه پیش، تمام مسائل گذشته را رسماً مختومه اعلام کرده بود.»  عراقچی ادامه داد: «او با این اقدام مغرضانه، مستقیماً زمینه را برای تصویب قطعنامه‌ای با انگیزه سیاسی علیه ایران در شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی فراهم کرد و همچنین حملات غیرقانونی اسرائیل و آمریکا به سایت‌های هسته‌ای ایران را تسهیل نمود.»

منبع:خبرآنلاین

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

ماموریت این ناوهواپیمابر در غرب آسیا تمام شد

بازدید وابستگان نظامی ۲۰ کشور از زندان اوین

حفاری مخفیانه در امامزاده عبدالله، چگونه ممکن شد؟

 دستگیری دو گروگانگیر ۳۸ هزار دلاری؛ یکی از عاملین جرم از اتباع بود

دو کلمه حرف حساب | آقای فغانی دقت کن!

جان بولتون: ترامپ سیاست‌گذاری نمی‌کند؛ عملکرد او بر اساس انگیزه‌های آنی است

گفت‌وگوی فراز با قربانی بیمارستان نگاه | دیه کافی نیست، یک شکایت دیگر می‌کنیم!

پلیس فتا به داوطلبان کنکور هشدار داد

دادستانی تهران علیه نماینده مجلس اعلام جرم کرد

نامگذاری و پلاک‌کوبی خیابان شهید «سید حسن نصرالله» در تهران برگزار شد

همه آن‌ها که ای ایران خواندند را آزاد کنید!

آذری جهرمی: مشخص است نفوذ و لو رفتن اطلاعات سرداران سپاه، چقدر ساده انجام شده؛ اینگونه ...

لاوروف خطاب به ترامپ: برای کسی چاله نکنید، وگرنه خودتان داخل آن می‌‌افتید | آژانس هیچ مدرکی درباره وجود اهداف نظامی در برنامه هسته‌ای ایران ارائه نکرده

تلف شدن یک قلاده شیر نر بالغ، در این شهرستان

پیشنهاد سردبیر
زندگی