چهارشنبه ۲۵ تير ۱۴۰۴ 16 July 2025
دوشنبه ۰۹ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۲
کد خبر: ۹۶۴۲۵

محمدمهاجری: هر مقوله‌ای که ما را به "خودی" و "غیر خودی" تقسیم کند، عامل ضربه به انسجام ملی است

محمدمهاجری: هر مقوله‌ای که ما را به
یک فعال سیاسی اصولگرا، هرآنچه باعث ایجاد دوقطبی در جامعه، تقسیم مردم به "خودی" و "غیرخودی"، حذف برخی سلایق در جامعه، اختلاف بین قومیت‌های کشور و ایجاد نارضایتی بین مردم شود را آفت‌هایی عنوان کرد که منجر به ضربه خوردن انسجام ملی می‌شود و تاکید کرد که حاکمیت باید جلوی این مسائل را بگیرد.

به گزارش فراز، محمد مهاجری، فعال سیاسی اصولگرا و روزنامه نگار در گفت‌وگو با پایگاه اطلاع رسانی دولت، با اشاره به همبستگی و انسجام ایجاد شده در بین مردم پس از تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک کشورمان، درباره نحوه حفظ انسجام ایجاد شده، اظهارکرد: حفظ انسجام فعلی با حفظ مبنایی محقق می‌شود که این انسجام را به وجود آورده است، مبنایی که این انسجام را ایجاد کرده نوعی حس ایران دوستی و وطن دوستی است.

وی خاطرنشان کرد: معنای این حرف آن نیست که این حس ایران دوستی و وطن دوستی با حس علاقه به حفظ نظام جمهوری اسلامی همراه نیست، بلکه وقتی ما با یک خطر بزرگی به نام حفظ ایران به عنوان ظرفی که نظام حکومتی در آن هست مواجه می‌شویم؛ حفظ ایران به عنوان وطن برایمان مهم می‌شود.

این فعال سیاسی اصولگرا با تاکید بر اینکه ایران به عنوان مام وطن برایمان مهم است، گفت: در این وقایع اخیر نیز انسجام ایرانیان حول همین محور وطن شکل گرفت؛ هرچه باعث شود ما نسبت به ایران بی تفاوت شویم ما را ضربه پذیر می‌کند. در وقایع اخیر همه مردم ایران احساس کردند کشور تحت حمله و فشار دشمنی قرارگرفته که می‌خواهد ایران را تجزیه کند و خاک ایران را تحت اشغال در آورد.

مهاجری با بیان اینکه ایرانی ها به لحاظ تاریخی همواره در قبال اتفاق مذکور حساس بوده‌اند، افزود: طبیعی است ایرانیان با اهداف یاد شده ارتباط برقرار نکرده و در مقابل آن بایستند. لذا وحدتی ایجاد شد و همه افراد وطن دوست اعم از اینکه اپوزیسیون یا پوزیسیون باشند پشت مقوله ای به نام ایران آمدند. اپوزیسیون چه در داخل و چه در خارجی کشور که منتقد نظام است؛ انتظارات و توقعاتی دارد که اگر برآورده شود طبیعی است آنها در هر زمان دیگری که خطری برای کشور ایجاد شود پشت نظام می ایستند.

وی در پاسخ به اینکه مسئولان باید از چه مواردی برای از بین رفتن انسجام بین مردم پرهیز کنند، توضیح داد: از هر آنچه باعث ایجاد دو قطبی در جامعه‌، باعث ایجاد اختلاف بین قومیت‌های کشور و باعث ایجاد نارضایتی بین مردم شود، باید پرهیز کرد.

این فعال سیاسی اصولگرا در پایان سخنان خود گفت: لذا هر مقوله ای که ما را به "خودی" و "غیر خودی" تقسیم کند عامل ضربه به انسجام ملی است و هرچه باعث شود مردم کشور به سلایق مختلف تقسیم شوند و یک سلایقی را ما کلا کنار بگذاریم؛ آفت هایی است که حاکمیت باید جلوی آن را بگیرد.

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

ماموریت این ناوهواپیمابر در غرب آسیا تمام شد

بازدید وابستگان نظامی ۲۰ کشور از زندان اوین

حفاری مخفیانه در امامزاده عبدالله، چگونه ممکن شد؟

 دستگیری دو گروگانگیر ۳۸ هزار دلاری؛ یکی از عاملین جرم از اتباع بود

دو کلمه حرف حساب | آقای فغانی دقت کن!

جان بولتون: ترامپ سیاست‌گذاری نمی‌کند؛ عملکرد او بر اساس انگیزه‌های آنی است

گفت‌وگوی فراز با قربانی بیمارستان نگاه | دیه کافی نیست، یک شکایت دیگر می‌کنیم!

پلیس فتا به داوطلبان کنکور هشدار داد

دادستانی تهران علیه نماینده مجلس اعلام جرم کرد

نامگذاری و پلاک‌کوبی خیابان شهید «سید حسن نصرالله» در تهران برگزار شد

همه آن‌ها که ای ایران خواندند را آزاد کنید!

آذری جهرمی: مشخص است نفوذ و لو رفتن اطلاعات سرداران سپاه، چقدر ساده انجام شده؛ اینگونه ...

لاوروف خطاب به ترامپ: برای کسی چاله نکنید، وگرنه خودتان داخل آن می‌‌افتید | آژانس هیچ مدرکی درباره وجود اهداف نظامی در برنامه هسته‌ای ایران ارائه نکرده

تلف شدن یک قلاده شیر نر بالغ، در این شهرستان

پیشنهاد سردبیر
زندگی