سه‌شنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۴ 25 November 2025
دوشنبه ۰۹ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۱
کد خبر: ۹۶۴۳۳

تماس تلفنی وزیران خارجه مصر و ایران

تماس تلفنی وزیران خارجه مصر و ایران
طبق گزارش وبگاه وزارت خارجه مصر، وزیر امور خارجه این کشور امروز -دوشنبه- با «عباس عراقچی» وزیر امور خارجه کشورمان تماس تلفنی برقرار کرد.

 براساس گزارش وبگاه وزارت خارجه مصر، «بدر عبدالعاطی» وزیر خارجه مصر بر اهمیت تلاش برای تثبیت آتش‌بس بین ایران و اسرائیل تأکید کرد و به اهمیت تلاش‌های هماهنگ برای دستیابی به آرامش و جلوگیری از تشدید بیشتر تنش‌ها و در نتیجه کمک به حمایت از امنیت و ثبات منطقه‌ای اشاره کرد.

در این گزارش آمده است: وزیر امور خارجه مصر برای عباس عراقچی همتای ایرانی خود اهمیت از سرگیری مذاکرات در مورد مسئله هسته‌ای ایران در اسرع وقت را مورد گوشزد قرار داد، زیرا این بهترین راه برای ایجاد اعتماد و کاهش تنش‌ها است.

طبق این گزارش، او بر اهمیت حمایت از امنیت و ثبات در منطقه از طریق راه‌حل‌ها و مذاکرات دیپلماتیک تأکید کرد.

عبدالعاطی آمادگی خود را برای حمایت از تمام تلاش‌ها با هدف دستیابی به یک توافق سیاسی که از امنیت و ثبات منطقه‌ای حمایت می‌کند، ابراز کرد.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
پیشنهاد سردبیر
زندگی