۱۵ شهريور ۱۴۰۵ ۱۷:۰۴
دوشنبه ۰۹ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۱
کد خبر: ۹۶۴۳۶
نماینده مجلس مطرح کرد؛

حمایت قشر خاکستری از رهبری در جنگ ۱۲ روزه

حمایت قشر خاکستری از رهبری در جنگ ۱۲ روزه
نماینده سابق مردم بجنورد در مجالس هفتم، هشتم و نهم شورای اسلامی گفت: در جنگ ۱۲ روزه دیدیم که قشر خاکستری چطور از مقام معظم رهبری و دفاع جانانه فرماندهان نظامی کشور حمایت کردند.

موسی‌الرضا ثروتی اظهارکرد: طی جنگ دوازده روزه تحمیلی علاوه بر تقویت همبستگی، وحدت و همدلی بین آحاد مختلف مردم دیدیم  قشر خاکستری چطور از مقام معظم رهبری حمایت کردند و از اقدامات فرماندهان نظامی علیه تجاوز صهیونیست‌ها و آمریکایی به وجد آمدند و از آنان قدردانی کردند که باید قوی‌تر ادامه یابد.

وی تاکید کرد: نباید فراموش کنیم کاری که مردم و حمایت‌های‌شان از نظام در جنگ دوازده روزه انجام داد، کم کاری نبود. آنان همان کاری را کردند که در ۸ سال دفاع مقدس و همه تنش‌ها و مشکلات پس از جنگ متحمل شدند و  با فداکاری و وفای‌شان به نظام و آرمان‌های انقلاب استمرار بخشیدند.

عضو سابق کمیسیون‌های اجتماعی و برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی متذکر شد: به نظر بنده چنانچه صهیونیست‌ها بخواهند مجددا به حاکمیت جمهوری اسلامی ایران تعرضی داشته باشند، جمهوری اسلامی ایران باید چند اقدام استراتژیک و موثر داخلی، منطقه‌ای و جهانی در حوزه‌های اجتماعی، سیاسی، دیپلماسی، فرهنگی، دفاعی و نظامی انجام دهد.

نماینده سابق مردم بجنورد در مجالس هفتم، هشتم و نهم شورای اسلامی  با اشاره به اقدامات سیاسی و دیپلماتیک کشورمان، گفت: رییس‌جمهور و وزیر امور خارجه باید همچنان مسیرهای دیپلماتیک را دنبال کنند و تا جایی که می‌توانند نسبت به جنایت‌ها و تجاوزهای اسراییل و آمریکا در بین کشورها جهان افشاگری کنند و اجازه ندهد فضای افکار عمومی از دست ایران خارج شود و تحت کنترل مطلق رسانه‌ها و سیاستمداران صهیونیستی و آمریکایی و اروپایی قرار بگیرد. اقدامات و پیگیری‌های مقامات دیلماتیک و سیاسی کشورمان باید منجر به ایجاد شکاف و تزلزل بین کشورهای اروپایی و آسیایی با آمریکایی‌ها، اسراییلی‌ها و تروئیکای اروپایی شود.

ثروتی افزود: در گام بعد باید علیه ترامپ به اتهام تجاوز نظامی به سایت‌های هسته‌ای ایران، حمایت از جنایتکار و  ترور سردار سلیمانی در داخل ایران پرونده قضایی تشکیل دهیم و این پرونده را در محاکم و دادگاه‌های بین‌المللی به جریان بیاندازیم.

وی یادآور شد: نباید فراموش کرد حمله موشکی ایران به پایگاه العدید آمریکا در قطر شروع خوبی برای شکستن هیمنه آمریکا در جهان بود، اما بازدارندگی کافی را ایجاد نکرد. در صورت تجاوز مجدد صهیونیستها باید برای مهار آنها حداقل دو ناو آمریکایی در خلیج فارس غرق شود و همزمان ابتکار عمل را برای تردد ناوها و کشتی‌های عبوری از تنگه هرمز به دست بگیریم و به جز کشتی‌ها و ناوهای آمریکایی و هم‌پیمانانش اجازه تردد را به کشتی‌ها و ناوهای سایر کشورها بدهیم.

عضو سابق کمیسیونهای اجتماعی و برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در ادامه گفت: در صورت تجاوز مجدد صهیونیست‌ها باید از تفاهم‌نامه‌های راهبردی‌مان با چین و روسیه استفاده بهینه‌تری کنیم. از آنجا که چین و روسیه نیز با آمریکا منازعات اقتصادی و سیاسی فراوانی دارند، در صورت امضای یک پیمان مشترک همکاری بین ایران، چین و روسیه می‌توان اتحاد استراتژیک قدرتمندی را شکل داد و تاب‌آوری و بازدارندگی کشور را تقویم کنیم البته کره شمالی و پاکستان و برخی کشورهای دیگر نیز می‌توانند به این اتحاد بپیوندند.

نماینده سابق مردم بجنورد در مجالس هفتم، هشتم و نهم شورای اسلامی  متذکر شد: رافائل گروسی یک عامل صهیونیستی است که اطلاعات هسته‌ای ایران را به اسراییل داد و فاجعه جنگ دوازده روزه را رقم زد. این فرد جنایتکار باید دستگیر و به جرایم‌اش در دادگاه بین‌المللی رسیدگی شود. جاسوسی بازرسان سازمان انرژی اتمی در گذشته هم  اتفاق افتاده است و اطلاعات سری سایت‌های هسته‌ای را به دشمنان ایران داده‌اند. عقل امنیتی ایجاب می‌کند که با خروج کامل از ان‌تی‌پی درهای سایت‌های هسته‌ای کشور را به روی رییس و بازرسان انرژی اتمی  ببنیدم.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
پارس‌خودرو سهند CNG را کلید زد/ پیمایش ۷۰۰ کیلومتری با ترکیب بنزین و گاز
تدوین پیش‌نویس قطعنامه اعضای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت
موزه بانک صادرات ایران افتتاح شد
«آیدین» سه میلیون مدل هوش مصنوعی را در دسترس گذاشت
ظهور ایرانی با اعتمادبه‌نفس بیشتر پس از شش ماه جنگ با آمریکا
ضیا نبوی: هم کشتند، هم تصویر نجات دهنده از خودشان ساختند
آمریکا می‌خواهد بن‌بست در تنگه هرمز را مدیریت کند؛ ایران می‌خواهد آن را بشکند
آمریکا موقعیت نفتی خود در ونزوئلا را برای جلوگیری از رقیق‌سازی سهام ساختاردهی کرد
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
فروش اعتباری؛ راهكار فولاد مباركه برای رفع بحران نقدینگی قطعه‌سازان چگونه فولاد مبارکه زنجیره خودرو را سرپا نگه داشت؟
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
اقتصادنوین دست پر از الکامپ برگشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
پیشنهاد سردبیر
زندگی