۳۰ مهر ۱۴۰۵ ۰۱:۳۰
چهارشنبه ۱۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۵
کد خبر: ۹۶۵۴۳

این ادعا درباره ایلان ماسک حقیقت دارد یا نه؟

این ادعا درباره ایلان ماسک حقیقت دارد یا نه؟
اکثر ما از ایلان ماسک به عنوان یکی از ثروتمندترین افراد جهان و مدیرعامل شرکت‌های اسپیس‌ایکس و تسلا و یکی از کارآفرینان بزرگ دنیا، انتظار داریم که از کامپیوتر استفاده کند؛ اما برخلاف تصور اکثر ما، وکیل این میلیاردر آمریکایی ادعا کرده که آقای ماسک از کامپیوتر استفاده نمی‌کند. 

 با وجودی که وکیل ایلان ماسک ادعا کرده که او از کامپیوتر شخصی استفاده نمی‌کند، ولی شواهد و قراین زیادی وجود دارد که خلاف این موضوع را ثابت می‌کنند. 

اکثر ما از ایلان ماسک به عنوان یکی از ثروتمندترین افراد جهان و مدیرعامل شرکت‌های اسپیس‌ایکس و تسلا و یکی از کارآفرینان بزرگ دنیا، انتظار داریم که از کامپیوتر استفاده کند؛ اما برخلاف تصور اکثر ما، وکیل این میلیاردر آمریکایی ادعا کرده که آقای ماسک از کامپیوتر استفاده نمی‌کند. 

این در حالی است که شواهد زیادی وجود دارد که به وضوح نشان می‌دهد ماسک قطعاً برای انجام کارهایش از کامپیوتر کمک می‌گیرد. 

ادعای وکیل ماسک در مدارک حقوقی مربوط به دادخواستی که ماسک علیه سم آلتمن و شرکت OpenAI ارائه کرده و از فوریه سال گذشته آغاز شده، مطرح شده و وکلای ماسک در این دادخواست، چنین ادعای عجیبی را بیان کرده‌اند. 

ادعایی که صحت ندارد

با این وجود به راحتی می‌توان این ادعا را رد کرد؛ چرا که پیش از این، ماسک به‌عنوان مرد اول و سابق وزارت کارآمدی دولت آمریکا (DOGE) بارها عکس‌هایی منتشر کرده و در پلتفرم شبکه اجتماعی خود، ایکس (توییتر سابق)، چندین بار به لپ‌تاپ خود اشاره کرده است. 

در این میان شرکت OpenAI، ماسک و شرکت هوش مصنوعی‌اش (xAI) را به‌عدم همکاری در روند کشف اسناد متهم کرده است. 

جیمی پارکینن، وکیل ماسک در نامه‌ای به قاضی اوکلند که مسئول این پرونده است، به ادعای شرکت OpenAI پاسخ داده و آن‌ها را به دروغ‌گویی درباره ادعاهای مطرح شده در پرونده پیشین متهم کرده است؛ در این پرونده آن‌ها اعلام کرده بودند که برنامه‌ای برای جمع‌آوری هیچ‌گونه مدرکی از ماسک یا کسب‌وکارهای هوش مصنوعی او ندارند. 

در بخش دیگری از این پرونده آمده: «خواهان‌ها نامه‌ای به متهمان ارسال کردند و اعلام نمودند که جستجوهایی در تلفن همراه آقای ماسک و در ایمیل‌های او انجام شده و در عین حال اعلام نمودند که آقای ماسک از کامپیوتر استفاده نمی‌کند.» 

زمان‌هایی که ماسک از لپ‌تاپ استفاده کرده است

شاید مطرح کردن چنین ادعایی کار ساده‌ای باشد، اما احتمالاً خیلی زود، شاهدانی پیدا می‌شوند که خلاف آن را ثابت کنند. در این بین برخی از کارکنان شبکه اجتماعی ایکس به‌طور ناشناس به مجله WIRED گفته‌اند که اگرچه ماسک عمدتاً از تلفن همراه خود استفاده می‌کند، اما در مواردی هم دیده شده که با لپ‌تاپ کار می‌کند. 

اما حتی شاید نیاز به شاهدان عینی نباشد؛ چرا که خود ماسک هم بارها در حساب کاربری‌اش در شبکه اجتماعی ایکس درباره استفاده از لپ‌تاپ صحبت کرده بود. 

در فوریه سال گذشته، ماسک ۵۳ساله در صفحه رسمی‌اش در ایکس نوشته بود: «تازه یک لپ‌تاپ پی‌سی جدید خریدم» و به نظر می‌رسید که از کمپانی مایکروسافت ناراضی بوده چون در این رابطه نوشته بود: «اجازه ندارم از لپ تاپم استفاده کنم؛ مگر اینکه یک حساب مایکروسافت بسازم که این یعنی دسترسی دادن به هوش مصنوعی آن‌ها به کامپیوترم! این اصلاً درست نیست.» 

در دسامبر همان سال، ماسک عکسی از لپ‌تاپش را منتشر کرد و نوشت: «این عکس لپ‌تاپ من است. حدود ۳ سال است که آن را دارم. یک فرد در آلمان این برچسب جالب را به من داد، به همین خاطر نمی‌خواهم تا با تعویض و ارتقا دادن لپ‌تاپم، این برچسب را از دست بدهم.» 

آخرین بار هم ماسک در روز ۳۱ می‌در ایکس نوشت: «هنوز از لپ‌تاپ کهنه‌ام استفاده می‌کنم؛ همانی که برچسب DOGE را بررویش نصب کرده‌ام.» 

با توجه به اینکه استفاده ماسک از لپ‌تاپ به خوبی مستندسازی و عمومی شده، این سؤال مطرح می‌شود که چرا وکلای او ادعا می‌کنند که او از لپ‌تاپ استفاده نمی‌کند.

منبع:خبرآنلاین

 

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
مهرداد اخلاقی با حکم رئیس‌جمهور سکان‌دار وزارت دفاع شد
لیست سیاه تنگه هرمز به ۱۲۲ شناور رسید؛ موج تازه برخورد با کشتی‌های متخلف
نقشه نیلی نتانیاهو | ادعای اتحاد راهبردی امارات و اسرائیل علیه ایران
کاهش قیمت نفت به دنبال تعلیق تحریم‌های روسیه توسط ترامپ
کشته شدن دست‌کم ۱۸ نفر در حمله انصار الله به اردوگاه نظامی دولت یمن در شبوه
دردسر پالایشگاه‌های آسیایی و چالش تولیدکنندگان نفت خاورمیانه به دلیل هزینه‌های سرسام‌آور حمل‌ونقل
هشدار قطر درباره به اوج نرسیدن شوک‌های انرژی ناشی از جنگ علیه ایران
حمله به پادگان «العلم» در شبوه | العربی از ۵۳ کشته و ۲۰۰ زخمی خبر داد
تکذیب ادعای رد درخواست دیدار عاصم منیر از سوی محسن رضایی
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
انتقاد شدید ترامپ از زلنسکی پس از حمله بزرگ اوکراین به روسیه
در آستانه پایان انقلاب کوبا؛ جهان یکی از بازیگران برهم‌زننده نظم موجود را از دست می‌دهد
در قبال ایران، اپوزیسیون اسرائیل حتی از نتانیاهو جنگ‌طلب‌تر است
شارژ اعتبار جدید کالابرگ تا پایان مهر | فرصت ثبت درخواست برای جاماندگان در آبان
پیشنهاد سردبیر
زندگی