چهارشنبه ۱۸ تير ۱۴۰۴ 09 July 2025
چهارشنبه ۱۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۶
کد خبر: ۹۶۵۷۳

افشای دیدار الجولانی در ابوظبی با مقامات اسرائیلی

افشای دیدار الجولانی در ابوظبی با مقامات اسرائیلی
یک وبگاه عبری نوشت نشست «ابومحمد الجولانی» با مقامات صهیونیست در ابوظبی در ماه آوریل زمینه برقراری روابط با سوریه را بررسی کرده بود.

 یک منبع سوری آگاه به i۲۴NEWS گفت که احمد الشرع معروف به «ابومحمد الجولانی» رئیس موقت سوریه و سرکرده تحریرالشام، در ماه آوریل با مقامات ارشد امنیتی رژیم صهیونیستی در امارات دیدار کرد تا برای مذاکرات جاری در مورد صلح و عادی‌سازی روابط آماده شود.

این جلسه که در ۱۳ آوریل در ابوظبی برگزار شد، با حضور مقامات ارشد موساد، شورای امنیت داخلی و اطلاعات نظامی رژیم صهیونیستی و با میانجیگری امارات برگزار شد.

این دیدار، مرحله جدیدی را در روابط بین تل‌آویو و سوریه رقم زد و در را برای تماس‌های مستقیم بیشتر بین تل‌آویو و سوریه گشود.

به گفته منبع سوری، این تماس‌ها شامل تماس‌های تلفنی منظم بین مقامات اسرائیلی و سوری، هماهنگی‌های امنیتی متقابل و تبادل نظر در مورد اوضاع جنوب سوریه می‌شود.

در حالی که مذاکرات برای توافق صلح بین رژیم صهیونیستی و سوریه در پشت صحنه ادامه دارد، انتظار می‌رود روابط بین دو طرف به تدریج بهبود یابد و راه را برای یک توافق صلح بالقوه تا پایان سال ۲۰۲۵ هموار کند.

به گفته یک منبع آگاه سوری، این روند تدریجی خواهد بود و شامل چندین مرحله می‌شود.

مرحله اول شامل امضای توافقنامه امنیتی و نظامی، از جمله تمدید به رسمیت شناختن متقابل توافقنامه آتش‌بس ۱۹۷۴ خواهد بود.

مرحله دوم شامل عقب‌نشینی کامل رژیم صهیونیستی از تمام مناطق جنوب سوریه که پس از کنار رفتن نظام بشار اسد از قدرت تحت کنترل گرفته و پس از آن مذاکرات در مورد آینده ارتفاعات جولان اشغالی خواهد بود. این منبع سوری اظهار داشت که انتظار می‌رود طرف سوری در مورد مسئله ارتفاعات جولان انعطاف‌پذیری نشان دهد.

این منبع افزود: «صلح بدون امتیازدهی از سوی همه طرف‌ها برای رسیدن به یک فرمول قابل قبول محقق نخواهد شد.» الجولانی همانطور که در دیدار خود با «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا و «تام باراک» فرستاده ویژه ایالات متحده به سوریه ابراز کرد، برای صلح با تل‌آویو بسیار آماده است و صمیمانه آرزوی دستیابی به توافق صلح را دارد.

این منبع سوری توضیح داد که گام دیگری به سوی صلح این است که تل‌آویو حاکمیت و وحدت سوریه را به رسمیت بشناسد، تهدیدات تل‌آویو علیه دولت موقت سوریه به پایان برسد و تمام حملات به خاک سوریه را متوقف کند.

این شامل تعهد تل‌آویو به عدم دخالت در امور داخلی سوریه و روابط دمشق با اقلیت‌های قومی این کشور، از جمله دروزی‌ها، علوی‌ها و کردها، خواهد بود.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

سونامی اخراج کارکنان غول‌های فناوری جهان، به کجا رسید؟

هلدینگ خلیج‌فارس از پیشنهادهای نوآورانه در زمینه ساخت و استانداردسازی فیلترها استقبال می‌کند/ ارتقای راندمان تولید برق در شرایط ناترازی، از طریق فیلتراسیون بهینه یک ضرورت است

توسعه قابلیت‌های شرکت‌های گروه صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس بر اساس مدل PCSR طراحی می‌شود

معرفی گرید‌های جدید PVC پزشکی پتروشیمی اروند

دیدار مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس و وزیر آموزش و پرورش

۱۰ هزار میلیارد ریال اوراق آپادانا خلیج‌فارس فروش رفت

برای ساختن استقلال قوی، درخشان و قهرمان در کنار تیم مدیریتی و هواداران هستیم

لایروبی آنلاین کف کولینگ‌تاورها بدون توقف فرایند تولید در پتروشیمی اروند

حضور صندوق (CVC) هلدینگ خلیج فارس در هفدهمین نمایشگاه صنعت مالی تهران

دریافت نشان وجدان محیط توسط مبین انرژی خلیج فارس

اطلاعیه گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس در پی‌ حملات رژیم غاصب صهیونیستی و شهادت جمعی از غیر نظامیان، دانشمندان هسته‌ای و فرماندهان نظامی

مردم اردبیل شهادت می‌دهند...

ببینید | موقعیت ارّه در اقتصاد چیست؟

ساپینتو: این روزهای بد هم ان‌شاءالله خواهد گذشت؛ صلح برمی‌گردد | ۳ سال بود که منتظر بازگشت به استقلال بودم

پیشنهاد سردبیر
زندگی