يکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ 16 November 2025
دوشنبه ۱۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۲
کد خبر: ۹۶۸۰۴

لبنان، امروز به طرح آمریکا پاسخ می‌دهد

لبنان، امروز به طرح آمریکا پاسخ می‌دهد
منابع لبنانی اعلام کردند این کشور پاسخ خود را به طرح آمریکا امروز(دوشنبه) تحویل می‌دهد.

منابع لبنانی به المیادین گفتند: دولت لبنان هنوز نکات خود را به صورت نهایی درباره پیشنهاد آمریکا که خواهان تحویل سلاح مقاومت است، جمع آوری نکرده است. مذاکرات برای ایجاد پاسخ رسمی یکپارچه ادامه دارد و این پاسخ امروز(دوشنبه) به «توماس باراک»، فرستاده آمریکا تحویل داده خواهد شد.

این منابع اعلام کردند: پاسخ لبنان بر محدود کردن سلاح در دست دولت براساس قانون اساسی لبنان و توافق طائف تأکید دارد. این مسئله در در سخنرانی زمان تحلیف «ژوزف عون» رئیس جمهور و در بیانیه وزارتی دولتی که حزب‌الله در آن مشارکت دارد، ذکر شد.

پاسخ لبنان همچنین تاکید دارد که این کشور به توافق آتش‌بس که رژیم صهیونیستی به صورت مکرر آن را نقض می‌کند، پایبند است. بیروت خواهان توقف تجاوزات رژیم صهیونیستی و عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی از نقاط اشغال شده است.

محور اصلی طرح آمریکا سلاح حزب‌الله است. این طرح درباره روابط لبنان و سوریه، ترسیم مرزهای دو کشور و کنترل آن و موضوع آوارگان سوری و اصلاحات مالی است.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

قیمت طلای جهانی؛ یکشنبه ۲۵ آبان‌ ۱۴۰۴

خداحافظی قریب‌الوقوع عارف از معاون اولی | مومنی و جهانگیری گزینه‌هایی جایگزینی عارف | شانس مومنی بیشتر است | جانشین احتمالی مومنی در وزارت کشور کیست؟

زاکانی، حوض مدور تئاتر شهر را با خاک یکسان کرد

مسیح مهاجری درباره تاسیس اندیشکده برای مرحوم رئیسی: مردم از قدیس‌پروری‌ها با هزینه بیت‌المال استقبال نمی‌کنند | عطر آنست که خود ببوید نه آنکه عطار بگوید

احساسات در بازار رمزارزها وخیم شد

پازل گمشده در دومینوی رکوردهای طلای جهانی

آغاز پیش‌فروش بلیت‌ قطارهای مسافری آذرماه از امروز

خروج ۴۷۰ هزار اتباع غیرمجاز در ۵۰ روز؛ ۳هزار کلاس درس خالی شد

این خودروهای داخلی میلیاردی قیمت خوردند +جدول

وزیر خارجه ترکیه: آنکارا در صورت لزوم، نیروی نظامی به غزه اعزام می‌کند

سد‌های تهران فقط تا آخر آبان آب دارند | از قطرات پایانی سدها استفاده می‌کنیم

انتصاب معتمد جریان جلیلی - پایداری در دولت چهاردهم؛ روزنامه اصلاح‌طلب: نخبگان طرفدار پزشکیان در کنج عزلت به سر می‌برند

مشتریان با این خودروها خداحافظی کردند +جدول

سفارت روسیه در واشنگتن: پنجره‌ای برای عادی‌سازی روابط با آمریکا باز شده

پیشنهاد سردبیر
زندگی