۳۰ مهر ۱۴۰۵ ۰۱:۲۷
دوشنبه ۱۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۴
کد خبر: ۹۶۸۲۳

سرلشکر صفوی: اسرائیلی‌ها می‌دانند هنوز نیروی دریایی و نیروی قدس ما وارد عمل نشده‌اند

سرلشکر صفوی: اسرائیلی‌ها می‌دانند هنوز نیروی دریایی و نیروی قدس ما وارد عمل نشده‌اند
رئیس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس شهید حاج قاسم سلیمانی گفت: صهیونیست‌ها می‌دانند ما هنوز قسمتی از نیروهای‌مان مثل نیروی دریایی و نیروی قدس وارد عمل نشده‌اند و حتی ارتش هم با همه توان وارد عمل نشده است؛ ما تاکنون چندین هزار موشک و پهپاد تولید کردیم و جای آنها هم مطمئن است.

 

سردار سرلشکر پاسدار «سید یحیی صفوی» دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا و رئیس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس شهید حاج قاسم سلیمانی در جمع عزاداران حسینی، ضمن تشکر از حضور معنا دار مردم در تشییع شهدای اقتدار اظهار داشت: حضرت امام (ره) فرمودند که مردم ما از مردم زمان حضرت علی (ع) در کوفه و از مردم حجاز در زمان پیامبر اکرم (ص) بهترند و این موضوعی است که در حوادث ۴۶ سال گذشته و حتی در همین حوادث اخیر به اثبات رسیده و رشد، شجاعت و فهم خود را نشان داده است.

 رئیس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس شهید حاج قاسم سلیمانی سپس به رابطه امام حسین (ع) با حضرت حجت (عج) اشاره کرد و افزود: یکی دو نکته را در این رابطه عرض می‌کنم؛ نوشته شده که حضرت ولیعصر (عج) زمانی که کنار خانه کعبه اعلام حضور می‌کنند یکی از جملاتشان این است «یا اهل العالم انا ابن الحسین (ع)»‌ ای مردم جهان من فرزند حسین هستم. پس قبل از ظهور مردم جهان باید حسین (ع) را بشناسند؛ اما چطور ایشان را بشناسند؟ در همین مجالس روضه اباعبدالله (ع) و راهپیمایی اربعین؛ راهپیمایی که بیش از ۲۰ میلیون نفر طی مدت ده روز میهمان مردم عراق هستند.

سرلشکر صفوی با بیان اینکه چنین جمعیتی در هیچ مراسمی حتی در مراسم سالیانه حج در مکه و مدینه هم وجود ندارد، اضافه کرد: نکته بعدی این است که نوشته شده یکی از شعارهای ایشان «یالثارات الحسین (ع)» است؛ پس این موارد نشان می‌دهد ارتباطی بین امام حسین (ع) و فرزند برومندشان حضرت حجت (عج) وجود دارد.

مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا در ادامه به جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی اشاره کرد و گفت: جنگ‌ها را معمولا رهبران سیاسی شروع و تمام می‌کنند با این هدف که اراده سیاسی یک یا چند کشور بر یک کشور یا یک دولت یا یک ملت دیگر تحمیل شود؛ حال با این تحمیل اراده ممکن است بخواهند آن نظام سیاسی را سرنگون، تسلیم یا تجزیه کنند و یا قراردادی مثل قرارداد ترکمنچای و گلستان ببندند یا خواهان لغو قراردادی مثل قرارداد ۱۹۷۵ الجزایر، باشند.

رئیس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس شهید حاج قاسم سلیمانی تصریح کرد: نتانیاهو که یک فرد شیطان‌صفت و جنایتکار بالذات است برای رسیدن به اهداف خود فقط ۶۰ هزار نفر را در غزه کشته است و در ایران نیز طی حملات اخیر طبق آمار رسمی ۹۳۵ نفر از مردم عادی، غیر از فرماندهان و دانشمندان را به شهادت رسانده، اما با این وجود در رسیدن به همه اهدافش شکست خورد، زیرا نه جمهوری اسلامی سرنگون و تجزیه شد و نه مردم متفرق شدند؛ البته هرچند آسیب دیدیدم ولی به آنها آسیب هم زدیم.

وی با بیان اینکه آسیب‌هایی جِدی به صهیونیست‌ها وارد شده ولی به شدت انتشار اخبار آن را مدیریت می‌کنند، ادامه داد: رژیم صهیونیستی در طول هفتاد و چند سال عمر ننگینی که داشته همانند آنچه ایران علیه تجاوز آنها انجام داد و چند صد موشک روانه سرزمین‌های اشغالی کرد را شاهد نبوده است؛ موشک‌هایی که هر کدامشان بالا ۸۰ کلاهک می‌شد و مساحتی ۴۰ کیلومتری را پوشش می‌داد.

سردار صفوی با اشاره به اینکه نتانیاهوی نادان، نه ملت و نه رهبر ما را شناخت، عنوان کرد: رهبری داریم که شجاع، دانا، مهربان، دلسوز و با تدبیر است، بواسطه همین ویژگی‌ها طی ۳۶ سال بعد از رحلت امام خمینی (ره) ایشان کِشتی ملت ایران را از جنگ‌های منطقه‌ای و فتنه‌های داخلی سالم به ساحل رسانده است.

وی در ادامه به موضوع انتخاب جانشین فرماندهان شهید طی جنگ ۱۲ روزه اشاره کرد و گفت: یکی از تدبیرهای ایشان طی جنگ اخیر این بود که هنوز یک روز از شهادت‌ها نگذشته بود، فرماندهان جدید را منصوب کردند و با فرماندهی کل قوا، نیروهای مسلح کشورمان با موشک رژیم صهیونیستی و پایگاه العدید آمریکا در قطر مورد اصابت قرار گرفت.

مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا همچنین در مورد راهبرد صهیونیست‌ها، توضیح داد: راهبرد صهیونیست‌ها تاکنون در مواجهه با فلسطینیان و ایران اسلامی غلط بوده، چون علی‌رغم آن که ۷۰ درصد غزه را با خاک یکسان کردند و ۶۰ هزار نفر را هم کشتند ولی می‌بینید هنوز حماس زنده است، اما در مقابل، ارتش «اسرائیل» خسته است، زیرا ۲۱ ماه است که در غزه می‌جنگد و این باعث شده نیروهایی را که فراخوان می‌دهد از بازگشت به ارتش امتناع می‌کنند.

رئیس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس شهید حاج قاسم سلیمانی تاکید کرد: هیچ قوم اشغالگری به استناد تاریخ تا آخر نتوانسته در سرزمینی اشغال‌شده باقی بماند به عنوان مثال انگلیسی‌ها ۱۵۰ سال بر هندوستان مسلط شدند ولی سرانجام هندی‌ها در سال ۱۹۴۷ میلادی آن‌ها را بیرون کردند یا فرانسوی‌ها که الجزایر را مستعمره خود کرده بودند بعد از ۱۳۰ سال بالاخره مردم الجزایر بیرونشان کردند و همین‌طور ایتالیایی‌ها پس از ۳۰ تا ۴۰ سال توسط مردم از کشور لیبی اخراج شدند، آمریکایی‌ها هم پس از اشغال ۲۰ ساله افعانستان در نهایت مردم آنها را وادار کردند این کشور را ترک کنند بنابراین مردم فلسطین نیز مجدد سرزمین‌های اشغالی را از رژیم صهیونیستی باز پس می‌گیرند.

سردار صفوی در ادامه با بیان اینکه نیروهای مسلح ایران برای همه طرح‌های دشمن آمادگی دارند، تصریح کرد: صهیونیست‌ها می‌دانند ما هنوز قسمتی از نیروهایمان مثل نیروی دریایی و نیروی قدس وارد عمل نشده‌اند و حتی ارتش هم با همه توان وارد عمل نشده است؛ ما تاکنون چندین هزار موشک و پهپاد تولید کردیم و جای آنها هم مطمئن است. البته این نکته را هم باید گفت که انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای و ساخت موشک نتیجه فکر، اندیشه و علم بومی است به همین دلیل چنین علمی را نمی‌توانند از بین ببرند.

منبع:دفع مقدس

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
مهرداد اخلاقی با حکم رئیس‌جمهور سکان‌دار وزارت دفاع شد
لیست سیاه تنگه هرمز به ۱۲۲ شناور رسید؛ موج تازه برخورد با کشتی‌های متخلف
نقشه نیلی نتانیاهو | ادعای اتحاد راهبردی امارات و اسرائیل علیه ایران
کاهش قیمت نفت به دنبال تعلیق تحریم‌های روسیه توسط ترامپ
کشته شدن دست‌کم ۱۸ نفر در حمله انصار الله به اردوگاه نظامی دولت یمن در شبوه
دردسر پالایشگاه‌های آسیایی و چالش تولیدکنندگان نفت خاورمیانه به دلیل هزینه‌های سرسام‌آور حمل‌ونقل
هشدار قطر درباره به اوج نرسیدن شوک‌های انرژی ناشی از جنگ علیه ایران
حمله به پادگان «العلم» در شبوه | العربی از ۵۳ کشته و ۲۰۰ زخمی خبر داد
تکذیب ادعای رد درخواست دیدار عاصم منیر از سوی محسن رضایی
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
انتقاد شدید ترامپ از زلنسکی پس از حمله بزرگ اوکراین به روسیه
در آستانه پایان انقلاب کوبا؛ جهان یکی از بازیگران برهم‌زننده نظم موجود را از دست می‌دهد
در قبال ایران، اپوزیسیون اسرائیل حتی از نتانیاهو جنگ‌طلب‌تر است
شارژ اعتبار جدید کالابرگ تا پایان مهر | فرصت ثبت درخواست برای جاماندگان در آبان
پیشنهاد سردبیر
زندگی