۱۵ شهريور ۱۴۰۵ ۲۱:۳۳
يکشنبه ۲۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۴
کد خبر: ۹۷۳۲۱

 پزشکیان: مردم را به خودی و غیرخودی تقسیم نکنیم | در همین جنگ تحمیلی ۱۲ روزه شاهد بودیم، زنانی که به خاطر حجاب‌شان مورد انتقاد بودند، علیه رژیم صهیونیستی موضع‌گیری کردند

 پزشکیان: مردم را به خودی و غیرخودی تقسیم نکنیم | در همین جنگ تحمیلی ۱۲ روزه شاهد بودیم، زنانی که به خاطر حجاب‌شان مورد انتقاد بودند، علیه رژیم صهیونیستی موضع‌گیری کردند
رئیس جمهور گفت: نباید مردم را به خودی و غیرخودی تقسیم کنیم، نباید دکان و جریان درست کنیم، این کشور متعلق به همه ایرانیان است.

به گزارش فراز، مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور پیش از ظهر امروز یکشنبه با حضور از پیش اعلام نشده در جمع مسئولان معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و نیز ستاد ملی جمعیت، با تاکید بر ضرورت توجه به اهداف و نتایج در اداره و پیشبرد امور، اظهار داشت: اگر امروز با وجود صرف هزینه و منابع قابل توجه در عرصه‌های مختلف از جمله عرصه فرهنگی، نتایج مورد انتظار حاصل نمی‌شود، باید در شیوه عمل و صرف منابع تجدیدنظر جدی کنیم.

 رئیس جمهور همچنین بر ضرورت عمل بر اساس شواهد و داده‌های دقیق و به‌روز، به ویژه در حوزه زنان و خانواده و مسائل مرتبط از جمله جمعیت تاکید کرد و افزود: به جای اینکه قبل از هر اقدامی به دنبال تغییر یا ایجاد ساختارهای جدید باشیم، باید معطوف به اهداف و کسب دستاورد واقعی و متناسب، نه عملکرد صرف، کارها را به پیش بریم و در مسیر حرکت بر اساس تجارب کسب شده و داده‌های جمع‌آوری شده، اصلاحات لازم را بر مبنای ارتقای کارآمدی و بهبود نتایج، اعمال کنیم.

پزشکیان گفت: انتظارات باید متناسب با منابع و امکانات و نیز وضعیت حاکم بر کشور باشد و نباید نامتناسب و فراتر از داشته‌ها باشد.

رئیس جمهور در ادامه با اشاره به تکیه بر ظرفیت‌های مردمی در سوابق اجرایی خود، بر ضرورت جذب بیش از پیش مشارکت مردم و نیز تقویت روابط بین بخشی تاکید و تصریح کرد: اگر مردم را نداشته باشیم، هیچ کاری نمی‌توانیم از پیش ببریم. چه در دوران جنگ تحمیلی 8 ساله و چه در دوران جنگ تحمیلی 12 روزه، این مردم بودند که با حضور و مجاهدت خود باعث پیروزی کشور و سربلندی ایران اسلامی شدند. اگر این تفکر بر کشور حاکم شود که مردم باید در همه عرصه‌ها در میدان باشند، می‌توانیم همه مشکلات کشور را حل کنیم، اما اگر صرفا به انتظار این باشیم که دولت‌ها کارها را انجام دهد، ره به مقصود نخواهیم برد.

پزشکیان ادامه داد: این مردم بودند که جانانه پای کار ایستادند تا در دوران جنگ 12 روزه کمبود و مشکلی پیش نیاید و زمینه اعتراض ایجاد نشود؛ مردم حتی از برخی خواسته‌ها و نارضایتی‌های خود کوتاه آمدند تا زمینه سواستفاده دشمن فراهم نشود. باید قدر این همراهی مردم را بدانیم و باور داشته باشیم که همه مردم فارغ از باور، قومیت، نژاد، زبان یا جنسیت ایرانی هستند و به ایران احساس تعلق خاطر عمیق دارند.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: نباید مردم را به خودی و غیرخودی تقسیم کنیم، نباید دکان و جریان درست کنیم، این کشور متعلق به همه ایرانیان است. ملاک برتری افراد فقط و فقط تقواست و تعریف صحیح تقوا، عملکرد صحیح، کم‌هزینه و با بازدهی و بهره‌وری بالاتر است. باید بپذیریم که زنان بخش مهمی از جامعه هستند که اتفاقا زمینه مناسب‌تر و سهم بالاتری در مشارکت‌های اجتماعی دارند. زنان به عنوان همسر روی مردان و به عنوان مادر روی خانواده و فرزندان تاثیرگذاری جدی‌تری دارند و دارای انگیزه‌های قوی برای نقش‌آفرینی‌های اجتماعی نیز هستند؛ لذا شما در معاونت امور زنان و خانواده در زمینه جلب و جهت‌دهی به این ظرفیت نقش مهم و موثری دارید.

پزشکیان با تاکید بر ضرورت برخورداری از شرح صدر در برابر نظرات متفاوت و مخالف اظهار داشت: نباید از ظرفیت افراد به دلیل نظرات متفاوت‌شان با ما محروم شویم. اگر کسی با ما مخالف بود، لزوما به معنای آن نیست که دشمن ماست! حق نداریم نظر خود را به زور به دیگران تحمیل کنیم. در همین دوران جنگ تحمیلی 12 روزه شاهد بودیم که حتی افرادی که مخالف ما بودند یا زنانی که به خاطر حجاب‌شان مورد انتقاد بودند، علیه رژیم صهیونیستی موضع‌گیری کردند و با حضور در اجتماعات به او تو دهنی زدند، چرا که ایران را وطن و ماوای خودشان می‌دانند.

رئیس جمهور تاکید کرد: یقین دارم که تنها راه ساختن کشور پذیرش سلایق مختلف، وفاق، همدلی و انسجام است. اگر همه ظرفیت‌ها را هم‌افزا کنیم می‌توانیم بر مشکلات غلبه و کشور را آنگونه که شایسته ایران‌مان است، بسازیم.

 

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
تدوین پیش‌نویس قطعنامه اعضای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت
موزه بانک صادرات ایران افتتاح شد
«آیدین» سه میلیون مدل هوش مصنوعی را در دسترس گذاشت
ظهور ایرانی با اعتمادبه‌نفس بیشتر پس از شش ماه جنگ با آمریکا
ضیا نبوی: هم کشتند، هم تصویر نجات دهنده از خودشان ساختند
آمریکا می‌خواهد بن‌بست در تنگه هرمز را مدیریت کند؛ ایران می‌خواهد آن را بشکند
آمریکا موقعیت نفتی خود در ونزوئلا را برای جلوگیری از رقیق‌سازی سهام ساختاردهی کرد
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
فروش اعتباری؛ راهكار فولاد مباركه برای رفع بحران نقدینگی قطعه‌سازان چگونه فولاد مبارکه زنجیره خودرو را سرپا نگه داشت؟
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
اقتصادنوین دست پر از الکامپ برگشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
پیشنهاد سردبیر
زندگی