يکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ 16 November 2025
سه‌شنبه ۲۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۴
کد خبر: ۹۷۴۹۴

دوحه: مذاکرات آتش‌بس غزه هنوز در مرحله اول است

دوحه: مذاکرات آتش‌بس غزه هنوز در مرحله اول است
سخنگوی وزارت امور خارجه قطر گفت مذاکرات آتش‌بس غزه هنوز در مرحله اول است.

«ماجد الانصاری» سخنگوی وزارت امور خارجه قطر گفت: تلاش‌ها به صورت شبانه‌روزی برای دستیابی به توافق آتش‌بس در غزه در جریان است. مذاکرات مربوط به آتش‌بس غزه هنوز در مرحله اول است و هدف آن دستیابی به توافق اصولی است. تیم‌های مذاکره‌کننده و میانجیگران هنوز در دوحه هستند.

سخنگوی وزارت خارجه قطر گفت: ما جدول زمانی برای سفر «استیو ویتکاف»، فرستاده ایالات متحده، به دوحه نداریم. جلسات در دوحه در مورد غزه برای دستیابی به یک چارچوب مذاکره در حال انجام است. جلسات ما با هر دو طرف درگیر به طور جداگانه برای دستیابی به یک توافق چارچوبی در حال انجام است.

وی تأکید کرد: تا زمانی که دیدارها در دوحه درحال انجام است این یعنی مذاکرات غزه ادامه دارد. رکودی درباره مذاکرات غزه وجود ندارد. هیچ میانجی نمی‌تواند دوره زمانی برای مذاکرات تعیین کند. توافق چارچوبی اساسی خواهد بود که مذاکرات غیرمستقیم برپایه آن برگزار می‌شود.

وی گفت: ما سیاست‌های غیرمسئولانه اسرائیل در منطقه را محکوم می‌کنیم. ما نمی‌توانیم عدم مجازات رفتار پوچ اسرائیل در منطقه را بپذیریم. آنچه باید در سطح بین‌المللی انجام شود، متوقف کردن اقدامات بیهوده اسرائیل در منطقه است.

طبق گزارش الجزیره، وی گفت: ما از گام‌های برداشته شده توسط دولت سوریه برای پایان دادن به تنش در استان السویداء استقبال می‌کنیم.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

سازمان مدیریت راهبردی انرژی در اختیار طرفداران گران‌سازی

پزشکیان درباره ناترازیها: ۴۷ سال است که به جای پرداختن به ریشه‌ها، به دنبال آن بودیم که با تغییر افراد مشکلات را رفع کنیم | باید اصلاح را از خودمان آغاز کنیم

افزایش قیمت بنزین از کی اجرا می‌شود؟

پزشکیان: ناترازی انرژی با دستور حل نمی‌شود؛ باید واقع‌بینانه و مرحله‌به‌مرحله پیش رفت

چه کسانی به مراسم رونمایی از کتاب اسحاق جهانگیری می‌روند؟

دو عضو شورای شهر تهران: قوه قضائیه با هتاکان به نرجس سلیمانی برخورد کند

پیروانی تا نیم‌فصل در پرسپولیس می‌ماند؟

فحاشی زننده پسر بایدن به مادر ترامپ؛ پدرم او را مثل یک الاغ اجاره‌ای شکست داد!

قیمت موبایل دو برابر شد | فروش ۳۰ درصد کاهش یافت | رکوردی عجیب در واردات تلفن همراه

طرح جدید ترامپ در اسرائیل جنجال به پا کرد!

اصل نظام در دست ولی فقیه است | پرچمداران اسلام از نبی مکرم تا مقام معظم رهبری از اسلام دفاع کرده‌اند

باز هم همسرکشی؛ زن ۱۶ ساله توسط شوهرش به قتل رسید

غریب‌آبادی: اگر قطعنامه در جلسه شورای حکام ارائه و تصویب شود، در رویکرد خود بازنگری اساسی می‌کنیم

شعار «زن زندگی آزادی» را از ما دزدیدند

پیشنهاد سردبیر
زندگی