رئیس موساد در دیدار اواسط این هفته خود به «استیو ویتکاف» فرستاده ریاستجمهوری آمریکا در امور منطقع گفته است که اتیوپی، اندونزی و لیبی آمادگی خود را برای پذیرش تعداد زیادی از فلسطینیان از غزه اعلام کردهاند.
طبق گزارش آکسیوس، رئیس موساد پیشنهاد داده ایالات متحده به این کشورها انگیزههایی ارائه دهد و به اسرائیل در متقاعد کردن آنها کمک کند.
همچنین در ماه فوریه، «دونالد ترامپ» رئیسجمهور ایالات متحده ایده خارجکردن تمامی ۲ میلیون ساکن غزه و بازسازی این باریکه را مطرح کرده بود؛ طرحی که بعدها در پی مخالفت جدی کشورهای منطقه مواجه شد و ترامپ در نهایت از آن عقبنشینی کرد.
همچنین به گزارش آکسیوس، رژیم صهیونیستی از ابتدای جنگ طرحهایی داشته تا تمامی ۲ میلیون ساکن غزه را به یک منطقه «بشردوستانه» کوچک در نزدیکی مرز مصر منتقل کند.
این طرح نیز مصر و کشورهای غربی را نگران کرده است، زیرا گویا رژیم صهیونیستی در تدارک آوارهسازی گسترده فلسطینیان از غزه است؛ امری که همتایان ائتلافی افراطی نتانیاهو و بسیاری از چهرههای همحزبی وی در سالهای گذشته مطرح کردهاند.
منبع:ایسنا
در گفتوگوی فراز با دو نماینده مجلس بررسی شد:
گفتار تحلیلی سردبیر فراز
جشنی برای کودکان کار
جزیره به روایت یکی از قدیمیترین ساکنانش