يکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ 16 November 2025
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - ۲۳:۵۲
کد خبر: ۹۷۸۸۸

گزارش مجمع عمومی عادی سالیانه تقسیم سود نقدی ۶۸۰ ریال به ازای هر سهم شگویا/ همدلی سهامداران و مدیریت پتروشیمی شهید تندگویان برای افزایش سودآوری

گزارش مجمع عمومی عادی سالیانه
تقسیم سود نقدی ۶۸۰ ریال به ازای هر سهم شگویا/ همدلی سهامداران و مدیریت پتروشیمی شهید تندگویان برای افزایش سودآوری
مجمع عمومی عادی سالیانه پتروشیمی شهید تندگویان در حالی امروز برگزار شد که این مجمع شاهد همدلی کم‌نظیر سهامداران با مدیریت این شرکت برای رفع موانع تولید و برنامه‌های این شرکت برای افزایش تولید و سودآوری بود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل پتروشیمی شهید تندگویان، مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت پتروشیمی تندگویان (سهامی‌عام) روز یکشنبه ۲۹ تیرماه با حضور ارکان مجمع در پژوهشگاه صنعت نفت تهران برگزار شد.

در این مجمع که با حضور ۸۷ درصد از سهامداران حقیقی و حقوقی برگزار شد، اعضاء هیات مدیره، نماینده سازمان بورس و اوراق بهادار، حسابرس و بازرس قانونی حضور داشتند.

ریاست این مجمع برعهده حسین پناهیان معاون مالی، سرمایه‌گذاری و سهام گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس بود و بنی‌اسدی و رضایی (نمایندگان سهامدار عمده) به‌عنوان ناظر اول و دوم، سیدرضا قاسمی شهری، مدیر عامل شرکت پتروشیمی تندگویان دبیر مجمع و همچنین محمد شایگان به عنوان مدیر مالی انتخاب شدند.

مدیرعامل شگویا در این مجمع به ارائه گزارش شفاف عملکرد این شرکت در سال ۱۴۰۳ پرداخت و ضمن تشریح برخی موانع پیش آمده بر سر راه تولید از جمله مشکل خوراک و کاتالیست از برنامه‌های ویژه این شرکت برای دستیابی به برنامه مصوب تولید و افزایش سودآوری گفت که با حمایت سهامداران همراه شد.

به گفته قاسمی شهری، استفاده از کاتالیست داخلی با استاندارد‌های مورد نیاز، بهینه‌سازی مصارف انرژی، اجرای پروژه‌های بازیافت جامع آب، بهبود عملکرد تولید با به روزرسانی تجهیزات خطوط تولیدی POY و پیش راه اندازی و راه اندازی طرح پتروشیمی صدف و همچنین انجام فرایند IPO  این شرکت که پتروشیمی شهید تندگویان از سهامداران اصلی آن به شمار می‌رود از برنامه‌های شگویا در سال ۱۴۰۴ است.

در ادامه مجمع، گزارش حسابرس و بازرس قانونی قرائت شد و صورت‌های مالی با اکثریت آرا به تصویب رسید.

این مجمع همچنین با تقسیم سود ۶۸۰ ریالی به ازای هر سهم موافقت کرد.

گفتنی است؛ در پایان مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت پتروشیمی تندگویان، بودجه ۵۰ میلیارد تومانی مسئولیت‌های اجتماعی به تصویب رسید.

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

آیا بنیامین برادر حضرت یوسف (ع) هم پیامبر بوده؟

گرفتن بادیگارد برای یک هنرمند چقدر آب می‌خورد؟ | چرا برخی سلبریتی‌ها هرجا می‌روند بادیگارد می‌برند؟

طولانی‌ترین سال در تاریخ معاصر چگونه نامگذاری شد؟

با تاریخ «کُشتی» در الواح باستانی بین‌النهرین آشنا شوید +تصاویر

این پروژه حتی در بمباران هم نخوابید! | گره ترافیک کرج به زودی باز می‌شود

بهزاد نبوی: افکارم فرق کرده، چون شرابط بیرونی فرق کرده | دیگر مثل گذشته‌ها انقلابی نیستم

معاون مدرسه گفته هرکاری دوست داشته باشم، می‌کنم!

جزئیات الجزیره از طرح آمریکا برای اداره غزه پس از جنگ

زیان انباشته موسسه ملل ۶۵ هزار میلیارد تومان و نسبت کفایت سرمایه آن، منفی ۴۱ درصد است

فهرست ۱۴۶۸ نفره‌ از اسیران فلسطینی به حماس تحویل داده شد

ادعای وزیر خارجه ترکیه: جنگ اوکراین رو به پایان است

نتانیاهو: موضع ما به هیچ وجه تغییر نکرده | همچنان با تشکیل کشور فلسطین مخالفیم

آخرین وضعیت ضریب نفوذ اینترنت در کشور اعلام شد

علی‌اف: بخش آذربایجانی کریدور زنگزور در حال تکمیل است

پیشنهاد سردبیر
زندگی