۳۰ مهر ۱۴۰۵ ۰۱:۲۷
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۵
کد خبر: ۹۸۰۳۹

نماینده ولی فقیه در سپاه: دشمنان می‌خواستند مقام معظم رهبری را هدف قرار دهند

نماینده ولی فقیه در سپاه: دشمنان می‌خواستند مقام معظم رهبری را هدف قرار دهند
نماینده ولی فقیه در سپاه گفت: دولت و ملت در کنار هم ایستادند بر محور ایمان و ملیت قدرتی درست کردند و در دهان دشمن زدند. کار به جایی رسید که تقاضای آتش‌بس کردند و خشم مقدس ملت و وحدت نقشه 30 ساله دشمن را بر باد داد‌.

به گزارش فراز، نماینده ولی فقیه در سپاه گفت: هیچ زمانی مثل امروز دیپلماسی و میدان با هم نبوده است. هیچ زمانی مثل امروز دولت و ملت ما زیر پرچم ولایت منسجم عمل نکردند. به آقای عراقچی گفتم به شما به عنوان یک رزمنده جبهه دیپلماسی خداقوت می‌گویم.

 حجت الاسلام عبدالله حاجی صادقی نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران، در مراسم گرامیداشت اساتید و دانشمندان شهید اقتدار ملی که در مسجد دانشگاه تهران برگزار شد با اشاره به اینکه در درگیری جبهه حق و باطل، باطل تلاش می‌کند عوامل اقتدارزا را از جبهه حق بگیرد و او را ضعیف کند تا بر آن سلطه پیدا کند، گفت: این سیاست، سیاست امروز استکبار هم هست. اینکه عوامل اقتدار آفرین را از جبهه حق بگیرد تا بر آن سلطه پیدا کند.

وی با اشاره به اینکه قرآن  بر همین اساس از جبهه حق می‌خواهد خود را قوی کند، گفت: قرآن توصیه می‌کند تا جبهه حق خود را قوی کند نه به این دلیل که به دیگران حمله کند بلکه مقابل دشمن محکم بایستد و دفاع کند. لذا تلاش دشمن اقتدار زدایی و ضعیف کردن است.

به نوشته تسنیم؛ حاجی‌صادقی با اشاره به مولفه‌های قدرت توان نظامی، موشکی و امکانات دفاعی و اقتصاد قوی را از الزامات اقتدار و قدرت خواند و گفت: با این وجود دو عامل اقتدار از همه عوامل مبنایی‌تر است و هر وقت با هم باشند معجزه می‌کنند و آن ایمان، باور، خداباوری و علم در کنار یکدیگر است.

وی با اشاره به اینکه علم قدرت آفرین و قدرت‌ساز است، گفت: به خصوص علمی که توانمندی در برابر دشمن ایجاد کند از جمله علم هسته‌ای اما آنها تلاش می‌کنند که این علم را استثمار کنند و برای خودشان نگه دارند. جرم شهدای هسته‌ای ما این بود که علم را نفروختند. حتی خانواده آن‌ها به برکت شهدا به توفیق شهادت رسیدند. جرم آن‌ها این بود که علم را در خدمت حق آوردند.

نماینده ولی فقیه در سپاه به روایت  حادثه رخ داده پرداخت و گفت: برنامه این بود طی 48 ساعت به هدف برسند. معتقد بودند بعد از یک فشار اقتصادی تاب و توان مردم گرفته شده و آنها دیگر به ارزش‌ها و آرمان‌های اوایل انقلاب پایبند نیستند. از طرف دیگر دشمن خیال می‌کرد که دست‌های جمهوری اسلامی در منطقه قطع شده و گمان می‌کرد که پیوند امت با ولایت کمرنگ شده و رهبری آن هم دیگر اقتدار روزهای اول را ندارد. آن‌ها به این نتیجه رسیده بودند که ایران آماده یک شوک است.

وی گفت: جلسه‌ای گذاشتند و  همه دشمنان ایران منافق و سلطنت طلب و حتی برخی از همسایگان را هم که روزی به آنها خواهیم گفت شما در جلسه بودید را برای طرح‌ریزی علیه کشور، دعوت کردند و برنامه این عملیات غافلگیرانه را ریختند. 

حاجی‌صادقی به اظهار نظر نتانیاهو بعد از آن عملیات اشاره کرد و گفت: او گفت ما کار خودمان را کردیم امروز نوبت مردم ایران است و منتظر حرکت مردم بودند. محاسبه این بود دو مرکز قدرت ایران را بزنند.گفتند قدرت ایران موشک، انرژی هسته‌ای و نیروهای مسلح است، لذا آن‌ها را زدند.

وی گفت: البته این را بگویم که نتوانستند و در خیلی از اهدافشان به نتیجه نرسیدند آن‌ها فکر می‌کردند 48 ساعته به نتیجه می‌رسند، اما نتوانستند. آن‌ها می‌خواستند مقام معظم رهبری را هدف قرار دهند. حتی تصمیم داشتند کسانی که در انتخاب رهبری دخالت دارند را از بین ببرند تا بعدی در کار نباشد، اما خداوند و ملت ایران نقشه دشمن را باطل کردند.

نماینده ولی فقیه در سپاه با اشاره به اینکه  امروز رسالت ما این است که مقابل تحریف برای  شکست نشان دادن  این پیروزی و وارونه نمایی دشمن، روایت درست را مطرح کنیم، گفت: آنها دنبال این هستند که با تقابل‌های دروغین این قدرت را از ما بگیرند. یک روز می‌گویند دیپلماسی یا میدان. هیچ زمانی مثل امروز دیپلماسی و میدان با هم نبوده است. هیچ زمانی مثل امروز دولت و ملت ما زیر پرچم ولایت منسجم عمل نکردند. به آقای عراقچی گفتم به شما به عنوان یک رزمنده جبهه دیپلماسی خداقوت می‌گویم.

وی خطاب به اساتید گفت: مراقب اختلاف‌افکنی دشمن باشیم و  نعمت بزرگ انسجام را شکر و حفظ کنیم. قلب‌ها امروز به هم نزدیک شده است. امروز قدرت ما فقط در دست‌های ما نیست در قلب‌های ما است. ما آمده‌ایم عالم را آماده نهضت ظهور کنیم. این مسیر مجاهدت و ایستادگی می‌طلبد. با گفتار مقاومت شکل می‌گیرد لذا شما اساتید با روایت درست نگذارید دشمن در جنگ شناختی موفق شود.

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
مهرداد اخلاقی با حکم رئیس‌جمهور سکان‌دار وزارت دفاع شد
لیست سیاه تنگه هرمز به ۱۲۲ شناور رسید؛ موج تازه برخورد با کشتی‌های متخلف
نقشه نیلی نتانیاهو | ادعای اتحاد راهبردی امارات و اسرائیل علیه ایران
کاهش قیمت نفت به دنبال تعلیق تحریم‌های روسیه توسط ترامپ
کشته شدن دست‌کم ۱۸ نفر در حمله انصار الله به اردوگاه نظامی دولت یمن در شبوه
دردسر پالایشگاه‌های آسیایی و چالش تولیدکنندگان نفت خاورمیانه به دلیل هزینه‌های سرسام‌آور حمل‌ونقل
هشدار قطر درباره به اوج نرسیدن شوک‌های انرژی ناشی از جنگ علیه ایران
حمله به پادگان «العلم» در شبوه | العربی از ۵۳ کشته و ۲۰۰ زخمی خبر داد
تکذیب ادعای رد درخواست دیدار عاصم منیر از سوی محسن رضایی
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
انتقاد شدید ترامپ از زلنسکی پس از حمله بزرگ اوکراین به روسیه
در آستانه پایان انقلاب کوبا؛ جهان یکی از بازیگران برهم‌زننده نظم موجود را از دست می‌دهد
در قبال ایران، اپوزیسیون اسرائیل حتی از نتانیاهو جنگ‌طلب‌تر است
شارژ اعتبار جدید کالابرگ تا پایان مهر | فرصت ثبت درخواست برای جاماندگان در آبان
پیشنهاد سردبیر
زندگی