«عبدالله بوحبیب» وزیر خارجه سابق لبنان یکی از برجستهترین دیپلماتهای لبنانی در چند دهه گذشته بوده است و از سپتامبر ۲۰۲۱ تا فوریه ۲۰۲۵ وزیر خارجه دولت «نجیب میقاتی» بود و در ادامه «یوسف رجی» وزیر خارجه لبنان شد.
به نقل از روزنامه «النهار» چاپ لبنان، بوحبیب دکترای اقتصاد داشت و از سال ۲۰۰۲ در دانشگاه «الحکمه» بیروت مشغول به تدریس بود، او مسیر حرفهای خود را سال ۱۹۷۶ در بانک جهانی به عنوان کارشناس اقتصادی آغاز کرد و بعدها به عنوان مسوول ارشد وام برای منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا منصوب شد.
همچنین او از مه ۱۹۸۳ تا فوریه ۱۹۹۰ سفیر لبنان در آمریکا بود سپس در سال ۱۹۹۲ به عنوان مشاور معاون رئیس منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا و بعدا به عنوان رئیس واحد ارتباطات منطقهای، به بانک جهانی بازگشت.
بوحبیب در کنار فعالیت دیپلماتیک و اقتصادی خود، نویسنده فعالی در چندین روزنامه و رسانه بود و با تحلیلها و مطالعات عمیقش درباره مسایل لبنان و جهان شناخته میشد.
منبع:ایسنا
در گفتوگوی فراز با دو نماینده مجلس بررسی شد:
بازداشت یک ایرانی به جرم حمل ۲۳ میلیون دلار کوکایین
پیام افشار دوست در پایان نامه: فصل سوم، قسمت اول
عباس نخعیراد عضو کمیسیون مشترک بررسی لایحه سازمان مهاجرت به فراز گفت:
جشنی برای کودکان کار
جزیره به روایت یکی از قدیمیترین ساکنانش