۱۵ شهريور ۱۴۰۵ ۱۹:۲۷
يکشنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۴
کد خبر: ۹۸۲۸۶
هشدار معاون وزیر به مدیرانی که از ثبت‌نام دانش‌آموزان ضعیف امتناع می‌کنند؛

برچسب زدن، جداسازی و تبلیغات نادرست برخی مدارس باید متوقف شود

برچسب زدن، جداسازی و تبلیغات نادرست برخی مدارس باید متوقف شود
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش از رشد ۱۴ درصدی ثبت‌نام دانش‌آموزان پایه اول در سال تحصیلی جدید خبر داد و با هشدار نسبت به رفتار برخی مدارس در عدم ثبت‌نام دانش‌آموزان دارای ضعف تحصیلی گفت: بر اساس دستورالعمل‌های ابلاغی، مدارس به هیچ عنوان مجاز نیستند دانش‌آموزان میان‌پایه را به دلیل ضعف درسی ثبت‌نام نکنند. مسئولیت یادگیری بر عهده مدرسه است و مدارس باید هم دانش‌آموزان قوی و هم ضعیف را بپذیرند و از آن‌ها حمایت کنند.

 رضوان حکیم‌زاده در برنامه پرسشگر با بیان اینکه بر خلاف سال‌های گذشته که سنجش اولیه کلاس اولی‌ها در بازه زمانی بسیار کوتاه و فشرده انجام می‌شد، امسال مراکز جامع سنجش از ابتدای مهرماه فعال شدند و خانواده‌ها فرصت کافی برای مراجعه و انجام سنجش داشتند گفت: این تغییر موجب رضایت بیشتر والدین شد و فشار زمانی بر آنان کاهش یافت.

وی با بیان اینکه ایران در زمینه سنجش اولیه آمادگی ورود به مدرسه عملکرد بسیار موفقی دارد، افزود: این سنجش در سراسر کشور، حتی در مناطق دورافتاده و عشایری، نزدیک به صد درصد انجام می‌شود. این امر نشان‌دهنده اهتمام نظام آموزشی به عدالت تربیتی و پوشش کامل دانش‌آموزان است.

معاون آموزش ابتدایی با بیان اینکه دستورالعمل‌ها و شیوه‌نامه‌های ثبت‌نام با سرعت بیشتری در اختیار مدارس قرار گرفت ادامه داد: بر این نکته مهم تأکید شده که فرآیند ثبت‌نام صرفاً یک اقدام اداری نیست، بلکه رویدادی تربیتی است و این نگاه منجر به تعامل بهتر مدیران با خانواده‌ها و کودکان شده است.

وی با هشدار نسبت به رفتار برخی مدارس در عدم ثبت‌نام دانش‌آموزان دارای ضعف تحصیلی تأکید کرد: بر اساس دستورالعمل‌های ابلاغی، مدارس به هیچ عنوان مجاز نیستند دانش‌آموزان میان‌پایه را به دلیل ضعف درسی ثبت‌نام نکنند. مسئولیت یادگیری بر عهده مدرسه است و مدارس باید هم دانش‌آموزان قوی و هم ضعیف را بپذیرند و از آن‌ها حمایت کنند.

معاون آموزش ابتدایی از افزایش رضایتمندی خانواده‌ها به دلیل الکترونیکی شدن بخش عمده‌ای از فرآیند ثبت‌نام خبر داد و ادامه داد: در میان‌پایه‌ها نیازی به مراجعه حضوری نیست و پیش‌ثبت‌نام پایه اول و سایر پایه‌های ورودی نیز به‌صورت الکترونیکی انجام می‌شود. تنها برای تطبیق و تحویل مدارک، خانواده‌ها یک‌بار به مدرسه مراجعه می‌کنند که آن هم فرصتی برای آشنایی بیشتر خانواده با فضای مدرسه است.

حکیم زاده با اشاره به اقداماتی که در تهران برای جبران عقب‌ماندگی ثبت‌نام انجام شد گفت: مدارس به‌جای دو روز در هفته، در تابستان سه تا چهار روز باز بودند تا امکان ثبت‌نام بیشتر فراهم شود. فاصله موجود میان تهران و شهرستان‌های استان تهران کاهش یافت و اکنون در وضعیت مناسبی هستیم.

وی درباره ارتقای سطح مدارس ابتدایی در کشور و موضوع محدوده جغرافیایی ثبت‌نام افزود: برنامه تحولی دولت چهاردهم ارتقای کیفیت یادگیری است و بیش از ۳۰ جلسه اختصاصی با ریاست جمهور برگزار شده است. تأکید بر این است که فرزندان ملت باید بهترین آموزش‌ها را در مدارس دولتی ببینند. به خانواده‌ها اجازه داده‌ایم در صورت اشتغال، فرزندشان را در نزدیک محل کار ثبت‌نام کنند که این اقدام کمک می‌کند تا در دوره ابتدایی که حساسیت بیشتری وجود دارد، آرامش بیشتری برای والدین فراهم باشد.

معاون وزیر آموزش و پرورش درباره موضوع ساعت تعطیلی مدارس شاهد و در پاسخ به انتقاد یکی از بینندگان از طولانی بودن ساعات حضور در مدرسه برای دانش‌آموز ابتدایی گفت: در چند سال اخیر اداره کل شاهد بر اجرای مصوبه‌ای قدیمی تأکید دارد. اما تمرکز و ظرفیت یادگیری در دوره ابتدایی محدود است. تصمیم داریم راهکارهایی پیدا کنیم که اگر زمان بیشتری هم در مدرسه هستند، صرف آموزش صرف نباشد بلکه برای آموزش مهارت‌های زندگی استفاده شود.

معاون آموزش ابتدایی با بیان اینکه علیرغم بحران‌های ناشی از جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی و جابجایی جمعیت، با تمهیدات اندیشیده شده، امسال ثبت‌نام پایه اول نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود ۱۴ درصد رشد داشته و بیش از ۱۰۰ هزار نفر بیشتر ثبت‌نام کرده‌اند، درباره مشکل حذف اطلاعات برخی نوآموزان سنجش‌شده، ادامه داد: در تعامل با سازمان آموزش و پرورش استثنایی مشخص شد که به دلیل تغییرات در سامانه، اطلاعات برخی نوآموزان منتقل نشده بود. این موضوع در جلسه‌ای با مسئولان ذی‌ربط مطرح شد و قول داده شده که این مسئله هرچه سریع‌تر برطرف شود تا خانواده‌ها مجبور به تکرار سنجش نشوند.

حکیم‌زاده با بیان اینکه مدرسه‌ای موفق است که بتواند با پذیرش تمامی دانش‌آموزان، بدون توجه به پیشینه تحصیلی، آن‌ها را در مسیر رشد و موفقیت تربیت کند اظهار کرد: برچسب زدن، جداسازی و تبلیغات نادرست برخی مدارس باید متوقف شود تا فضای مدرسه برای همه دانش‌آموزان محیطی امن، امیدبخش و سازنده باشد.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
تدوین پیش‌نویس قطعنامه اعضای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت
موزه بانک صادرات ایران افتتاح شد
«آیدین» سه میلیون مدل هوش مصنوعی را در دسترس گذاشت
ظهور ایرانی با اعتمادبه‌نفس بیشتر پس از شش ماه جنگ با آمریکا
ضیا نبوی: هم کشتند، هم تصویر نجات دهنده از خودشان ساختند
آمریکا می‌خواهد بن‌بست در تنگه هرمز را مدیریت کند؛ ایران می‌خواهد آن را بشکند
آمریکا موقعیت نفتی خود در ونزوئلا را برای جلوگیری از رقیق‌سازی سهام ساختاردهی کرد
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
فروش اعتباری؛ راهكار فولاد مباركه برای رفع بحران نقدینگی قطعه‌سازان چگونه فولاد مبارکه زنجیره خودرو را سرپا نگه داشت؟
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
اقتصادنوین دست پر از الکامپ برگشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
پیشنهاد سردبیر
زندگی