دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ 17 November 2025
يکشنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۸
کد خبر: ۹۸۳۱۶

عرضه رایگان سوخت به مردم در دوران جنگ ۱۲ روزه

عرضه رایگان سوخت به مردم در دوران جنگ ۱۲ روزه
معاون مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران به عرضه بی‌وقفه و ثبت رکورد تاریخی در حجم توزیع فرآورده در دوران جنگ ۱۲ روزه اشاره و اظهار کرد: در آن روزها بیش از ۶۰۰ جایگاه عرضه سی‌ان‌جی در سراسر کشور به‌صورت داوطلبانه اقدام به عرضه رایگان گاز طبیعی به مردم کردند.

 علی‌اصغر عباسی، معاون مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران به تشریح ابعاد مدیریتی، فنی و صنفی عملیات تأمین سوخت در روزهای بحرانی پرداخت و گفت: در روزهای بحرانی، بیش از ۶۰۰ جایگاه عرضه سی‌ان‌جی در سراسر کشور بدون دستور رسمی و به‌صورت داوطلبانه اقدام به عرضه رایگان گاز طبیعی کردند که این حرکت انسانی نمونه‌ای بارز از همدلی صنفی و روحیه مسئولیت‌پذیری فعالان صنعت جایگاه‌داری بود.

 وی با بیان اینکه این پویش صنفی شکل‌گرفته سبب افزایش قابل‌توجه عرضه روزانه گاز طبیعی تا سقف ۲ میلیون مترمکعب شد، افزود: متوسط عرضه سی‌ان‌جی در سال ۱۴۰۳ حدود ۱۹ میلیون مترمکعب بود و این عدد در اردیبهشت به حدود ۱۷ میلیون مترمکعب کاهش یافته بود که آمار دقیق این همکاری در آمار تیر به‌وضوح قابل مشاهده است.

معاون مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران به عرضه بی‌وقفه و ثبت رکورد تاریخی در حجم توزیع فرآورده در دوران جنگ ۱۲ روزه اشاره و اظهار کرد: در روز نخست بحران، شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران موفق شد بیش از ۲۰۰ میلیون لیتر فرآورده نفتی به جایگاه‌ها ارسال کند که حدود ۱۹۵ میلیون لیتر از این مقدار از طریق نازل‌ها عرضه شد که از نظر حجم، رکوردی تاریخی به‌شمار می‌رود.
 

عباسی با اشاره به تاب‌آوری عملیاتی در برابر حملات رژیم صهیونیستی به انبارهای نفت شهران و ری بیان کرد: با وجود حمله به انبارهای نفت ری و شهران و بروز حادثه، عملیات بارگیری فرآورده‌ها در سوی دیگر انبارها بدون وقفه ادامه یافت و این سطح از آمادگی نتیجه سال‌ها تجربه، آموزش‌های ایمنی و برنامه‌ریزی دقیق نیروهای عملیاتی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی است.

وی همچنین به نقش مؤثر جایگاه‌های سیار سوخت در مدیریت بحران جنگ ۱۲ روزه اشاره کرد و افزود: در تهران و کلان‌شهرهای پرتردد، حدود ۴۲ دستگاه جایگاه‌دار سیار مستقر و موفق شدند بخشی از تقاضای فوری سوخت را پاسخ دهند، همچنین در محورهای پرترافیک شمال کشور نیز این جایگاه‌ها در خدمت مردم قرار گرفتند و عملکرد موفق این ساختار سبب شد در قانون بودجه، امکان صدور مجوز توسعه جایگاه‌های سیار از سوی بخش خصوصی پیش‌بینی شود.

منبع:صداوسیما

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

آن روز، اصفهان سنگ تمام گذاشت...

قیمت بنزین معقول نیست | دست‌های پنهان اجازه واردات خودرو را نمی‌دهند

بنزین روی آتش | وقتی پول نداریم، چه فرقی می‌کند؟!

شیخ حسینه، نخست‌وزیر سابق بنگلادش به اعدام محکوم شد

بیت‌کوین در مسیری جدید قرار گرفت

پزشکیان: رویکرد دولت بازگشت دانشگاه‌ها به رسالت حل مسئله و مهارت‌محوری است | امروز دانشگاه پیام نور به ارائه‌کننده مدرک تبدیل شده | هدر دادن منابع کشور برای مدرک‌سازی قابل قبول نیست

زنگ خطر؛ سن دیابت به زیر ۲۰ سال رسید | هر ۱۰ ثانیه یک دیابتی می‌میرد

رئیس قوه قضائیه: طی ایام اخیر، مجددا دستوراتی را در راستای مقابله با جریانات مروج ناهنجاری‌های اجتماعی و مظاهر آن‌ها، صادر کرده‌ایم

قیمت دلار، یورو و سایر ارزها؛ دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴

قله دماوند چرا دیگر برف ندارد؟

شیوع یک ویروس کشنده در جنوب اتیوپی

دیدار الشیبانی، وزیر خارجه دولت جولانی با همتای چینی‌اش

قیمت طلا و سکه در بازار؛ دوشنبه ۲۶ آبان‌ ۱۴۰۴

پاسخ عملی سایپا به بحران مصرف سوخت کشور

پیشنهاد سردبیر
زندگی