۲۹ مهر ۱۴۰۵ ۲۰:۴۴
چهارشنبه ۰۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۹
کد خبر: ۹۸۵۸۸

وزیر خارجه فرانسه: اتحادیه اروپا تعلیق جزئی توافق‌نامه همکاری با اسرائیل را بررسی می‌کند

وزیر خارجه فرانسه: اتحادیه اروپا تعلیق جزئی توافق‌نامه همکاری با اسرائیل را بررسی می‌کند
وزیر امور خارجه فرانسه گفت که اتحادیه اروپا در حال بررسی تحریم‌هایی علیه رژیم صهیونیستی به دلیل اقداماتش در نوار غزه و خودداری از ارائه کمک‌های بشردوستانه کافی است.

 

به گزارش  العربیه انگلیسی، ژان نوئل بارو در مصاحبه با این شبکه گفت ما از آنچه در ماه‌های اخیر در غزه اتفاق افتاده است، عمیقاً شوکه شده‌ایم. آنچه در این منطقه اتفاق می‌افتد، یک ننگ و شرم‌آور است و باید متوقف شود.

وی ادامه داد که اتحادیه اروپا قصد دارد به اعمال تحریم‌ها علیه رژیم صهیونیستی رأی مثبت دهد و خاطرنشان کرد که کمیسیون اروپا تعدادی اقدامات محدودکننده علیه دولت اسرائیل پیشنهاد کرده است.

وزیر خارجه فرانسه همچنین نگرانی پاریس را در مورد سیستم توزیع کمک‌های اسرائیل در غزه ابراز کرد و از این رژیم خواست تا ارائه کمک‌های فرانسه به غزه که هم اکنون در شهر العریش مصر است را تضمین کند.

روزنامه ال پاس روز دوشنبه گزارش داد که اتحادیه اروپا در میان وخامت اوضاع انسانی در نوار غزه، تعلیق جزئی توافق‌نامه همکاری با اسرائیل را بررسی می‌کند.

بر اساس این گزارش، بروکسل تعلیق مشارکت رژیم صهیونیستی در برنامه تحقیقاتی افق اروپا را بررسی خواهد کرد. به نوشته ال پاس، این اقدام یکی از گزینه‌های نچندان سختگیرانه در میان ۱۰ گزینه‌ای است که کایا کالاس، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا به وزرای امور خارجه این اتحادیه پیشنهاد داده است.

 در پی تداوم تجاوزات نظامی رژیم صهیونیستی به نوار غزه از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲)، که تاکنون حدود ۲ سال به طول انجامیده است، موجی از محکومیت‌های بین‌المللی و تحریم‌های هدفمند علیه این رژیم از سوی نهادها، کشورها و سازمان‌های مردم‌نهاد شکل گرفته است؛ هرچند قدرت‌های بزرگ غربی همچون آمریکا و برخی کشورهای اروپایی، همچنان به حمایت سیاسی و نظامی از ارژیم صهیونیستی ادامه داده‌اند.

در همین راستا، کشورهایی نظیر بلژیک، اسپانیا، کلمبیا، شیلی و ایرلند طی بیانیه‌ها و مصوبات پارلمانی، رسمی خواستار توقف ارسال سلاح به رژیم صهیونیستی شده‌اند و برخی از این کشورها عملاً صدور مجوزهای صادرات تسلیحات به سرزمین‌های اشغالی را به حالت تعلیق درآوردند.

برخی دولت‌ها و نهادهای مدنی نیز اقدام به لغو یا بازنگری قراردادهای تجاری با شرکت‌های صهیونیستی فعال در حوزه فناوری نظامی یا درگیر در ساخت‌وساز در اراضی اشغالی کرده‌اند.

در سطح علمی و فرهنگی نیز دانشگاه‌هایی در آفریقای جنوبی، ایرلند، نروژ و انگلیس اعلام کرده‌اند که همکاری‌های تحقیقاتی و دانشگاهی خود را با مؤسسات رژیم صهیونیستی متوقف کرده اند یا در حال بازنگری آن هستند.

در زمینه فشارهای دیپلماتیک و تعلیق روابط نیز کشورهای مانند بولیوی، روابط دیپلماتیک خود را با رژیم صهیونیستی قطع کردند و دیگرانی چون ترکیه، اردن، کلمبیا و آفریقای جنوبی، سفرای خود را احضار یا روابط سطح بالای خود را کاهش دادند.

در کنار تحریم‌ها، روندهای حقوقی نیز علیه مقامات صهیونیست در حال پیگیری است؛ از جمله شکایت‌هایی در دیوان کیفری بین‌المللی (ICC) و دیوان دادگستری بین‌المللی (ICJ)، که برخی از آن‌ها به اتهام جنایت نسل‌کشی و استفاده از گرسنگی به‌عنوان سلاح جنگی در غزه، تنظیم شده‌اند.

با وجود تمام این تحریم‌ها و فشارها، رژیم صهیونیستی با تکیه بر حمایت کامل آمریکا و وتوی مکرر قطعنامه‌های شورای امنیت، همچنان به عملیات نظامی در غزه ادامه می‌دهد، اما به‌نظر می‌رسد این موج جهانی اعتراض و تحریم، مشروعیت سیاسی و اخلاقی تل‌آویو را در عرصه بین‌المللی بیش از پیش زیر سوال برده است.

 

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پارسیان در نیمه نخست ۱۴۰۵
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پارسیان در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مهرداد اخلاقی با حکم رئیس‌جمهور سکان‌دار وزارت دفاع شد
لیست سیاه تنگه هرمز به ۱۲۲ شناور رسید؛ موج تازه برخورد با کشتی‌های متخلف
نقشه نیلی نتانیاهو | ادعای اتحاد راهبردی امارات و اسرائیل علیه ایران
کاهش قیمت نفت به دنبال تعلیق تحریم‌های روسیه توسط ترامپ
کشته شدن دست‌کم ۱۸ نفر در حمله انصار الله به اردوگاه نظامی دولت یمن در شبوه
دردسر پالایشگاه‌های آسیایی و چالش تولیدکنندگان نفت خاورمیانه به دلیل هزینه‌های سرسام‌آور حمل‌ونقل
هشدار قطر درباره به اوج نرسیدن شوک‌های انرژی ناشی از جنگ علیه ایران
حمله به پادگان «العلم» در شبوه | العربی از ۵۳ کشته و ۲۰۰ زخمی خبر داد
تکذیب ادعای رد درخواست دیدار عاصم منیر از سوی محسن رضایی
انتقاد شدید ترامپ از زلنسکی پس از حمله بزرگ اوکراین به روسیه
در آستانه پایان انقلاب کوبا؛ جهان یکی از بازیگران برهم‌زننده نظم موجود را از دست می‌دهد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
در قبال ایران، اپوزیسیون اسرائیل حتی از نتانیاهو جنگ‌طلب‌تر است
شارژ اعتبار جدید کالابرگ تا پایان مهر | فرصت ثبت درخواست برای جاماندگان در آبان
پیشنهاد سردبیر
زندگی