سوئد: به اتحادیه اروپا درخصوص اسرائیل فشار خواهیم آورد
«ماریا مالمر استنرگارد»، وزیر امور خارجه سوئد امروز (جمعه) اعلام کرد این کشور قصد دارد از اتحادیه اروپا بخواهد توافق شراکت خود با رژیم صهیونیستی را در واکنش به بحران انسانی در نوار غزه به حال تعلیق در آورد.
استنرگارد در اظهاراتی که ویدیوی آن را در شبکه اجتماعی «ایکس» منتشر کرد، گفت: «سوئد از اتحادیه اروپا میخواهد فشار مضاعفی را به اسرائیل وارد کرده و بخش تجاری توافق شراکت خود با اسرائیل را در سریعترین زمان ممکن معلق سازد. دولت سوئد به کمیسیون اروپا این مساله را صراحتا مطرح خواهد کرد. ما همچنین کشورهای دیگر اتحادیه اروپا را قانع خواهیم کرد که دست به اقدام بزنند.»
او متذکر شد که اتحادیه اروپا و اسرائیل توافقی با هدف تضمین دسترسی فوری کمکهای انسانی به نوار غزه در ۱۰ ژوئیه منعقد کردند.
استنرگارد خاطرنشان کرد: «اکنون ۲۰ روز از آن گذشته و ما هیچ نشانهای از اینکه اسرائیل اقدام لازم برای پایبندی به توافق خود با اتحادیه اروپا صورت دهد ندیدهایم.»
منبع:ایسنا
ناترازی بنزین حل شد
امیرعلی ابوالفتح در گفتوگو با فراز
پیامد درخواست عجیب دانشگاه علوم پزشکی از بانکها
- تازهها
- پربازدیدها
یک نماینده مجلس به فراز گفت:
گفتوگوی فراز با سخنگوی صنعت آب کشور
گزارش تصویری اختصاصی فراز از مراسم بدرقه رهبر جانفدا
علی باقری دبیر کل حزب اطلاحطلب «عهد» در گفتگو با فراز: