يکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ 16 November 2025
جمعه ۱۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۱
کد خبر: ۹۸۶۸۸

سوئد: به اتحادیه اروپا درخصوص اسرائیل فشار خواهیم آورد

سوئد: به اتحادیه اروپا درخصوص اسرائیل فشار خواهیم آورد
سوئد از تصمیم خود برای فشار وارد کردن به اتحادیه اروپا به منظور معلق ساختن توافق تجاری این اتحادیه با رژیم صهیونیستی در واکنش به بحران آفرینی این رژیم در نوار غزه خبر داد.

 «ماریا مالمر استنرگارد»، وزیر امور خارجه سوئد امروز (جمعه) اعلام کرد این کشور قصد دارد از اتحادیه اروپا بخواهد توافق شراکت خود با رژیم صهیونیستی را در واکنش به بحران انسانی در نوار غزه به حال تعلیق در آورد.

استنرگارد در اظهاراتی که ویدیوی آن را در شبکه اجتماعی «ایکس» منتشر کرد، گفت: «سوئد از اتحادیه اروپا می‌خواهد فشار مضاعفی را به اسرائیل وارد کرده و بخش تجاری توافق شراکت خود با اسرائیل را در سریع‌ترین زمان ممکن معلق سازد. دولت سوئد به کمیسیون اروپا این مساله را صراحتا مطرح خواهد کرد. ما همچنین کشورهای دیگر اتحادیه اروپا را قانع خواهیم کرد که دست به اقدام بزنند.»

او متذکر شد که اتحادیه اروپا و اسرائیل توافقی با هدف تضمین دسترسی فوری کمک‌های انسانی به نوار غزه در ۱۰ ژوئیه منعقد کردند.

استنرگارد خاطرنشان کرد: «اکنون ۲۰ روز از آن گذشته و ما هیچ نشانه‌ای از اینکه اسرائیل اقدام لازم برای پایبندی به توافق خود با اتحادیه اروپا صورت دهد ندیده‌ایم.»

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

آیا بنیامین برادر حضرت یوسف (ع) هم پیامبر بوده؟

گرفتن بادیگارد برای یک هنرمند چقدر آب می‌خورد؟ | چرا برخی سلبریتی‌ها هرجا می‌روند بادیگارد می‌برند؟

طولانی‌ترین سال در تاریخ معاصر چگونه نامگذاری شد؟

با تاریخ «کُشتی» در الواح باستانی بین‌النهرین آشنا شوید +تصاویر

این پروژه حتی در بمباران هم نخوابید! | گره ترافیک کرج به زودی باز می‌شود

بهزاد نبوی: افکارم فرق کرده، چون شرابط بیرونی فرق کرده | دیگر مثل گذشته‌ها انقلابی نیستم

معاون مدرسه گفته هرکاری دوست داشته باشم، می‌کنم!

جزئیات الجزیره از طرح آمریکا برای اداره غزه پس از جنگ

زیان انباشته موسسه ملل ۶۵ هزار میلیارد تومان و نسبت کفایت سرمایه آن، منفی ۴۱ درصد است

فهرست ۱۴۶۸ نفره‌ از اسیران فلسطینی به حماس تحویل داده شد

ادعای وزیر خارجه ترکیه: جنگ اوکراین رو به پایان است

نتانیاهو: موضع ما به هیچ وجه تغییر نکرده | همچنان با تشکیل کشور فلسطین مخالفیم

آخرین وضعیت ضریب نفوذ اینترنت در کشور اعلام شد

علی‌اف: بخش آذربایجانی کریدور زنگزور در حال تکمیل است

پیشنهاد سردبیر
زندگی