يکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ 16 November 2025
شنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۳
کد خبر: ۹۸۷۳۶

ساپینتو قهر کرد و به تهران برنگشت؟

ساپینتو قهر کرد و به تهران برنگشت؟
سرمربی تیم فوتبال استقلال همراه با این تیم به تهران نیامد تا حاشیه بزرگی در آستانه سوپرجام پیش روی این باشگاه قرار بگیرد.

با هماهنگی‌های صورت‌گرفته قرار بود  استقلال تهران و چادرملوی اردکان در دیداری تدارکاتی یکشنبه ۱۲ مردادماه به مصاف هم بروند اما دو روز مانده به این بازی از سوی باشگاه استقلال اعلام شد که این دیدار تدارکاتی لغو خواهد شد و بازی برگزار نمی‌شود.

 استقلالی‌ها دلیل لغو این بازی را نبودن ساپینتو در ایران عنوان کردند و گفته شد که او در دبی به دلیل برخی مسائل مربوط به ویزا ماندگار شده و هنوز نتوانسته به ایران برگردد و به همین دلیل این بازی لغو خواهد شد.


تیم استقلال بعد از برگزاری یک اردو در ترکیه به تهران برگشت و همان زمان این باشگاه اعلام کرد که ساپینتو یک روز بعد از استقلالی‌ها به تهران می‌آید اما با وجود گذشت چند روز، نه‌تنها ساپینتو به تهران برنگشت بلکه بازی تدارکاتی که گفته می‌شد آخرین دیدار آبی‌پوشان قبل از بازی سوپرجام مقابل تراکتور خواهد بود، لغو شد.


گفته می‌شود دلیل نیامدن ساپینتو به ایران نه موضوع مربوط به روادید بلکه به دلیل دلخوری او از مدیران باشگاه است و به همین خاطر به نشانه قهر فعلاً به تهران نیامده تا مسئولان این باشگاه را تحت‌فشار بگذارد.


جمعه شب نظری‌جویباری در مصاحبه با رسانه باشگاه برای آرام‌کردن اوضاع از جذب سه بازیکن خارجی گفت. با این‌حال هنوز مبلغ رضایتنامه آن‌ها پرداخت نشده. او اعلام کرد که قرار است به‌زودی به ساپینتو جلسه‌ای بگذارد.


حالا باید دید درحالی‌که کمتر از ۱۰ روز به بازی سوپرجام زمان باقی‌مانده، ساپینتو سرمربی استقلال چه زمانی به تهران باز خواهد گشت تا آبی‌پوشان با شرایط بهتری به مصاف قهرمان لیگ برتر بروند.

منبع:فارس

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

شعار «زن زندگی آزادی» را از ما دزدیدند

ریزش مرگبار معدن در شمال هند؛ ۱۵ نفر زیر آوار محبوس شدند

اعزام ۲ بالگرد برای اطفای حریق جنگلهای چالوس

زمان بازی استقلال در جام حذفی تغییر کرد

ماجرای اعتراض و درگیری مسافران پرواز در بندرعباس چه بود؟

رئیس سازمان انرژی اتمی: هر روز تهدید می‌شویم که «اگر دست به اقدامی بزنید، دوباره حمله می‌کنیم» | آنچه ما تجربه کردیم برای دیگر کشورها هنوز رخ نداده

گفت‌وگوی تلفنی وزیر خارجه مصر با «عراقچی» و «گروسی» درباره پرونده هسته‌ای ایران

حمایت یوسف پزشکیان از انتصاب چهره معتمد جریان جلیلی - پایداری در دولت | رئیس سازمان بهینه‌سازی با فشار یا توصیه‌ منصوب نشده است

تامین زمین برای ساخت ۱.۷ میلیون مسکن ملی در کشور 

هزینه هر کارمند بانک ایران زمین، ماهانه ۱۴۵ میلیون تومان | پرداخت ۳۳ میلیارد تومان حق مشاوره فقط در ۶ ماه!

عراقچی: به لحاظ نیروی دفاعی قوی‌تر از قبل ۲۳ خرداد هستیم | درخواست برای مذاکره با ایران دوباره آغاز شده | اگر با مردم ایران با زبان احترام و کرامت صحبت شود، مذاکرات موفقیت‌آمیز خواهد بود

قیمت دلار، یورو و سایر ارزها؛ یکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴

وقتی جمع کثیری از دانشجویان علوم پایه رشته پزشکی را سر کلاس‌ها می‌دیدم، واقعا دلهره پیدا کردم

چمران: باید در تهران ۱۱ هزار اتوبوس داشته باشیم، اما ۲ هزار عدد داریم

پیشنهاد سردبیر
زندگی