چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ 19 November 2025
شنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۰
کد خبر: ۹۸۷۵۶

هشدار دوباره توانیر به مشترکان پرمصرف برق

هشدار دوباره توانیر به مشترکان پرمصرف برق
 مدیرکل مدیریت انرژی و برنامه‌ریزی امور مشتریان شرکت توانیر ضمن هشدار به مشترکان پرمصرف درباره پیامدهای مالی مصرف بالای برق، از آمادگی صنعت برق برای جبران خسارت ناشی از نوسانات یا قطعی‌ها خبر داد و روند پیگیری بیمه‌ای این موارد را تشریح کرد.

 
عبدالامیر یاقوتی با اشاره به ترکیب مصرف‌کنندگان برق در کشور اظهار داشت: در حال حاضر حدود ۴۲ میلیون مشترک برق در کشور وجود دارد که نزدیک به ۳۳ میلیون مشترک آن خانگی، بیش از ۵ میلیون مشترک اجاره‌ای، ۲۸۰ هزار مشترک صنعتی، ۶۰۰ هزار مشترک کشاورزی و بیش از ۲ میلیون مشترک عمومی هستند. سهم بخش صنعت در مصرف برق ۳۶.۵ درصد، خانگی ۳۲ درصد، کشاورزی ۱۷ درصد، عمومی ۱۱ درصد و تجاری حدود ۶ درصد است.
 
وی ضمن هشدار درباره مصرف بالا در روزهای گرم تابستان، گفت: استفاده از تجهیزات سرمایشی کم‌مصرف مانند کولرهای آبی در مناطقی مثل تهران می‌تواند تا حد زیادی در کاهش مصرف برق مؤثر باشد. همچنین بستن در و پنجره‌ها در ساعات گرم روز و جلوگیری از تابش مستقیم نور خورشید، به خنک نگه‌داشتن فضای داخلی کمک می‌کند.
 
یاقوتی درباره نحوه جبران خسارات ناشی از نوسانات یا قطعی‌های برق نیز افزود: بیمه تجهیزات برقی منازل از طریق سامانه بیمه‌گر توانیر قابل پیگیری است. مشترکان می‌توانند از طریق نشانی اینترنتی bime.tavanir.org.ir با بارگذاری مستندات، نسبت به دریافت خسارت اقدام کنند. این بیمه مواردی چون آتش‌سوزی، انفجار و آسیب ناشی از نوسانات برق را شامل می‌شود و حق بیمه آن از محل قبض مشترکین دریافت می‌شود.
 
مدیرکل مدیریت انرژی و برنامه‌ریزی امور مشتریان درباره تعرفه‌های برق نیز گفت: الگوی تعرفه‌ها به‌صورت پلکانی و تصاعدی طراحی شده است. مشترکانی که کمتر از ۳۰۰ کیلووات‌ساعت مصرف دارند، هزینه‌ای بسیار پایین می‌پردازند، اما با افزایش مصرف به ویژه بیش از ۱.۵ برابر الگو، نرخ برق به‌صورت نجومی افزایش پیدا می‌کند. این سازوکار با هدف مدیریت تقاضا و تشویق به مصرف بهینه طراحی شده است.
 
وی در پایان ضمن تشکر از همراهی مشترکان، تأکید کرد: مصرف هوشمندانه، نه‌تنها به کاهش هزینه‌ها کمک می‌کند بلکه پایداری شبکه برق و پیشگیری از خاموشی‌ها را نیز تضمین خواهد کرد.

منبع:ایلنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

علی ربیعی: راه‌ حل‌ مسائل باید از حوزه فرهنگ و ارتباطات اجتماعی شکل بگیرد

ترامپ: رئیس فدرال رزرو بعدی را انتخاب کردم

قیمت دلار، یورو و سایر ارزها؛ چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴

محبوبیت ترامپ به پایین‌ترین حد از زمان ورود مجدد او به کاخ سفید رسید

قیمت طلا و سکه در بازار؛ چهارشنبه ۲۸ آبان‌ ۱۴۰۴

راه‌حل فوری عبور از بحران آب اجرای مفاد سند ملی امنیت غذایی است

خودروهای حامل اتباع غیرمجاز «بمب متحرک» در جاده‌ها

تا وقتی قدرت ذی‌نفعان از بین نرود، صنعت خودروسازی اصلاح نمی‌شود

کمال خرازی: نمی‌دانیم نطنز و فردو چقدر آسیب دیده‌اند | فتوای رهبری درمورد سلاح‌های هسته‌ای قابل تغییر نیست

توضیحات رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم درباره تعطیلی دوروزه مدارس در این استان

حمید ابوطالبی خطاب به پزشکیان: انتقال کانال‌های میانجی‌گری از عمان و قطر به عربستان، بهترین تصمیم راهبردی در شرایط کنونی است

فرزند کاظم صدیقی درگذشت

زرشک ایرانی به کدام کشورها صادر می‌شود؟

آتش‌سوزی مهیب در جنوب ژاپن؛ بیش از ۱۷۰ ساختمان درگیر شدند

پیشنهاد سردبیر
زندگی