جمعه ۱۷ مرداد ۱۴۰۴ 08 August 2025
سه‌شنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۲
کد خبر: ۹۸۹۴۹

جزئیات جلسه غیرعلنی مجلس با حضور مدنی‌زاده و پورمحمدی

جزئیات جلسه غیرعلنی مجلس با حضور مدنی‌زاده و پورمحمدی
سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی جزئیات جلسه غیر علنی صحن مجلس را که با حضور حضور وزیر اقتصاد و رئیس سازمان برنامه و بودجه و موضوع بررسی وضعیت اقتصادی کشور برگزار شد، تشریح کرد.

 عباس گودرزی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی صبح سه شنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ در حاشیه جلسه صحن مجلس به ارائه توضیحاتی درباره جلسه غیر علنی نمایندگان که با حضور تعدادی از اعضای تیم اقتصادی دولت و با موضوع وضعیت اقتصادی کشور برگزار شد، پرداخت و گفت: در ادامه سلسله جلسات نظارتی مجلس، امروز نشستی با حضور علی مدنی‌زاده وزیر امور اقتصادی و پورمحمدی رئیس سازمان برنامه و بودجه و همچنین نمایندگانی از دولت در صحن مجلس تشکیل شد؛ در این جلسه کمیسیون اقتصادی، رئیس سازمان برنامه و وزیر اقتصاد گزارشی از کم و کیف مجموعه اقدامات انجام شده در دوران جنگ تحمیلی ۱۲ روزه ارائه دادند.

وی با بیان این‌که «نقاط ضعف و قوت عملکرد دولت در جلسه امروز مورد بررسی قرار گرفت»، ادامه داد: کمیسیون اقتصادی جهت پیشنهاداتی را جهت بهبود روند خدمات رسانی در دولت احصا و تقدیم کردند. همچنین نمایندگان دولت نکاتی را مطرح کردند از جمله این‌که در روز اول جنگ در جریان مراجعات مردم به پمپ های بنزین، ۲۰۰ میلیون لیتر بنزین تامین و توزیع شد.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس عنوان کرد: در گزارش اعضای دولت همچنین مطرح شد که تخلیه بار در بنادر صد درصد افزایش پیدا کرد و در تامین آرد و کالاهای اساسی نیز وقفه‌ای بوجود نیامد و اقلام مورد نیاز مردم تامین و توزیع شد. همچنین قرارگاه‌های ۴گانه اقتصاد، امنیت عمومی، امور زیربنایی و هماهنگی تشکیل شد تا با هماهنگی مجلس بتوانند روند را مدیریت کنند. تنخواه لازم نیز به سازمان اورژانس، وزارت بهداشت، هلال احمر و استانداری ها جهت تمشیت امور اختصاص داده شد.

گودرزی با تاکید بر این‌که «اولویت دولت و مجلس در ایام جنگ تداوم خدمات رسانی به مردم بود»، گفت: در بحث معافیت‌ها، حمایت‌ها، تاخیرها و تعویق‌های مالیاتی هم اقدامات خوبی انجام شد تا کسب و کارها دچار اشکال نشوند؛ همچنین گمرک به صورت شبانه‌روزی فعالیت‌های خود را ادامه داد.
وی افزود: در ادامه جلسه پس از بیان نقطه نظرات تعدادی از نمایندگان مجلس، ریاست مجلس و ریاست کمیسیون اقتصادی بر تسریع اجرای قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها تاکید کردند و گلایه‌هایی نیز از روند تامین مالی در کشور بیان شد. جمع‌بندی جلسه این بود که این ساماندهی و برنامه‌ریزی به صورت یک بسته جامع بتواند پیش‌بینی و تدوین شود تا در شرایط مختلف کشور به ویژه در حوزه جنگ اقتصادی بتوانیم اقتصادی مقاوم و پایدار داشته باشیم.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس در پایان اظهار کرد: یکی دیگر از انتقاداتی که رئیس مجلس بیان کرد، تاخیر دولت در اجرای برنامه هفتم توسعه بود؛ این برنامه ظرفیت‌های بسیار ارزشمندی را برای دولت و دستگاه‌های اجرایی ایجاد کرده که با عمل به این قانون قطعاً در زندگی مردم شاهد تسهیل بیشتری خواهیم بود.

منبع:ایسنا

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

امضای تفاهم‌نامه همکاری راهبردی میان پژوهشگاه فضایی ایران و سازمان نقشه‌برداری کشور

دیدار رهبران ارمنستان و جمهوری آذربایجان با ترامپ | رویترز: فردا امضای مهمی در کاخ سفید انجام می‌شود

ترامپ: با نابودی زرادخانه هسته‌ای ایران همه کشورها باید به پیمان ابراهیم بپیوندند! | این کار صلح را در خاورمیانه تضمین خواهد کرد

تبریک معاون اول پزشکیان به علی لاریجانی

پذیرش ۳۴ زائر ایرانی بیمار از مرزهای کشور عراق

واکنش دولت لبنان به سخنان سیدعباس عراقچی درباره خلع سلاح حزب‌الله

اولین پیام علی لاریجانی در شبکه اجتماعی «ایکس» پس از بازگشت به شورای عالی امنیت ملی | انتشار آیه‌ای از سوره یوسف

ویدیو؛ لحظه پیداکردن پیکر محیط‌بان شهید در استان گلستان

سقوط مرگبار ۷ کارگر به داخل چاه فاضلاب

چمران: پناهگاه‌های قبلی تهران را احیا خواهیم کرد

هشدار وزیر نیرو: الگوی مصرف آب را رعایت کنید تا دچار مشکلات بزرگ‌تر نشویم

عراقچی: در راستای تامین و مصالح کشور، هرجا لازم باشد می‌جنگیم؛ هرجا هم لازم باشد دیپلماسی و مذاکره می‌کنیم

آماده‌باش رئیس‌جمهور برزیل به بریکس

کرملین تایید کرد؛ دیدار پوتین و ترامپ انجام می‌شود

پیشنهاد سردبیر
زندگی