جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴ 05 December 2025
چهارشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۱
کد خبر: ۹۹۰۵۸

جزئیات گفت‌و‌گوی پزشکیان با نخست‌وزیر مالزی

جزئیات گفت‌و‌گوی پزشکیان با نخست‌وزیر مالزی
رئیس جمهور با تاکید بر لزوم تلاش جمعی کشورهای اسلامی برای جلوگیری از تداوم فاجعه انسانی در غزه گفت: فجایعی که توسط رژیم صهیونیستی در غزه روی می‌دهد، برای هیچ انسان آزاده‌ای قابل قبول نیست و امیدوارم کشورهای اسلامی با دیپلماسی فعال و فشارهای دیپلماتیک مانع ادامه این جنایات در غزه شوند و در برابر آن با انسجام و وحدت و مسئولانه برخورد کنند.

به گزارش فراز؛ مسعود پزشکیان صبح امروز چهارشنبه 15 مرداد، در مکالمه تلفنی با آقای انور ابراهیم، نخست وزیر مالزی، با تاکید بر لزوم تلاش جمعی کشورهای اسلامی برای جلوگیری از تداوم فاجعه انسانی در غزه اظهار داشت: فجایعی که توسط رژیم صهیونیستی در غزه روی می‌دهد، برای هیچ انسان آزاده‌ای قابل قبول نیست و امیدوارم کشورهای اسلامی با دیپلماسی فعال و فشارهای دیپلماتیک مانع ادامه این جنایات در غزه شوند و در برابر آن با انسجام و وحدت و مسئولانه برخورد کنند.

رئیس جمهور یادآور شد: جمهوری اسلامی ایران همواره از حقوق ملت مظلوم فلسطین دفاع کرده و دیگر کشورهای اسلامی نیز باید موضعی قوی‌تر و فعال‌تر برای حمایت از مردم مظلوم فلسطین و غزه اتخاذ کنند؛ تلاش جمعی در زمینه مقابله با جنایات رژیم صهیونیستی در غزه راهگشا خواهد بود.

پزشکیان با اشاره به جنگ تحمیلی 12 روزه رژیم صهیونیستی علیه کشورمان، تصریح کرد: گناه ما این است که از مردم مظلوم فلسطین و حقوق انسانی آنها دفاع و از ظلم و ستمی که به این مردم مظلوم می‌رود، متنفر هستیم؛ مستکبرین عالم این را گناه می‌دانند و برای همین به ما فشار می‌آورند.

رئیس جمهور در بخش دیگری از این مکالمه خواستار توسعه همکاری‌ها با مالزی و تقویت تعاملات در همه حوزه‌های فیمابین دو کشور شد.

نخست وزیر مالزی نیز در این گفت‌وگوی تلفنی، ضمن محکوم کردن جنایات اسرائیل در غزه اظهار داشت: دولت مالزی بیانیه شدید الحنی علیه جنایات اسرائیل در غزه صادر کرده و همچنین تلاش‌های دیپلماتیک وسیعی برای توقف نسل‌کشی در غزه در جریان است؛ امیدواریم با همکاری و همیاری سایر کشورهای اسلامی بتوانیم جلوی این جنایات را بگیریم.

انور ابراهیم همچنین با تاکید بر توجه ویژه دولت متبوعش به همکاری با جمهوری اسلامی ایران، به دکتر پزشکیان در زمینه تلاش‌ برای تقویت تعاملات در همه حوزه‌ها اطمینان داد و گفت: دولت و ملت مالزی برای جمهوری اسلامی ایران احترام ویژه‌ای قائل هستند.

نخست وزیر مالزی در پایان ضمن تشکر از دعوت رئیس جمهور کشورمان،‌ برای سفر به ایران، اعلام آمادگی کرد.

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

پوتین قول داد که علیرغم تحریم‌های آمریکا، ارسال سوخت به هند «بدون وقفه» ادامه خواهد داشت

«وطن، وطن است»: ونزوئلایی‌ها خود را برای حمله احتمالی آمریکا آماده می‌کنند

نظرسنجی گالوپ: ۷۹ درصد مردم لبنان خواهان خلع سلاح حزب الله هستند

وزارت خارجه آمریکا: با صراحت درباره لزوم برچیدن «متحدان ایران در عراق» صحبت می‌کنیم

«اختلاس و کلاهبرداری»؛ فدریکا موگرینی از ریاست کالج اروپا استعفا داد

پوتین: ترامپ برای پایان جنگ اوکراین نیت صادقانه دارد

فرمانده پیشین نیرو هوایی اسرائیل: یا به ایران حمله کنید یا مذاکره را بپذیرید

رئیس جمهوری آلمان: بریتانیا و اتحادیه اروپا باید روابط آسیب دیده از برگزیت را ترمیم کنند

تلگراف: مادورو به ترامپ گفت اگر بگذارید ثروت ۲۰۰ میلیون دلاریم را حفظ کنم از قدرت کناره‌گیری می‌کنم

ارتش اسرائیل اهدافی را در جنوب لبنان پس از هشدار تخلیه بمباران کرد

اوکراین یک جنگنده میگ ۲۹ روسیه را در کریمه منهدم کرد

استعفای موگرینی از ریاست کالج اروپا پس از بازجویی و بازداشت اخیر

واکنش نخست وزیر عراق به مسدودسازی اموال گروه‌های مقاومت: فرصت‌طلبان نمی‌توانند نسبت به مواضع دولت عراق مزایده برگزار کنند

ولایتی: رفتارهای امارات شائبه تلاش برای ایجاد یک «امپراطوری فرامرزی» را ایجاد کرده

پیشنهاد سردبیر
زندگی