چهارشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۴ 06 August 2025
چهارشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۳
کد خبر: ۹۹۰۸۳

علی اکبر احمدیان با حکم پزشکیان رئیس قرارگاه پیشرفت طرح‌های ملی شد

علی اکبر احمدیان با حکم پزشکیان رئیس قرارگاه پیشرفت طرح‌های ملی شد
رئیس‌جمهور در حکمی علی‌اکبر احمدیان، دبیر سابق شورای‌عالی امنیت ملی را به عنوان رئیس قرارگاه پیشرفت طرح‌های ملی و راهبردی کشور منصوب کرد.

به گزارش فراز، مسعود پزشکیان در حکمی ضمن انتصاب علی‌اکبر احمدیان به عنوان نماینده ویژه رئیس جمهور و رئیس قرارگاه پیشرفت طرح‌های ملی و راهبردی کشور تصریح کرد: ترکیب و یکپارچگی دو بال دولت و ملت، رفع موانع حضور و مشارکت مؤثر آحاد مردم و ایرانیان خارج از کشور و نیز سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی و شکوفاسازی و به ثمر نشاندن ظرفیت‌های مردمی بالاخص جامعه نخبگانی کشور در دستیابی به اهداف کلان قرارگاه، از اهم انتظارات اینجانب است.

متن حکم رئیس جمهور به شرح زیر است؛

جناب آقای علی‌اکبر احمدیان

نظر به اهتمام ویژه دولت بر طرح‌های ملی و راهبردی کشور و با عنایت به شایستگی و تجربیات ارزشمند جناب‌عالی در دبیرخانه شورای‌عالی امنیت ملی و راهبری نهاد مردمی پیشران، به موجب این حکم به عنوان «نماینده ویژه رئیس جمهور و رئیس قرارگاه پیشرفت طرح‌های ملی و راهبردی کشور» منصوب می‌شوید. امید است با اتکال به خداوند متعال و در راستای منویات مقام معظم رهبری مدظله‌العالی و تحقق سیاست‌های کلی نظام، نسبت به راهبری و به‌کارگیری دستگاه‌های حاکمیتی و قابلیت‌های «نهاد مردمی پیشران» در پیشبرد به‌هنگام و شایسته این طرح‌ها همت گمارید.

ترکیب و یکپارچگی دو بال دولت

و ملت، رفع موانع حضور و مشارکت مؤثر آحاد مردم و ایرانیان خارج از کشور و نیز سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی و شکوفاسازی و به ثمر نشاندن ظرفیت‌های مردمی بالاخص جامعه نخبگانی کشور در دستیابی به اهداف کلان قرارگاه، از اهم انتظارات اینجانب است.

بدیهی است کلیه دستگاه‌های توسعه‌ای مرتبط با موضوع موظف هستند حداکثر همکاری را با جناب‌عالی به عمل آورند. فهرست طرح‌های ملی و راهبردی به پیوست این حکم ابلاغ خواهد شد.

توفیقات روزافزون آن جناب را در انجام شایسته وظایف محوله از درگاه خداوند سبحان خواستارم.

مسعود پزشکیان

رئیس جمهوری اسلامی ایران

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

امضای تفاهم‌نامه همکاری راهبردی میان پژوهشگاه فضایی ایران و سازمان نقشه‌برداری کشور

«کوکاکولا» اعتیاد عجیبی مردمان این شهر شده!

گفت‌وگوی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی و گروسی 

سخنگوی دولت: دولت به تناقض رفتاری آمریکا واقف است، اما منفعل نیست | بسیاری از افرادی که جذب شبکه‌های جاسوسی شده‌اند، از طریق تبلیغات فیلترشکن بوده‌ است | اگر لایحه حجاب ابلاغ شده بود، شاهد این انسجام در جنگ دوازده روزه نبودیم

لاپید: این طرح هزینه سنگینی برای اسرائیل دارد

تخلف رانندگی محبوب پایتخت‌نشینان چیست؟

ادعای باورنکردنی گندوز در مورد باشگاه پرسپولیس!

مقصد جدید ستاره ایرانی اینترمیلان لو رفت

شهادت ستاره سابق تیم ملی فلسطین در نوار غزه

گام کلیدی برای نزدیک شدن به خواسته‌های آمریکا و اسرائیل ؛ گزارش بلومبرگ از اقدام دولت لبنان علیه حزب‌الله

دیدار پوتین و ویتکاف در چه فضایی برگزار شد؟

تعلیق یک شرکت هواپیمایی به دلیل گران‌فروشی

مردم در روزهای جنگ نشان دادند که تمام قد پشت «موسی» هستند

علی اکبر احمدیان با حکم پزشکیان رئیس قرارگاه پیشرفت طرح‌های ملی شد

پیشنهاد سردبیر
زندگی