يکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴ 07 December 2025
پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۷
کد خبر: ۹۹۱۱۴

اطلاعیه فرودگاه مهرآباد درباره پروازهای روز جمعه

اطلاعیه فرودگاه مهرآباد درباره پروازهای روز جمعه
 فرودگاه مهرآباد اعلام کرد: با توجه به برگزاری آیین بدرقه زائران در میدان آزادی، مسافران روز جمعه (۱۷ مرداد) حداقل ۱۲۰ دقیقه زودتر در ترمینال حاضر باشند.

همزمان با برگزاری آئین بدرقه زائران حسینی (ع) و اجتماع بزرگ اربعینی‌ها در میدان آزادی تهران، شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران با صدور اطلاعیه‌ای از مسافران پروازهای فردا (جمعه، ۱۷ مرداد) خواست با توجه به احتمال ترافیک سنگین در مسیرهای منتهی به میدان آزادی، زمان‌بندی دقیقی برای عزیمت به فرودگاه مهرآباد در نظر بگیرند.

بر اساس این اطلاعیه، مراسم بدرقه زائران در روز جمعه از ساعت ۱۹ تا ۲۳ در میدان آزادی برگزار می‌شود و این امر می‌تواند موجب کندی یا انسداد مسیرهای منتهی به فرودگاه شود.

در همین راستا، شرکت فرودگاه‌ها مسیرهای جایگزینی همچون خیابان شهید ستاری (مسیر جنوب به شمال) و بزرگراه شهید لشکری (مسیر شرق به غرب) را برای دسترسی آسان‌تر به فرودگاه بین‌المللی مهرآباد پیشنهاد داده است.

در این اطلاعیه تأکید شده است که تمامی مسافران می‌بایست حداقل ۱۲۰ دقیقه پیش از زمان پرواز در ترمینال مربوطه حاضر باشند تا فرآیند پذیرش و سوار شدن به هواپیما بدون مشکل انجام شود.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

کشورهایی که با حمله آمریکا خوشبخت شدند

قدرت نظامی محمدرضاشاه در تیرماه سال ۵۶ ؛ گزارش روزنامه آمریکایی در این خصوص را بخوانید

قاتل اصلی کجاست؟ | چه چیزی در آلودگی هوا منجر به مرگ شهروندان می‌شود؟

واکنش ستاد حقوق بشر به خبر خودکشی متهم زن در زندان وکیل آباد مشهد

باشگاه استقلال از سروش رفیعی شکایت کرد

دهه شصتی‌ها در سال ۱۴۳۰ چه وضعیتی دارند؟

رقم پرداخت وام ازدواج بانک‌ها چه تغییری کرد؟

عامل مرگ ۹ نفر در آتش‌سوزی بیمارستان قائم رشت معرفی شد

آمار کودکان کشته‌شده در غزه پس از آتش‌بس

شهروندان روسی در ایران عکس و فیلم نگیرند

پالتیکو: سند جدید «راهبرد امنیت ملی» آمریکا، چالشی بنیادین پیش پای دولتی‌های میانه‌گرای اروپا قرار داده

نماینده مجلس: عمده ارز ترجیحی در اختیار حدود ۲۶۰ شرکت واردکننده دارو قرار دارد

برگزاری قرعه‌کشی مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۲۶؛ هشدار کارشناس بلژیکی به گارسیا

معاون وزیر نیرو: بحران آب در آستانه نقطه بی‌بازگشت است

پیشنهاد سردبیر
زندگی