چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ 18 February 2026
جمعه ۱۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۲
کد خبر: ۹۹۱۷۷

توطئه داعش برای زائران اربعین خنثی شد

توطئه داعش برای زائران اربعین خنثی شد
استاندار کربلا از خنثی‌سازی یک طرح تروریستی برای هدف قرار دادن زائران اربعین امام حسین (ع) خبر داد.

 

 «نصیف جاسم الخطابی» استاندار کربلا از خنثی‌سازی یک طرح تروریستی برای هدف قرار دادن زائران اربعین امام حسین (ع) خبر داد.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع)، الخطابی در نشستی خبری اعلام کرد: گروه اطلاعاتی «صقور» در استان کربلا با نظارت مستقیم دادگاه تحقیق کربلا، عملیاتی اطلاعاتی را با سطح بالایی از محرمانه بودن و دقت انجام داد.

وی افزود: در نتیجه این عملیات، ۲۲ تروریست بازداشت شدند که قصد داشتند اقدامات جنایتکارانه‌ای از جمله کارگذاری بمب‌های کنار جاده‌ای در مسیر زائران، حمله به نیروهای امنیتی و موکب‌های حسینی و همچنین تلاش برای مسموم‌سازی در محل‌های تجمع زائران، به ‌ویژه در جاده جنوبی استان، انجام دهند.

استاندار کربلا ادامه داد: در میان طرح‌های خنثی‌شده، تلاش برای هدف قرار دادن یکی از حسینیه‌های مسیر کربلای معلی به نجف اشرف نیز وجود داشت که این نقشه با همکاری نهادهای قضایی و امنیتی ناکام ماند.

استاندار کربلا تاکید کرد: متهمان مدارک و شواهدی در اختیار داشتند که نیات‌ تروریستی آن‌ها را اثبات می‌کند و آن‌ها در مقابل دادگاه به عضویت خود در گروه تروریستی داعش اعتراف کرده‌اند.

وی افزود برخی از متهمان با طرف‌های خارجی در ارتباط بوده‌اند، از جمله فردی که مستقیماً با رژیم صهیونیستی و حامیان تروریسم در تماس بوده است.

الخطابی در پایان تاکید کرد: تلاش‌های امنیتی برای محافظت از زائران و فراهم‌سازی فضایی امن در مناسبت‌های دینی پیش‌رو همچنان ادامه دارد.

در عین حال میدل ایست نیوز گزارش داد سرویس اطلاعات نظامی عراق از بازداشت مسؤول توزیع اموال بین اعضای گروه تروریستی داعش در استان صلاح‌الدین خبر داد.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع)، مدیریت سرویس اطلاعات نظامی عراق امروز جمعه در بیانیه‌ای اعلام کرد فرد بازداشت شده که زن است نقشی کلیدی در تأمین و توزیع منابع مالی بین عناصر داعش داشته و بازداشت وی، ضربه‌ای جدی به ساختار پشتیبانی مالی این گروه تروریستی در منطقه محسوب می‌شود.

عملیات برای بازداشت این شخص در چارچوب تلاش‌های مداوم دستگاه‌های امنیتی عراق برای شناسایی و نابود کردن بقایای گروه تروریستی داعش و خشکاندن منابع مالی آن‌ صورت گرفته است.

منبع:ایسنا

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
آغاز ماه رمضان در کشور‌های مختلف
رویترز: پیشرفت مذاکرات ایران و آمریکا بهای نفت را کاهش داد
هشدار ونس به کشور‌های اروپایی
دادستان تهران: قیمت خودرو باید طبق ضوابط قانونی تعیین شود
گسترش همکاری های نفتی ایران و روسیه در نوزدهمین نشست مشترک
دادگاه مادورو در نیویورک به تعویق افتاد
زوج های شاغل با این سطح درآمد یارانه نمی گیرند
ثبات قیمت نفت در سایه مذاکرات ایران و آمریکا
رشد دوباره قیمت طلای جهانی
بیت کوین در انتظار محرک های تازه
پروژه اضطراری آبرسانی ایذه تصویب شد
زلنسکی: چرا فقط اوکراین باید امتیاز بدهد؟
رگبار باران در شمال غرب و غرب سواحل خزر
سازمان ملل: امیدواریم گفت و‌ گو‌های ایران و آمریکا سازنده
ونس: مذاکرات با ایران خوب پیش رفت
رسانه اسرائیلی: تل‌آویو نگران توافق هسته‌ای ایران و آمریکاست
توضیحات وزیر خارجه سوئیس درباره دیدار با عراقچی در ژنو
سفیر آمریکا در ناتو: ترامپ به دیپلماسی با ایران فرصت می دهد
ادعای تلگراف درباره توافق ایران و آمریکا بر عناصر بالقوه
«اردن بعدی است»؛ الحاق کرانه باختری وارد فاز جدید شد | «انتقال خاموش فلسطینیان»
الجزیره: دور سوم مذاکرات صلح اوکراین و روسیه در ژنو آغاز شد | شلیک موشک‌ها همزمان با گفت‌و‌گو‌ها
مقام سابق اسرائیلی: طرح ترامپ برای کوچ ساکنان غزه شکست خورد
سرکنسول ایران در اربیل: ایران با عزت و اقتدار وارد مذاکرات با آمریکا شده است
آمار AFC از دیدار الغرافه - تراکتور
مرشایمر: ترامپ در بن‌بست دیپلماتیک | جنگ با ایران پایان خوشی برای آمریکا ندارد
عارف در مراسم چهلم شهدای حوادث دی‌ماه: همبستگی ملی اولویت است
پزشکیان: رویکرد دولت مردمی‌سازی اداره کشور است
رئیس اتاق بازرگانی البرز: پیوند دانشگاه و صنعت، رمز توسعه پایدار
سی‌ان‌ان: در مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا پیشرفت ملموسی حاصل شد
پیشنهاد سردبیر
زندگی