۱۵ شهريور ۱۴۰۵ ۱۹:۱۸
يکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۸
کد خبر: ۹۹۳۳۲

نتانیاهو: اگر حماس خلع سلاح شود، جنگ فردا تمام خواهد شد

نتانیاهو: اگر حماس خلع سلاح شود، جنگ فردا تمام خواهد شد
نخست‌وزیر رژیم اشغالگر قدس مدعی شد اگر حماس خلع سلاح شود، جنگ فردا تمام خواهد شد.

 «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که از سوی دیوان لاهه به‌عنوان جنایتکار جنگی معرفی شده، عصر یکشنبه در اظهاراتی ادعا کرد: «هدف ما اشغال غزه نیست، بلکه آزادسازی آن است.»

طبق گزارش تلویزیون خبری الجزیره، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با بیان ادعایی تکراری گفت که اگر جنبش حماس خلع سلاح شود، جنگ فردا تمام خواهد شد.

نتانیاهو در ادامه اظهارات خود در جمع سفرای خارجی مقیم سرزمین‌های اشغالی با اشاره به اهدافش افزود: «هدف ما خلع سلاح حماس و ایجاد یک دولت مدنی غیراسرائیلی در غزه است، نه به رهبری حماس یا تشکیلات خودگردان فلسطین. ما نمی‌خواهیم حماس یا تشکیلات خودگردان فلسطین را در غزه ببینیم، بلکه می‌خواهیم یک دولت مدنی مسالمت‌آمیز در غزه وجود داشته باشد.»

او با اذعان درباره ادامه تجاوزاتش گفت: «از آنجایی که حماس از خلع سلاح خودداری کرده است، اسرائیل چاره‌ای جز تکمیل این ماموریت ندارد.»

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی همچنین پنج اصل را برای حل‌وفصل جنگ نسل‌کشی علیه غزه را بر این اساس مطرح کرده است: خلع‌سلاح حماس، آزادی تمام گروگان‌ها، غیرنظامی‌شدن غزه، کنترل امنیتی اسرائیل بر غزه و تشکیل دولت مدنی در غزه.

درحالی‌که جنایات جنگی بنیامین نتانیاهو و مقامات صهیونیستی بر همه جهان آشکار شده است، نخست‌وزیر رژیم اشغالگر ادعا کرد: «سیاست ما در طول جنگ جلوگیری از بحران انسانی بوده  و از آغاز جنگ تاکنون ۲ میلیون تُن کمک به غزه وارد کرده‌ایم. در ماه‌های اخیر، حماس کمک‌ها را غارت کرده و باعث بحران شده است. همچنین، سازمان ملل هم از توزیع کمک‌هایی که از طریق گذرگاه کرم ابو سالم وارد شده بود، خودداری کرد. اسرائیل چاره‌ای جز تکمیل ماموریت و نابودی حماس با توجه به امتناع این جنبش از خلع سلاح ندارد.»

نتانیاهو که خود و کابینه‌اش دائما مشغول دروغ‌پراکنی هستند و روزنامه‌های برجسته غربی دروغ‌های آنها را افشا کرده، گفت: «هر کاری که ما انجام می‌دهیم از قحطی جلوگیری می‌کند، اما جلوی کارزار جهانی دروغ‌پراکنی علیه ما را نمی‌گیرد. هدف این کنفرانس مطبوعاتی، رد دروغ‌هایی است که در سراسر جهان علیه ما ساخته و پرداخته می‌شود. امروز، دولت یهود به حاشیه رانده می‌شود و رسانه‌های بین‌المللی دروغ‌های حماس را پخش می‌کنند. حماس عمدا گروگان‌های ما در غزه را گرسنه نگه می‌دارد و تصاویر جعلی درباره غزه منتشر می‌کند.»

او تاکید کرد که در حال بررسی شکایت از روزنامه «نیویورک تایمز» به دلیل انتشار عکس‌های «جعلی» از غزه است.

آوارگان فلسطینی و کوچ اجباری آنها دائما در صدر اخبار جهان قرار داشته اما نتانیاهو مدعی شد: «ما مناطق امنی را برای جابجایی ساکنان غزه فراهم خواهیم کرد، همانطور که آنها قبلا از رفح نقل مکان کردند.»

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی افزود: «هدف ما حفظ یک جدول زمانی سریع برای عملیات نظامی در غزه است و قرار است عملیات نظامی برای پایان دادن به جنگ کوتاه باشد و من نمی‌توانم جدول زمانی یا جزئیات دقیقی ارائه دهم.»

درحالی‌که خبرنگاران متعددی در غزه به دلیل پوشش خبری جنگ توسط رژیم اشغالگر به شهادت می‌رسند، نتانیاهو ادعا می‌کند: «به ارتش دستور داده‌ایم که به خبرنگاران خارجی بیشتری اجازه ورود به غزه را بدهد اما مشکلی در امنیت آنها وجود دارد.»

او درحالی‌که ادعایی را درخصوص پایان جنگ مطرح کرده، از سوی دیگر گفت: «انتظار دارم طرح حمله جدید به غزه به سرعت تکمیل شود. من معتقدم که ما در غزه به شیوه‌ای متعادل از زور استفاده می‌کنیم.»

نتانیاهو همچنین مدعی شد: «اسرائیل گذرگاه‌های امن و مراکز توزیع کمک‌های جدید در غزه افتتاح خواهد کرد و ویرانی‌های غزه ناشی از تله‌های انفجاری کار گذاشته شده توسط حماس در بسیاری از ساختمان‌ها است.»

نخست‌وزیر رژیم اسرائیل درباره اسرای صهیونیستی گفت: «هدف ما خارج کردن تمام اسرا، زنده و مرده، از نوار غزه است. ما اسرای زنده را همزمان با محاصره حماس آزاد خواهیم کرد اما نمی‌توانم وارد جزئیات شوم.»

وی افزود: «آیا می‌خواهید ما تسلیم شویم و از نوار غزه عقب‌نشینی کنیم؟ من نمی‌خواهم جنگ طولانی شود و هدف اسرائیل اشغال غزه نیست. اگر ما با شکست دادن حماس در جنگ موفق شویم، احزابی وجود خواهند داشت که کاندیدای جایگزینی آن خواهند بود و یک قدرت انتقالی را تشکیل خواهند داد. علاوه بر این، طولانی شدن جنگ به این معنی است که بسیاری از اسرا ممکن است از گرسنگی بمیرند.»

بنیامین نتانیاهو درباره تشکیل کشور فلسطین ادعا کرد: «بارها به فلسطینی‌ها پیشنهاد تشکیل کشور داده شد، اما آنها آن را رد و بسیاری از پیشنهادهای دیگر را نیز رد کردند.»

نتانیاهو خاطر نشان کرد از آخرین جلسه کابینه، با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا گفت‌وگو نکرده‌ و قصد دارد به زودی با او تماس بگیرد.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
تدوین پیش‌نویس قطعنامه اعضای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت
موزه بانک صادرات ایران افتتاح شد
«آیدین» سه میلیون مدل هوش مصنوعی را در دسترس گذاشت
ظهور ایرانی با اعتمادبه‌نفس بیشتر پس از شش ماه جنگ با آمریکا
ضیا نبوی: هم کشتند، هم تصویر نجات دهنده از خودشان ساختند
آمریکا می‌خواهد بن‌بست در تنگه هرمز را مدیریت کند؛ ایران می‌خواهد آن را بشکند
آمریکا موقعیت نفتی خود در ونزوئلا را برای جلوگیری از رقیق‌سازی سهام ساختاردهی کرد
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
فروش اعتباری؛ راهكار فولاد مباركه برای رفع بحران نقدینگی قطعه‌سازان چگونه فولاد مبارکه زنجیره خودرو را سرپا نگه داشت؟
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
اقتصادنوین دست پر از الکامپ برگشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
پیشنهاد سردبیر
زندگی