چهارشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۴ 13 August 2025
دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۲
کد خبر: ۹۹۳۵۱

ترامپ در آستانه اعزام صدها نیروی گارد ملی به پایتخت

ترامپ در آستانه اعزام صدها نیروی گارد ملی به پایتخت
مقام‌های آمریکایی می‌گویند که ارتش آمریکا در حال آماده‌سازی برای فعال‌سازی گارد ملی در واشنگتن دی‌سی است.

 دو مقام آمریکایی روز یکشنبه به خبرگزاری رویترز گفتند که ارتش آمریکا در حال آماده کردن صدها نیروی گارد ملی برای اعزام به واشنگتن دی‌سی است.

این مقام‌ها که به شرط ناشناس ماندن صحبت کردند، گفتند تصمیم نهایی هنوز باید توسط دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا گرفته شود اما نیروها آماده اعزام هستند.

یکی از این مقام‌ها گفت مشخص نیست که دقیقاً این نیروها چه کاری انجام خواهند داد، اما ممکن است در حفاظت از مأموران فدرال یا حتی انجام وظایف اداری برای حمایت از نیروهای پلیس مشارکت کنند.

کاخ سفید فعلا در این رابطه اظهارنظری نکرده است.

گارد ملی آمریکا یک نیروی ذخیره نظامی و امنیتی است که در شرایط اضطراری، شورش‌ها، بلایای طبیعی یا تهدیدات امنیتی فعال می‌شود.

آخرین بار، این نیرو به شکل گسترده در واشنگتن دی‌سی در جریان حمله به کنگره در ۶ ژانویه ۲۰۲۱ فعال شد تا امنیت ساختمان‌های فدرال و مقامات را تأمین کند. دلیل احتمالی تصمیم ترامپ برای استقرار نیروهای گارد ملی در واشنگتن، می‌تواند نگرانی از ناآرامی‌های سیاسی، تجمعات اعتراضی یا تهدیدات علیه نهادهای فدرال باشد. این اقدام می‌تواند با هدف نمایش قدرت، حفاظت از مقامات و تأمین امنیت رویدادهای سیاسی مهم هم انجام گیرد.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
پیشنهاد سردبیر

در گفت وگوی محمد منظرپور با مازیار خسروی بررسی شد

پیامدهای اقتصادی بازگشت افغان‌ها

در گفت‌و‌گو با سیدهادی میرعلمی مطرح شد

سالگرد دوشنبه سیاه | قفس بورس 5 ساله شد!

یارانه سوخت هواپیما؛ چاهی بی‌انتها از جیب فقرا به کام ثروتمندان

پول بلیط‌ هواپیمای شما را ما می‌دهیم!

زندگی