چهارشنبه ۰۵ شهريور ۱۴۰۴ 27 August 2025
چهارشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۸
کد خبر: ۹۹۶۱۴

معاون حقوقی و وصول مطالبات بانک خبر داد: وصول ۵ همت مطالبات بانک صادرات ایران از موسسه ثامن الائمه

معاون حقوقی و وصول مطالبات بانک خبر داد:
وصول ۵ همت مطالبات بانک صادرات ایران از موسسه ثامن الائمه
​معاون حقوقی و وصول مطالبات بانک صادرات ایران از وصول نزدیک به پنج هزار میلیارد تومان مطالبات این بانک با گذشت بیش از ۸ سال از تعاونی اعتبار ثامن‌الائمه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی بانک صادرات ایران، احمد کارگر مطلق با اعلام این خبر گفت: در سال ۱۳۹۰ قراردادی بین بانک صادرات ایران و تعاونی اعتبار ثامن‌الائمه منعقد شد که طی آن قرارداد، امکان بهره‌مندی مشتریان تعاونی از خدمات خودپرداز‌های بانک صادرات ایران فراهم شد و تعاونی باید نسبت به تسویه بدهی طبق قرارداد به بانک صادرات ایران اقدام می‌کرد. ولی از سال ۱۳۹۶ به دلیل بحران مالی بوجود آمده، مطالبات بانک اقدام نشده باقی ماند و تعاونی قادر به تسویه بدهی خود نشد و همین مسأله موجب ایجاد مطالبات از تعاونی شد.

وی افزود: با توجه به اینکه بدهی مذکور، مورد پیگیری بازرس و حسابرس قانونی بانک صادرات ایران در سنوات اخیر بوده و مجامع عمومی عادی سالیانه بانک، وصول مطالبات بانک از این تعاونی اعتبار را جز تکالیف هیئت‌مدیره قرار داده بود، از این رو پیگیری مستمر مطالبات مذکور در دستور کار معاونت حقوقی و وصول مطالبات بانک قرار گرفت.

کارگر مطلق اظهار کرد: اصل مطالبات بانک مبلغ حدود ۶۰ هزار میلیارد ریال است که تاکنون ۴۶ هزار میلیارد ریال آن وصول شده که الباقی مطالبات بانک با توجه به تعامل و توافقات موجود با بانک سپه در آینده نزدیک تسویه و پرداخت خواهد شد.

معاون مدیرعامل بانک صادرات ایران گفت: بعد از بحران مالی بوجود آمده برای تعاونی ثامن‌الائمه و انحلال آن، دارایی‌ها و بدهی‌های تعاونی به بانک انصار انتقال و متعاقباً بعد از ادغام بانک‌های نظامی در بانک سپه، این بدهی هم به بانک سپه منتقل شد.

وی افزود: براساس مذاکرات صورت گرفته در سال گذشته با بانک سپه و بانک مرکزی، مقرر شده بود مبلغ ۶۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات بانک در قالب واگذاری دارایی‌های مورد تأیید، به بانک صادرات ایران منتقل شود و در راستای اجرای توافقات به عمل آمده با بانک سپه، تاکنون چهار ملک در تهران، مشهد و قم به ارزش کارشناسی حدود ۴۶ هزار میلیارد ریال به بانک صادرات ایران منتقل که در خصوص یک رقبه از املاک، با توجه به تفاهم و توافق حاصله با تعدادی از بانک‌ها، قسمتی از مالکیت آن به بانک‌های متقاضی منتقل و مبلغ  حدود ۱۲ هزار میلیارد ریال به صورت نقدی دریافت شده است.

کارگر مطلق اظهار کرد: مذاکرات لازم با بانک مرکزی و بانک سپه برای ارائه برنامه و اخذ مجوزات و مصوبات لازم و تسویه مانده مطالبات در جریان است و امیدواریم در آینده نزدیک با توجه به مساعدت و همراهی بانک سپه، شاهد وصول بقیه مطالبات و تسویه آن باشیم. ​

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

احتمال عبور انسان از دیوار وجود دارد؟

تهدید روسیه به تحریم‌های بیشتر در صورت عدم دیدار پوتین و زلنسکی

خبرنگار وال‌استریت‌ژورنال: گروسی گفته بازرسان آژانس برخلاف اظهارات قبلی، به ایران بازمی‌گردند

 پیام راهبردی رزمایش موشکی اخیر ایران برای منطقه و فراتر از آن

فیلترهای اینستاگرام اعتمادبه‌نفس را از بین می‌برند!

این هکر اینترنت یک کشور را به‌ تنهایی قطع کرد!

رازهای خانوادگی بتهوون، دو قرن بعد از مرگش کشف شد!

رئیس جبهه اصلاحات ضمن انتقاد از توهین و بی‌احترامی زینب موسوی به فردوسی: پاسخ به توهین زندان نیست

وزیر انرژی و آب طالبان: تلاش می‌کنیم حق‌آبه ایران را تامین کنیم، اما در شرایط خشکسالی اولویت با مردم خودمان است

آذری جهرمی: ترور فرماندهان از طریق واتساپ، ساده‌انگاری مسئله است | دشمن ممکن است از طریق برنامه اذان‌گو هم نفوذ کند

معاریو: در صورت اشغال کامل غزه، حماس به جنگ چریکی روی می‌آورد

ترامپ زمین پایگاه‌های نظامی آمریکا در کره جنوبی را می‌خواهد

ویدیو؛ واکنش وزیر ارشاد به توهین زینب موسوی به فردوسی

پیشنهاد سردبیر
زندگی