يکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ 16 November 2025
پنجشنبه ۲۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۰
کد خبر: ۹۹۶۴۰

ترامپ از وزیر دارایی نروژ «جایزه صلح نوبل» خواست!

ترامپ از وزیر دارایی نروژ «جایزه صلح نوبل» خواست!
یک روزنامه اقتصادی نروژی گزارش داد که «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا چند هفته پیش به بهانه بحث درباره تعرفه‌های تجاری با وزیر دارایی نروژ تماس گرفت و خواهان دریافت جایزه صلح نوبل شد.

به نقل از رویترز، چندین کشور از جمله کامبوج در کنار رژیم صهیونیستی همزمان با جنایات این رژیم علیه مردم فلسطین در نوار غزه، ترامپ را به دلیل «میانجیگری در برقراری صلح یا آتش‌بس» نامزد دریافت این جایزه کرده‌اند. ترامپ نیز خود را شایسته جایزه‌ای می‌داند که در گذشته نصیب چهار رئیس جمهوری آمریکا شده است.

روزنامه "داگنز نارینگسلیو" (Dagens Naeringsliv) به نقل از منابع ناشناس گزارش داد: در حالی که «ینس استولتنبرگ» وزیر دارایی نروژ در یکی از خیابان های اسلو قدم می‌زد، دونالد ترامپ به طور غیرمنتظره ای با او تماس گرفت. او به دنبال دریافت جایزه نوبل و مذاکره درباره تعرفه‌ها بود.

این روزنامه نروژی نوشت که این نخستین بار نیست که ترامپ در گفتگو با استولتنبرگ، دبیرکل پیشین «ناتو»، درباره این جایزه صحبت کرده است. استولتنبرگ به این روزنامه گفته که تماس ترامپ برای بحث درباره تعرفه‌های تجاری و همکاری اقتصادی پیش از تماس ترامپ با «یوناس استوره» نخست وزیر نروژ انجام شد. وزیر دارایی نروژ در پاسخ به این سوال که آیا ترامپ روی موضوع دریافت جایزه نوبل صلح پافشاری کرد، گفت: «بیش از این وارد جزئیات این گفت‌وگو نمی‌شوم.»

کاخ سفید، وزارت دارایی نروژ و کمیته نوبل در کشور نروژ نسبت به این گزارش واکنشی نشان نداده‌اند. 

برندگان جوایز نوبل توسط کمیته‌ای انتخاب می‌شوند که پنج عضو آن طبق وصیت آلفرد نوبل، صنعتگر سوئدی قرن نوزدهم، توسط پارلمان نروژ منصوب می‌شوند. کمیته نوبل نروژ هر سال صلاحیت صدها نامزد را بررسی کرده و فرد برنده را در ماه اکتبر (اوایل پاییز) اعلام می‌کند. 

ترامپ پیش از این نیز به موضوع انتخاب پاپ ورود کرده و حتی به شوخی گفته بود که دوست دارد پاپ بعدی واتیکان و جانشین پاپ فرانسیس فقید باشد. ترامپ حتی عکسی از خود در لباس پاپ منتشر کرد و در پی آن بود که «لئو چهاردهم» به عنوان اولین پاپ آمریکایی انتخاب شد. اکنون به نظر می‌رسد که ترامپ با فضاسازی و اعمال فشار سیاسی قصد دارد به هر شکلی شده جایزه نوبل صلح را از آن خود کند.

منبع:ایرنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

شعار «زن زندگی آزادی» را از ما دزدیدند

ریزش مرگبار معدن در شمال هند؛ ۱۵ نفر زیر آوار محبوس شدند

اعزام ۲ بالگرد برای اطفای حریق جنگلهای چالوس

زمان بازی استقلال در جام حذفی تغییر کرد

ماجرای اعتراض و درگیری مسافران پرواز در بندرعباس چه بود؟

رئیس سازمان انرژی اتمی: هر روز تهدید می‌شویم که «اگر دست به اقدامی بزنید، دوباره حمله می‌کنیم» | آنچه ما تجربه کردیم برای دیگر کشورها هنوز رخ نداده

گفت‌وگوی تلفنی وزیر خارجه مصر با «عراقچی» و «گروسی» درباره پرونده هسته‌ای ایران

حمایت یوسف پزشکیان از انتصاب چهره معتمد جریان جلیلی - پایداری در دولت | رئیس سازمان بهینه‌سازی با فشار یا توصیه‌ منصوب نشده است

تامین زمین برای ساخت ۱.۷ میلیون مسکن ملی در کشور 

هزینه هر کارمند بانک ایران زمین، ماهانه ۱۴۵ میلیون تومان | پرداخت ۳۳ میلیارد تومان حق مشاوره فقط در ۶ ماه!

عراقچی: به لحاظ نیروی دفاعی قوی‌تر از قبل ۲۳ خرداد هستیم | درخواست برای مذاکره با ایران دوباره آغاز شده | اگر با مردم ایران با زبان احترام و کرامت صحبت شود، مذاکرات موفقیت‌آمیز خواهد بود

قیمت دلار، یورو و سایر ارزها؛ یکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴

وقتی جمع کثیری از دانشجویان علوم پایه رشته پزشکی را سر کلاس‌ها می‌دیدم، واقعا دلهره پیدا کردم

چمران: باید در تهران ۱۱ هزار اتوبوس داشته باشیم، اما ۲ هزار عدد داریم

پیشنهاد سردبیر
زندگی