دوشنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۴ 06 October 2025
يکشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۸
کد خبر: ۹۹۷۶۳

امروز، آخرین مهلت انتخاب گروه آزمایشی کنکوری‌ها

امروز، آخرین مهلت انتخاب گروه آزمایشی کنکوری‌ها
آن دسته از کنکوری‌هایی که گروه آزمایشی اصلی آنان در دو یا چند نوبت متفاوت بوده، باید گروه آزمایشی اصلی که می‌خواهند از آن انتخاب رشته کنند را در حساب کاربری خود مشخص کنند.

 

 نمره‌کل و نمرات خام نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ هم اکنون در سامانه جامع آزمون سراسری به نشانی my.sanjesh.org در دسترس است و متقاضیان می‌توانند با ورود به حساب کاربری خود در سامانه یادشده، نمره کل و نمرات خام خود را مشاهده کنند.

در حساب کاربری متقاضیانی که هم در آزمون سراسری نوبت اول و هم در نوبت دوم سال ۱۴۰۴ شرکت کرده‌اند، کارنامه علمی اولیه به صورت مجزا نمایش داده می‌شود. برای متقاضیانی که فقط در یکی از دو نوبت آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ ثبت‌نام کرده و در جلسه آزمون حاضر شده‌اند، صرفاً کارنامه علمی مربوط به آزمونی که ثبت‌نام کرده‌اند، نمایش داده می‌شود.

هم‌زمان با اعلام کارنامه علمی آزمون سراسری نوبت دوم ۱۴۰۴، آن دسته از متقاضیانی که گروه آزمایشی اصلی آنان در دو یا چند نوبت متفاوت بوده، باید گروه آزمایشی اصلی که می‌خواهند از آن انتخاب رشته کنند را حداکثر تا پایان امروز، ۲۶ مردادماه در حساب کاربری خود مشخص کنند.

برای تمامی متقاضیان آزمون سراسری اعم از افرادی که فقط در نوبت اول یا دوم و یا هردو نوبت ۱۴۰۴ شرکت کرده‌اند، کارنامه ملاک عمل برای انتخاب رشته در هر یک از گروه‌های آزمایشی اصلی و همچنین گروه‌ هنر یا زبان که متقاضی در آن شرکت کرده است، شامل بیشترین نمره‌کل آزمون اختصاصی (کنکور)، نمره‌کل سابقه تحصیلی (آموزش و پرورش) و نمره‌کل نهایی، رتبه در سهمیه و رتبه کشوری، در حساب کاربری متقاضیان درج خواهد شد و بدیهی است اطلاع‌رسانی لازم درخصوص این مورد و نحوه انتخاب رشته متعاقباً اعلام می‌شود.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

چرا در یک سن مشخص مانند کبک سرمان را زیر برف می‌کنیم؟

کاناوارو: دوچرخه‌ام را آورده‌ام که سالها در ازبکستان بمانم | برای کشورم ایتالیا متاسفم

«اینترنت غیرمتمرکز فضایی» در راه است

قوانین محدودکننده خبرنگاران در سازمان لیگ به دنبال چیست؟

گزینه جانشینی هیتلر که هیچکس انتظارش را نداشت +تصاویر

آیفون می‌خوای؟ برو دبی!

قیمت هر پست تبلیغاتی در اینستاگرام رونالدو چند؟

در پی ادعای درز اسناد شرکت نظامی روسیه: ایران به دنبال خرید سوخو ۳۵ از روسیه است

آیا حذف صفر می‌تواند در کنترل تورم موثر باشد؟ | تجربه کشورهای دیگر چه می‌گوید؟

ساختمان شرکت ملی نفت ایران در لندن به نفع شاکی اماراتی مصادره شد

سازمان اطلاعات سپاه به مراجع استعلامات در انتخابات شورای شهر اضافه شده

معاون اجرایی رئیس‌جمهور: از پرونده‌سازی بی‌مورد علیه سرمایه‌گذاران پرهیز شود

فرمانده دانشگاه دافوس ارتش: در طرح‌ریزی‌های نظامی خود خیال‌بافی نمی‌کنیم

رئیس جدید دانشگاه آزاد انتخاب شد

پیشنهاد سردبیر

سیاست‌گذاری غلط چگونه پول ایرانیان را به جیب شیخ نشین‌ها می‌ریزد

آیفون می‌خوای؟ برو دبی!

روایت آرا شاوردیان نماینده‌ ارمنی‌ها در مجلس از جنگ ۱۲ روزه

اسرائیل، ساختمان روزنامه ارمنی‌ها را هدف قرار داد!

زندگی